NBA
33 feliratkozó
12 hónapja
www.espn.com/nba/story/_/id/43185140/struggling-kings-fire-head-coach-mike-brownRáadásul telefonon épp mikor a reptéren szállt volna fel a gépre a következő meccsre. Elég stílusos
hááát sztem ez hiba volt
mondjuk derozan odavitelével borítékolható volt a szívás
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 hónapja
Feszül az NBA, de ez akkor is egy irreleváns alapszakasz meccsek vs. kiemelésekért vívott PO-előszoba meccsek közti nézettségi csata volt és a kosár vesztett, de miért is nyert volna.értem, csak ugye a netflix számok nem annyira relevánsak jelenlegok de nfl nézőszám bucira verte őketdeadline.com/2024/12/nba-christmas-day-ratings-lakers-warriors-1236242578/LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."nézők thought otherwise
KeyG
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
amúgy pont a netflix miatt is volt több nézője az NBA-nek sztem mer nem volt az hogy kapcsolgatsz a kettő között
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
értem, csak ugye a netflix számok nem annyira relevánsak jelenlegok de nfl nézőszám bucira verte őketdeadline.com/2024/12/nba-christmas-day-ratings-lakers-warriors-1236242578/LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."nézők thought otherwise
KeyG
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
amúgy pont a netflix miatt is volt több nézője az NBA-nek sztem mer nem volt az hogy kapcsolgatsz a kettő között
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
ok de nfl nézőszám bucira verte őketdeadline.com/2024/12/nba-christmas-day-ratings-lakers-warriors-1236242578/LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."nézők thought otherwise
KeyG
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
12 hónapja
deadline.com/2024/12/nba-christmas-day-ratings-lakers-warriors-1236242578/LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."nézők thought otherwise
KeyG
Kúrfürst briareos
12 hónapja
LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."nézők thought otherwise
KeyG
12 hónapja
hááát sztem ez hiba volt
mondjuk derozan odavitelével borítékolható volt a szívás
12 hónapja
LeBron James: "I love the NFL, but Christmas is our day."
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 hónapja
Kínpadon se ejtenék ki ilyet a számon, hogy OV-t tisztelem meg imádomMinden tiszteletem Lukaé, én imádom a faszit, de ha nem látja be, hogy egy dagadt geci, ez a karrierjébe fog kerülni. Nem igaz hogy ilyen fafej, hogy ezt nem hajlandó belátni, még akkor se ha rápillant az elmúlt másfél éve sérülés listájára…OV-ra átírva egy az egyben mehet a Politika topikba.
Cowboykarcsi90
Dzsokijuing
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
12 hónapja
Minden tiszteletem Lukaé, én imádom a faszit, de ha nem látja be, hogy egy dagadt geci, ez a karrierjébe fog kerülni. Nem igaz hogy ilyen fafej, hogy ezt nem hajlandó belátni, még akkor se ha rápillant az elmúlt másfél éve sérülés listájára…OV-ra átírva egy az egyben mehet a Politika topikba.
Cowboykarcsi90
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
Minden tiszteletem Lukaé, én imádom a faszit, de ha nem látja be, hogy egy dagadt geci, ez a karrierjébe fog kerülni. Nem igaz hogy ilyen fafej, hogy ezt nem hajlandó belátni, még akkor se ha rápillant az elmúlt másfél éve sérülés listájára…
12 hónapja
x.com/brickscenter/status/1872037660686201238?s=46Embiid 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 hónapja
Felesleges összehasonlítani Kar es Randle rripla számait. Edwards is más játszik, többet triplázik és vállal, kevesebbet tör be.valahogy=kat 43% triplázik, randle max álmaiban karistolgatja a 38at és egy labdatemető az ember. viszont hosszútávra gondolva muszáj volt robbantani a keretet, a 2nd apron egy halál és az apronok még nem léteztek, amikor gobertet elhozták és ezzel együtt maxot raktak kat elé. pont beszopta a twolves, de legalább nem a nulláról kellett nekilendülni az építkezésnek. connelly szerintem értelmesebb gm, minthogy elkezdjen lakersmódra vergődni 30 meccs után. hagyni fog ő időt, hogy megnézzék merre tartanak valójábanMár azért a szezon harmada eltelt. Volt egy jó időszak de a szünet óta csak szopas van.Jézusom ennél nagyobb baromságot nem tudna csinálni a Minny és nem is fog és nem is értem mi ez a nagy sírás.Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
Azért aki azt várta, hogy első félév után, úgyhogy elég mélyen átalakult a csapat, az nem tudom hol él. Gobert csere után ráment egy év mire a Wolvesnál kirajzolódott valami.
Playoff környékén és utána beszéljünk majd erről addig meg majd szépen helyre áll a rend.
4-5 meccsen belül van a 2., 2-n belul a fix playoff.
Toca
A probléma az hogy míg KAT vhogy jó fit lett Gobert mellett addig Randle kapufa. Ahogy DiVincenzo és Dillingham is.
Én az edzőt nem rugnam ki mert a GM felelőssége nagyobb sztem. Viszont állítom h KATtal inkább tuntunk bajnok esélyesnek mint jelenleg. Akar rövid akar hosszú távon.
csebi
fake.id
Az, hogy egy újonctól mi várható meg hogy DiVoncenzo éppen szarul dob na piff ( ez inkább Csebinek szól).
