OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
újratervezés programÉn kb. két hete néztem rá,hogy meddig is van időm megcsinálni,már akkor is augusztus közepét mutatta határidőnek.Végeztem az anyaggal,már csak a záróvizsga van hátra.
május vége, azaz a start óta augusztus 3. van megadva a záróvizsga időpontjának, erre a hétvégén eltolták közel két héttel... biztos nincs fejetlenség és szervezetlenség az egész mögött, áá 😊
többen, akik jelezték nekik MA, ezt a választ kapták: A Záróvizsga pontos időpontjáról tájékoztatni fogjuk a képzés szervezőit.
r.baggio
több mint 5 éve
újratervezés programuh, Szlovákiában havernél nem volt gond
május vége, azaz a start óta augusztus 3. van megadva a záróvizsga időpontjának, erre a hétvégén eltolták közel két héttel... biztos nincs fejetlenség és szervezetlenség az egész mögött, áá 😊
többen, akik jelezték nekik MA, ezt a választ kapták: A Záróvizsga pontos időpontjáról tájékoztatni fogjuk a képzés szervezőit.
r.baggio
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
újratervezés program május vége, azaz a start óta augusztus 3. van megadva a záróvizsga időpontjának, erre a hétvégén eltolták közel két héttel... biztos nincs fejetlenség és szervezetlenség az egész mögött, áá 😊
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez kész 😀 😀 😀Tokeletes a leiras is hozza 😀 ha lecsuszik a marhaja, akkor a 2D-s verziojat kellene felkaparni az aszfaltrol.
twitter.com/RexChapman/status/1289653191160651777
dande
De a felvetel keszitoje is tipikus:
- Should i call the police?
- Hell no! This is way too good
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
holy fuckNincsen ebben semmi extra technikailag, meg a Nike amúgy is kapja be 😊
twitter.com/SpencerAlthouse/status/1288882976982474752
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
holy fucktwitter.com/SpencerAlthouse/status/1288882976982474752
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
😊😊menj ezzel a politikába 😀Trumpnak drukkolsz? Vagy: éppen ellenkezőleg?tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
topicot hogyan lehet létrehozni? próbáltam a lap alján, de átirányított a FK-re, pedig ide szeretnék egy Rétegsportok topicot újraéleszte(t)ni, ha már a vitéz snookeresek péntektől ismét összegyűlnek a Crucible-be, hogy Judd Trump megint elvihesse a címet...
slowmotion
r.baggio
nagylaza
NB2
több mint 5 éve
menj ezzel a politikába 😀Trumpnak drukkolsz? Vagy: éppen ellenkezőleg?tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
topicot hogyan lehet létrehozni? próbáltam a lap alján, de átirányított a FK-re, pedig ide szeretnék egy Rétegsportok topicot újraéleszte(t)ni, ha már a vitéz snookeresek péntektől ismét összegyűlnek a Crucible-be, hogy Judd Trump megint elvihesse a címet...
slowmotion
r.baggio
nagylaza
több mint 5 éve
Trumpnak drukkolsz? Vagy: éppen ellenkezőleg?tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion
r.baggio
több mint 5 éve
nfl network mióta ment át The Viewba? kb egész nap megy háttérben és mintha lassan fél óránként mesélne mindig 4 nő a szakmai útjukról.
nice de nem lehetne külön channelre rakni?
több mint 5 éve
tudom. de azért került bele néha tollas, rögbi, oszirulez meg ilyenek is.az lett a Darts, miután egy ideig csak arról írtak beleköszi!tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion
r.baggio
de maradhatott volna rétegsportok 😊
slowmotion
r.baggio
több mint 5 éve
az lett a Darts, miután egy ideig csak arról írtak beleköszi!tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion
r.baggio
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
köszi!tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion
r.baggio
több mint 5 éve
Bezzeg csöcsös topik meg még mindig nincs 😡😤🤣tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊bowl.hu/forum/egyeb-temak/biliardjatekok
slowmotion

---
több mint 5 éve
tudom, hogy a gépházban a helye, de lesz*rom 😊topicot hogyan lehet létrehozni? próbáltam a lap alján, de átirányított a FK-re, pedig ide szeretnék egy Rétegsportok topicot újraéleszte(t)ni, ha már a vitéz snookeresek péntektől ismét összegyűlnek a Crucible-be, hogy Judd Trump megint elvihesse a címet...
