NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
De csak csillagozva nem?the Choker One 🤣Meanwhile, on Reddit... pic.twitter.com/LC3qrpotTd
— HoopsHype (@hoopshype) May 23, 2023
Sixo
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
De csak csillagozva nem?the Choker One 🤣Meanwhile, on Reddit... pic.twitter.com/LC3qrpotTd
Sixo
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
the Choker One 🤣Meanwhile, on Reddit... pic.twitter.com/LC3qrpotTd
Sixo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Meanwhile, on Reddit... pic.twitter.com/LC3qrpotTd
több mint 1 éve
A Minny pedig általában bármilyen kreténségre hajlandó, de gondolom ezt neked nem kell bemutatni 😊az a baj, hogy Hendersont mondjak, hogy miatta eri meg nekunk. en ebben nem igazan ertek egyet, mert Conley egy evre meg jo lesz, felesleges oda elit talentet draftolni sztem most. raadasul utan ki lenne a PF, ha elmegy KAT? ha kesobbi lenne a pick es lenne egy value PF azon a helyen pl Hendricks akkor oke, megertem. de igy nem.
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
De igen, kb a teljes keretet leüríthetik ha akarják:Jó kérdés, hogy innen merre tovább a Lakersnek.de Russell nem eppen lejaro? vagy S+T-rol beszeltek?
Rusell-t el kéne cserélni valami értelmes laposra. Tippre addig trükköznek amíg megint leesik egy gyűrűvadász majd nekik. Lillard nagyon adná magát egyfajta Last Dance módon, de ez úgyse jön össze és max Beal, Irving féle félmegoldások jöhetnek talán cserével. Esetleg az OKC, Indiana duóval lehet valamit cserélgetni
FLZOLI
amugy beszelik a Lillard kapcsan, hogy KAT kore epitett csomagot adni az 1/3ert. en nem igazan latom, hogy a Blazers miert csinalna, es nekunk is miert lenne ez jo, csak tobb helyen olvastam ezt.
csebi
www.spotrac.com/nba/los-angeles-lakers/yearly/cap/
Mondjuk én a fiatalokat (Reaves, Walker, Brown, Wenyen, Hachimura) tuti megtartanám és beépíteném jobban de úgy, hogy Hamesz és Davis elvisz 86 milliót jövőre... Bár sajátot elviekben sapka fölött is megfizethetsz valamennyire, szóval ha akarják gondolom maradhat mindenki.
A Minny pedig általában bármilyen kreténségre hajlandó, de gondolom ezt neked nem kell bemutatni 😊
több mint 1 éve
Jó kérdés, hogy innen merre tovább a Lakersnek.de Russell nem eppen lejaro? vagy S+T-rol beszeltek?
Rusell-t el kéne cserélni valami értelmes laposra. Tippre addig trükköznek amíg megint leesik egy gyűrűvadász majd nekik. Lillard nagyon adná magát egyfajta Last Dance módon, de ez úgyse jön össze és max Beal, Irving féle félmegoldások jöhetnek talán cserével. Esetleg az OKC, Indiana duóval lehet valamit cserélgetni
FLZOLI
amugy beszelik a Lillard kapcsan, hogy KAT kore epitett csomagot adni az 1/3ert. en nem igazan latom, hogy a Blazers miert csinalna, es nekunk is miert lenne ez jo, csak tobb helyen olvastam ezt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jó kérdés, hogy innen merre tovább a Lakersnek. Rusell-t el kéne cserélni valami értelmes laposra. Tippre addig trükköznek amíg megint leesik egy gyűrűvadász majd nekik. Lillard nagyon adná magát egyfajta Last Dance módon, de ez úgyse jön össze és max Beal, Irving féle félmegoldások jöhetnek talán cserével. Esetleg az OKC, Indiana duóval lehet valamit cserélgetni
több mint 1 éve
Nem tudom elképzelni, hogy ma ne a Lakers nyerjen.Hát nem jött be, Lebron mindent megtett, de ez is kevés volt.
Lebron mindent meg fog tenni, hogy ne legyen söprés.
tenorx
több mint 1 éve
Viszont ha a Miami is söpör, akkor mindenkinek több, mint egy hete lesz pihenni, mert az NBA bejelentette, hogy mard az eredeti menetrendje a Finalsnak.
több mint 1 éve
Egy ilyen alapszakasz és épphogy becsúszott play-in után nagy fegyvertény volt nyugati döntőt játszani, szó nélkül aláírtam volna anno.meglehetett volna a W, de Jokic rosszkor játszott jobban. vagy inkább pont annyira tette magát oda, amennyire kellett.
DE...bár sejtettem, hogy itt le fog főni a kávé, de azért 1-2 W-re számítottam.
Felemás érzésekkel gondolok majd vissza erre az évre.
Stoki
több mint 1 éve
Egy ilyen alapszakasz és épphogy becsúszott play-in után nagy fegyvertény volt nyugati döntőt játszani, szó nélkül aláírtam volna anno.DE...bár sejtettem, hogy itt le fog főni a kávé, de azért 1-2 W-re számítottam.
Felemás érzésekkel gondolok majd vissza erre az évre.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 386
Játszottunk 4 szoros meccset a Nuggets-sel, ami felülmúlta a várakozásaimat.Nagyon jó csapat a Denver, megérdemelték! Komplettek voltak a sorozatban.
Jokicot sztem a legjobban kontrolláltuk, néha limitáltuk is, de most mindenki felnőtt mellé s az már túl sok firepower volt.
Murray hozott 3 monster meg egy oké meccset, KCP és Brown végig hozta magát, Gordon is jó volt most meg kiemelkedő. Porter meg mindig rosszkor dobta be a szempontunkból.
James nagyot ment, le a kalappal előtte, pedig nem szeretem. Davist felerőlték, a végére Rui is elfogyott. Russell végig gyenge volt, ő maradjon csere, Schröder elé meg jöjjön egy all around kisember.
Kár, h Vanderbilt nagyon eszköztelen volt, támadásban ő nettó hátrány sajnos.
több mint 1 éve
Nem láttam jönni a söprést Nyugaton előzetesen, ez így nagy erődemonstráció. A Heat úgyis szeret underdog lenni 🙂Még a végén Herro is beesik a rehabról, bár igazából minden peremember megtáltosodik a Heat mezében szóval kb bárki lehet nyerőember akár 1-1 meccsen. Haslem pedig nyilván egész évben Jokic ellen készült így az öreg majd villan... 🙂
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 1 éve
És ott van! Milyen 3. negyed volt, jó eg! Szep volt!
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Melo búcsúA lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Hát pláne, hogy én eddig sok szerencsét nem hoztam a csapatoknak, akiknek szurkolok. Remelem a Nuggets kivétel lesz ez alól. Egyébént már évek óta követem a csapatot, és ha olyan időben volt igyekeztem is nézni a meccseket, de úgy igazán ebben a PO-ban szippantott be az NBA meg a Denver is.Pedig annyira ideges vibe van a széria körül. Még a legnagyobb Lakers szurkoló espn riporterek is úgy beszélnek a Nuggetsről, h ők játsszák majd a döntőt, itt minden eldőlt már, a jobb csapat a Nuggets stbstb. Amit Malone kifogásolt és amiből a csapat a mentális erejét nyerte eddig, mintha egyszerre lobbant volna el.Nem tudom elképzelni, hogy ma ne a Lakers nyerjen.sérültre faultolja Jokicot?
tenorx
slowmotion
Már senki szemében nem mi vagyunk az underdogok, már várják tőlünk a sikert. roberto23 is erre a meccsre fog felkelni, na nem mintha azon bármi múlna, h roberto23 végignézi vagy sem élőben a meccset, csak mutatja, h változik a vibe a csapat körül.
Erre jön a Nuggets az NBA főcsoportdöntőben soha nem nyert 3 meccset és soha nem vezetett ennyire. Soha nem söpörtünk egyetlen párharcban sem. Lakers 7x állított meg bennünket rájátszásban. Ebből 3x WCF-ben. Egyszerűen franchise történet legmagasabb pontján van a csapat valahol törvényszerű, h ilyenkor jön valami gikszer a nemezis csapat ellen. Arról nem beszélve, h LeBron James az utolsó ember a földön, aki ellen belefér, h elkényelmesedjenek a srácok. Hiszem, h valamekkora burokban vannak a csapatnál és nem engednek be ilyen hangokat, ami elkényelmesítené őket, de tartok tőle ez a sorozat még hét második felében is tartani fog.
dawyd728
Bevallom eddig tartottam is tőle, hogy felkeljek nézni, mert általában akkor szokott jönni a vereség. De egyszer muszáj elkezdeni, és ahogy írtad is annyira komoly befolyásom talán nem lesz a csapat játékára. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Pedig annyira ideges vibe van a széria körül. Még a legnagyobb Lakers szurkoló espn riporterek is úgy beszélnek a Nuggetsről, h ők játsszák majd a döntőt, itt minden eldőlt már, a jobb csapat a Nuggets stbstb. Amit Malone kifogásolt és amiből a csapat a mentális erejét nyerte eddig, mintha egyszerre lobbant volna el.Nem tudom elképzelni, hogy ma ne a Lakers nyerjen.sérültre faultolja Jokicot?
tenorx
slowmotion
Már senki szemében nem mi vagyunk az underdogok, már várják tőlünk a sikert. roberto23 is erre a meccsre fog felkelni, na nem mintha azon bármi múlna, h roberto23 végignézi vagy sem élőben a meccset, csak mutatja, h változik a vibe a csapat körül.