Egyetértek Connely eddig jókat húzott, én nem értem, hogy miért lenne egyáltalán bármi indok pánikolni.
12 hónapja
És arra emlékszel, hogy a KAT - Gobert duo mennyire száguldott az első szezonjukban? Mégha sokat voltak sérültek is, mindenki azt momdta, hogy óriási blama volt az a trade 1 év után.Már azért a szezon harmada eltelt. Volt egy jó időszak de a szünet óta csak szopas van.Jézusom ennél nagyobb baromságot nem tudna csinálni a Minny és nem is fog és nem is értem mi ez a nagy sírás.Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
Azért aki azt várta, hogy első félév után, úgyhogy elég mélyen átalakult a csapat, az nem tudom hol él. Gobert csere után ráment egy év mire a Wolvesnál kirajzolódott valami.
Playoff környékén és utána beszéljünk majd erről addig meg majd szépen helyre áll a rend.
Toca
A probléma az hogy míg KAT vhogy jó fit lett Gobert mellett addig Randle kapufa. Ahogy DiVincenzo és Dillingham is.
Én az edzőt nem rugnam ki mert a GM felelőssége nagyobb sztem. Viszont állítom h KATtal inkább tuntunk bajnok esélyesnek mint jelenleg. Akar rövid akar hosszú távon.
csebi
12 hónapja
Hijj mi meccset hoztak le New Yorkba.
12 hónapja
valahogy=kat 43% triplázik, randle max álmaiban karistolgatja a 38at és egy labdatemető az ember. viszont hosszútávra gondolva muszáj volt robbantani a keretet, a 2nd apron egy halál és az apronok még nem léteztek, amikor gobertet elhozták és ezzel együtt maxot raktak kat elé. pont beszopta a twolves, de legalább nem a nulláról kellett nekilendülni az építkezésnek. connelly szerintem értelmesebb gm, minthogy elkezdjen lakersmódra vergődni 30 meccs után. hagyni fog ő időt, hogy megnézzék merre tartanak valójábanMár azért a szezon harmada eltelt. Volt egy jó időszak de a szünet óta csak szopas van.Jézusom ennél nagyobb baromságot nem tudna csinálni a Minny és nem is fog és nem is értem mi ez a nagy sírás.Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
Toca
csebi
12 hónapja
Már azért a szezon harmada eltelt. Volt egy jó időszak de a szünet óta csak szopas van.Jézusom ennél nagyobb baromságot nem tudna csinálni a Minny és nem is fog és nem is értem mi ez a nagy sírás.Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
Toca
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 hónapja
Jézusom ennél nagyobb baromságot nem tudna csinálni a Minny és nem is fog és nem is értem mi ez a nagy sírás.Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
12 hónapja
Szezon végén sztem is ami hiba. Nem ő cserélt Randleert meg cserélt fel 1/8ra vkiert aki nem is tud pályán maradniAmúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
FLZOLI
12 hónapja
Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.Az edző szerintem hamarosan repülni is fog.
csebi
12 hónapja
Amúgy vmin lassan el kell gondolkozni Minnyben. Volt egy jó hullám de aztán a kupa szünet óta megint völgy van. Az offense kritikán aluli, és nem látszik hogy mi lesz a kiút ebből. Egy konferencia döntős potenciállal rendelkező keretből sikerült kihozni egy 6-13. Közötti csapatot karácsonyra aminek nulla potenciálja van, elég rossz cseréknek köszönhetően.
12 hónapja
meglep hogy a bírók nem nyalták ki a seggétlegnagyobb pojáca
www.si.com/nba/joel-embiid-ejected-after-barreling-into-victor-wembanyama-furiously-shouting-at-ref
több mint 1 éve
19 óta mindig mindenki elmondja ezt. A minta meg egyre nagyobb. Kawhi el kell engedni ő már sose lesz olyan.Clippers és most annyira nem is néz ki rosszul se a csapat se Ő.Nem tudom, hogy Harden most éppen hol van, de lassan neki is időszerű egy hiszti.A Phoenix-et mikor.tervezik robbantani? Mert ezt a csapatot összetartani nettó pénzkidobás, ennek így semmi értelme.Durant előbb utóbb sírni fog megint és akkor a Rockets már élesíti is az offert
zinedine5
FLZOLI
Kampman
Pl ha Kawhi végre ujra végig tudna játszani egy PO-t 2019 után, ez a LAC szerintem egy nagyon erős csapat lehetne.
Cowboykarcsi90
Amúgy max 2.körös még vele is ez a Clippers.
több mint 1 éve
Clippers és most annyira nem is néz ki rosszul se a csapat se Ő.Nem tudom, hogy Harden most éppen hol van, de lassan neki is időszerű egy hiszti.A Phoenix-et mikor.tervezik robbantani? Mert ezt a csapatot összetartani nettó pénzkidobás, ennek így semmi értelme.Durant előbb utóbb sírni fog megint és akkor a Rockets már élesíti is az offert
zinedine5
FLZOLI
Kampman
Pl ha Kawhi végre ujra végig tudna játszani egy PO-t 2019 után, ez a LAC szerintem egy nagyon erős csapat lehetne.