több mint 5 éve
Már nem.szoktatok pókerezni nem?Engem szeret.Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
3)működjön a kapcsolat Éveken át
briareos
Klaci79
Egyébként a 99 nekem továbbra sincs meg, hogy mit takar...
peach
briareos
peach
mindig ha ment a sirás nők miatt belinkeltem jay-z 99 problemst nyilván a dirty versiont. Egy idő után mindenki már csak annyit irt ha szívfájdalom van h "99", vagy "jöhet a link".
ennyi.
briareos
gyeek
Amadeus
Sobri Jóska
briareos
Ezért szeret. 😊
több mint 5 éve
szoktatok pókerezni nem?Engem szeret.Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
mindig ha ment a sirás nők miatt belinkeltem jay-z 99 problemst nyilván a dirty versiont. Egy idő után mindenki már csak annyit irt ha szívfájdalom van h "99", vagy "jöhet a link".
ennyi.
briareos
gyeek
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Engem szeret.Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
ennyi.
briareos
gyeek
Amadeus
több mint 5 éve
Tényleg gondolom minden topikban megvannak azok az emberek, akik egyszerűen hajthatatlanok és folyamatosan ugyanazt szajkózzák.Nálunk mondjuk pont nincs ilyen. Jó, azt folyamatosan szajkózzunk hogy b*zi Steelers, és ebben hajthatatlanok is vagyunk, de az más. 😀 😛
Klaci79
De a lényeg hogy akkor nem valami komolyabb okból nem ír már, ezt jó tudni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nem nagyon sikerül neki 😢Védi Pittsburghöt a koronavírustól.Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
ennyi.
briareos
gyeek
Amadeus
Mikey
Kissé eltolódtak a hangsúlyok az életében és megunta a parttalan vitákat...amiket legtöbb alkalommal magának köszönhetett persze, De ez már más téma.
Tényleg gondolom minden topikban megvannak azok az emberek, akik egyszerűen hajthatatlanok és folyamatosan ugyanazt szajkózzák. Ez néha nagyon unalmas és fárasztó tud lenni. Nálunk Soldi az egyik ilyen 😂😂😂😂
De remelem jövőre már mehetek Steelers meccsre vele, legalább Londonba 🍻
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Védi Pittsburghöt a koronavírustól.Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
ennyi.
briareos
gyeek
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Soldi hova lett? Megunta Jóskát?nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
ennyi.
briareos
gyeek
több mint 5 éve
nfl.hu, kérlek szépen. 😊 Nekem a mai napig aktívan hiányzik haromt jelenléte a Gyűlölködjünkből...kurva régen értsd több mint 10 éve, kb naponta sírt valaki gyűlölködjönk topikba nők miatt. Még régi formátumu bowl.hu-n v mi is volt a legelső név nem emlékszem.Sajnálom 😕pedig régi motoros vagy itt, tudhatnádUgyanez velünk is. 3 hónap után mondtam neki, hogy mostmár nem bánnám, ha nem kefélne mással. Erre ő: miért te csináltad? Mosolyogtam egyet és mondtam, hogy akkor mostantól szeretném ha így mennénk... 😊Ki tudja mi kell ehhez...én csak egyszer le akartam fektetni, de azóta állandóan itt alszik és 11 éve a feleségem. Az élet a legnagyobb rendező úgyis...hát fasz se tudja, nem tartom magam különösen hülyének (még ha itt bowl.hu-n az infantilis énem engedem ki sokszor, is), oszt még sincs feleségem. Aztán nyilván megállapodhattam volna egy kis szürke kisegérrel, de az meg nekem nem oké. Evvel nem azt mondom h aki házas megalkudott, de szerintem igen is van egy kis luck szerep abban hnem kell szerencse, csak nelegyhuje.hudicséretes de kurva nagy szerencse is kell h kifogd az aranyhalat, és működjön islátod rosszul csináltad, én éppen fordítva. amíg jogászhallgató voltam, fogyasztottam. amióta gyakorló jogász vagyok, csak a feleségemet boldogítom.Következő, amióta gyakorló jogász vagyok fogyasztom a nőket.99Ez ugyanaz aki a családi rendezvény előtt behisztizett, vagy már a következő?
Amadeus
Jan
Amadeus
csebi
briareos
sutianap
1)megtaláld a nagy Őt
2) ő is akarjon téged
briareos
Klaci79
peach
briareos
peach
ennyi.
briareos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass