NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Spo nagy mágus, simán top3 edző, de azért a Heatnél még mindig a vén Riley fújja a passzátszelet. Jó szeme van az öregnek is, hogy kiből mit lehet kihozni
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
fantasztikus ez a Heat,Ó hát ha csak ezek lettek volna, de Nunn előtt ott volt Tyler Johnson, Josh Richardson, Rodney McGruder, Derrick Jones Jr, Justice Winslow és biztos vagyok benne kihagyok valakit, akik ahogy elkerültek Spo kezei alól összecsuklottak mint a ruszki bicikli. Winslowt leszámítva mind a szemétből kukázott csávó. Egy biztos Heat játékosért soha nem cserélnék, valamint olyan, akit kiengednek FA-ra se licitálnék.
Love is mekkora pickup volt, mondjuk a CLE őt is és Markkanent is elnyomta szotyiért, amikor kb. a magas posztos shooter a legnagyobb needjük
de a lejobb a rendszer; elkezdődött az egész valahol Nunn-nal
majd Robinson-Vincent-Martin-Struss-stb.
valahogy előcsiszolnak egy valamirevaló guardot minden alkalommal amikor egy UDFA betéved hozzájuk
lassan elcserélném a helyükben Herrot egy F/C-re, Zeller a leggyengébb láncszem most
sapka
több mint 1 éve
fantasztikus ez a Heat,Love is mekkora pickup volt, mondjuk a CLE őt is és Markkanent is elnyomta szotyiért, amikor kb. a magas posztos shooter a legnagyobb needjük
de a lejobb a rendszer; elkezdődött az egész valahol Nunn-nal
majd Robinson-Vincent-Martin-Struss-stb.
valahogy előcsiszolnak egy valamirevaló guardot minden alkalommal amikor egy UDFA betéved hozzájuk
lassan elcserélném a helyükben Herrot egy F/C-re, Zeller a leggyengébb láncszem most
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Nem arról volt szó, hogy ez a Miami tele van sérülttel és simán nyer a Boston???De a legjobb aktív HC vezeti őket.
NB2
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Miért akarunk úgy tenni mintha a Heat is kis piac lenne? 😀 Oké a Nuggets az, de azért a Heat nem az.Es milyen nezettseg lenne egy nuggets heatnek?Ez világ szinten is igaz. De amúgy érdekes kérdés, mert bár ennek a két csapatnak a legtöbb a szurkolója, de ennek a kettőnek a legtöbb a hatere is.Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
NB2
Jughead
Sztem negativ rekord kozeli az usaban.
YoungZeeZee
Egy Bucks-Suns döntőhöz képest pl. óriási csapatok meccse lenne egy Heat-Nuggets.
több mint 1 éve
Nem akarok vitatkozni, de légyszi idézz már olyan hsz-t magadtól, amelyben azt írod, hogy AD vagy LJ fényesre nyalhatná a bírók golyóit a fújások miatt. Nyilván megemlíted, hogy az NBA-ben minden legit szupersztár megkapja ezeket a fújásokat, ami igaz is, ezzel én is egyetértek.ha lehetne rendesen keresni akkor keresnék olyat ahol bemondom hogy igenis megköszönhetjük a bíróknak a dolgot
Antonius
a stílus meg olyan amilyen, vannak esetek amikor máshogy fogalmazok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Antonius
1 701
Nem akarok vitatkozni, de légyszi idézz már olyan hsz-t magadtól, amelyben azt írod, hogy AD vagy LJ fényesre nyalhatná a bírók golyóit a fújások miatt. Nyilván megemlíted, hogy az NBA-ben minden legit szupersztár megkapja ezeket a fújásokat, ami igaz is, ezzel én is egyetértek.amikor Lebron vagy AD megkapja azt is ki szoktam emelni, mert azt is rühellemTatum remélem fényesre nyalja a bírók golyóit mer szépen segítiktudom, hogy ez nem kívánságműsor, de én annyira boldog lennék, ha az ehhez hasonló fröcsögéseket megtartanád magadnak. Pls-pls.
Negritis, a vajda
Ps: Lakers szurkerként (néha nem vagyok benne biztos, hogy nem a Boston hater erősebb-e benned) pláne nem elegáns.
Antonius
ahogy bár Lowry az egyik kedvencem de utálom ahogy floppol
a Boston viszont csapat szinten csinálja ezt Tatum, Smart, Brown ...
a Harden, Embiid duóról nem is beszélve
-
és ott a végén szánalmas volt ahogy 5 büntetőt dobhatott Tatum úgy hogy semmi nem volt és borzalmas dobásokat vállalt és eladta a labdát ahol csak tudta
ilyenkor 2-3-4 bedobott büntető visszaadhatja a "hitet" játékosoknak ami miatt tudnak fordítani később
Negritis, a vajda
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
amikor Lebron vagy AD megkapja azt is ki szoktam emelni, mert azt is rühellemTatum remélem fényesre nyalja a bírók golyóit mer szépen segítiktudom, hogy ez nem kívánságműsor, de én annyira boldog lennék, ha az ehhez hasonló fröcsögéseket megtartanád magadnak. Pls-pls.