Erre jön a Nuggets az NBA főcsoportdöntőben soha nem nyert 3 meccset és soha nem vezetett ennyire. Soha nem söpörtünk egyetlen párharcban sem. Lakers 7x állított meg bennünket rájátszásban. Ebből 3x WCF-ben. Egyszerűen franchise történet legmagasabb pontján van a csapat valahol törvényszerű, h ilyenkor jön valami gikszer a nemezis csapat ellen. Arról nem beszélve, h LeBron James az utolsó ember a földön, aki ellen belefér, h elkényelmesedjenek a srácok. Hiszem, h valamekkora burokban vannak a csapatnál és nem engednek be ilyen hangokat, ami elkényelmesítené őket, de tartok tőle ez a sorozat még hét második felében is tartani fog.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Nem tudom elképzelni, hogy ma ne a Lakers nyerjen.sérültre faultolja Jokicot?
tenorx
több mint 1 éve
Nem tudom elképzelni, hogy ma ne a Lakers nyerjen.Lebron mindent meg fog tenni, hogy ne legyen söprés.
több mint 1 éve
Életemben először fog előfordulni, hogy felkelek hajnalban egy NBA meccs miatt, de ezt a meccset semmiképp se akarom kihagyni vagy felvételről nézni. Úgyhogy már előre is hajrá Nuggets!😊
több mint 1 éve
mielőtt a heathez átment Jamest is állandóan elővettékHa eddig nem sikerült túllépjenek az árnyékukon nem látom, hogy ezt majd pont jövőre tennék meg.az edző egyértelműen kevés, bízhatsz benne hogy fejlődik de akarsz-e benne bízni?Robbantani kell a keretet, egy év után az edzőt nem fogják kirakni szerintem. Mentálisan max erre képes ez a csapat. Tatum egy Young, Booker féle lufi statvadász, első opciónak tuti nem erőltetném contender csapatban.zero energy, látszatra már csak azt várják h vége legyenTatum, Brogdon és Robert Williams maradhat a többi mehet tradebe Brown is és Smart is.Visszaszívom, mehet mindenki.
KeyG
KeyG
Kúrfürst briareos
De nyilván Brown lesz inkább cserélve, érte is azért lehet AS szintet kapni.
FLZOLI
Tatum azért komplexebb és jobb játékos mint Booker, a gond nála fejben van
a kérdés hogy fejben összetudja-e rakni magát
itt kár hogy Kobe már nem tud odamenni fejbebaszni, MJ meg leszarja
Negritis, a vajda
Tele vannak jó munkásemberekkel de valódi clutch emberük nincs. Inkább legyen egy szűkebb roster és valami értelmes magas a palánk alatt (Myles Turner, Wndell Carter, Sengun) mint ez a folyamatos egy helyben topogás
FLZOLI
szóval simán lehet itt még több benne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha eddig nem sikerült túllépjenek az árnyékukon nem látom, hogy ezt majd pont jövőre tennék meg.az edző egyértelműen kevés, bízhatsz benne hogy fejlődik de akarsz-e benne bízni?Robbantani kell a keretet, egy év után az edzőt nem fogják kirakni szerintem. Mentálisan max erre képes ez a csapat. Tatum egy Young, Booker féle lufi statvadász, első opciónak tuti nem erőltetném contender csapatban.zero energy, látszatra már csak azt várják h vége legyenTatum, Brogdon és Robert Williams maradhat a többi mehet tradebe Brown is és Smart is.Visszaszívom, mehet mindenki.
KeyG
KeyG
Kúrfürst briareos
De nyilván Brown lesz inkább cserélve, érte is azért lehet AS szintet kapni.
FLZOLI
Tatum azért komplexebb és jobb játékos mint Booker, a gond nála fejben van
a kérdés hogy fejben összetudja-e rakni magát
itt kár hogy Kobe már nem tud odamenni fejbebaszni, MJ meg leszarja
Negritis, a vajda
Tele vannak jó munkásemberekkel de valódi clutch emberük nincs. Inkább legyen egy szűkebb roster és valami értelmes magas a palánk alatt (Myles Turner, Wndell Carter, Sengun) mint ez a folyamatos egy helyben topogás
több mint 1 éve
My fault, mindig Mike Brown fizimiska és arc ugrik be hozzá 😀De hogy lehet néger Buddnholzer ha fehér ? 🤔ahol a Heat simán nyerhet az az edzőMalone szerintem is egy alapvetően játékos barát, semmiben sem túl jó és mindenkit aluledző edző, aki vészhelyzetben vagy kiélezett szituációban folyton megég, amikor a star power nem húzza ki a bajból. A néger Budenholzer kb. akinek az esetleges bajnoki cím jó pár meg nem érdemelt plussz évet adhat mint főedző
Malone bőven fogható nekik
Negritis, a vajda
FLZOLI
Toca
több mint 1 éve
De hogy lehet néger Buddnholzer ha fehér ? 🤔ahol a Heat simán nyerhet az az edzőMalone szerintem is egy alapvetően játékos barát, semmiben sem túl jó és mindenkit aluledző edző, aki vészhelyzetben vagy kiélezett szituációban folyton megég, amikor a star power nem húzza ki a bajból. A néger Budenholzer kb. akinek az esetleges bajnoki cím jó pár meg nem érdemelt plussz évet adhat mint főedző
Malone bőven fogható nekik
Negritis, a vajda
FLZOLI