Negritis, a vajda
Ps: Lakers szurkerként (néha nem vagyok benne biztos, hogy nem a Boston hater erősebb-e benned) pláne nem elegáns.
Antonius
ahogy bár Lowry az egyik kedvencem de utálom ahogy floppol
a Boston viszont csapat szinten csinálja ezt Tatum, Smart, Brown ...
a Harden, Embiid duóról nem is beszélve
-
és ott a végén szánalmas volt ahogy 5 büntetőt dobhatott Tatum úgy hogy semmi nem volt és borzalmas dobásokat vállalt és eladta a labdát ahol csak tudta
ilyenkor 2-3-4 bedobott büntető visszaadhatja a "hitet" játékosoknak ami miatt tudnak fordítani később
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Antonius
1 701
Tatum remélem fényesre nyalja a bírók golyóit mer szépen segítiktudom, hogy ez nem kívánságműsor, de én annyira boldog lennék, ha az ehhez hasonló fröcsögéseket megtartanád magadnak. Pls-pls.
Negritis, a vajda
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
bogjosi
1 497
touché 😀 😀nem vagyok egy nagy kosármez vásárló, azt hittem, hogy első mezem majd Doncic lesz, vagy egy Kobe/Rodman....hát, imént lett berendelve, és szerdán érkezni is fog a Jimmy, fehér city edition.lehet 😀 ugye @csebi?
nem lehet nem szeretni az embert, kezdődött a bubble-ban...most meg nyomatékosította számomra..
bogec7
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
nem vagyok egy nagy kosármez vásárló, azt hittem, hogy első mezem majd Doncic lesz, vagy egy Kobe/Rodman....hát, imént lett berendelve, és szerdán érkezni is fog a Jimmy, fehér city edition.lehet 😀 ugye @csebi?
nem lehet nem szeretni az embert, kezdődött a bubble-ban...most meg nyomatékosította számomra..
bogec7
több mint 1 éve
bogjosi
1 497
nem vagyok egy nagy kosármez vásárló, azt hittem, hogy első mezem majd Doncic lesz, vagy egy Kobe/Rodman....hát, imént lett berendelve, és szerdán érkezni is fog a Jimmy, fehér city edition.nem lehet nem szeretni az embert, kezdődött a bubble-ban...most meg nyomatékosította számomra..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
heat culture és udfa
Butler és a playoff
www.youtube.com/watch?v=vw_OUHDvVkM
több mint 1 éve
Nem arról volt szó, hogy ez a Miami tele van sérülttel és simán nyer a Boston???Butler megérdemelne egy gyűrűt, Spoelstra meg egy 4.(?) et.
NB2
több mint 1 éve
a nuggets döntő biztos hogy nem hozna túl jó számokatEs milyen nezettseg lenne egy nuggets heatnek?Ez világ szinten is igaz. De amúgy érdekes kérdés, mert bár ennek a két csapatnak a legtöbb a szurkolója, de ennek a kettőnek a legtöbb a hatere is.Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
NB2
Jughead
YoungZeeZee
a heat-lakers nem lenne sokkal rosszabb mint a celtics-lakers
a haterek amúgy ugyanolyan "jó" nézük mint a rajongók
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
Es milyen nezettseg lenne egy nuggets heatnek?Ez világ szinten is igaz. De amúgy érdekes kérdés, mert bár ennek a két csapatnak a legtöbb a szurkolója, de ennek a kettőnek a legtöbb a hatere is.Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
NB2
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Ez világ szinten is igaz. De amúgy érdekes kérdés, mert bár ennek a két csapatnak a legtöbb a szurkolója, de ennek a kettőnek a legtöbb a hatere is.Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
NB2
több mint 1 éve
ha a Celtics kiesik én már boldog leszek mind1 milyen döntő jönHeat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
NB2
amúgy Embiidék az utóbbi 4 évben nem a döntőstől kaptak ki
a Raptors volt utoljára döntőben azok közül akik kiverték őket
több mint 1 éve
Nem arról volt szó, hogy ez a Miami tele van sérülttel és simán nyer a Boston???ha nem lenne címeres balfasz tatum, brown, smart és mazzulla akkor simán nyerne
NB2
több mint 1 éve
Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülniMo-n azért egy Lakers-Celtics-nek jöbban örülnének 😊
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Heat-Nuggets döntőnek legalább lehetne örülni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hihetetlen ez a Heat! Ezek után mit nem hisz el róluk már az ember?!
több mint 1 éve
Nem arról volt szó, hogy ez a Miami tele van sérülttel és simán nyer a Boston???
több mint 1 éve
Persze de ez edzői felelőssèg hogy őket rendbe rakja, ha nem tudja, alkalmatlan.Mazzula takarodj.. ennyire nem tud belenyúlni a meccsbe szinte nem is akar szánalmasTatum, smart és brown is benne van legalább annyira
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mazzula takarodj.. ennyire nem tud belenyúlni a meccsbe szinte nem is akar szánalmasTatum, smart és brown is benne van legalább annyira
dande2