OFF topik

31 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Most komolyan bazmeg, evek ota osztok mindenkit, az elukon jj-t, es en sosem kapok tiltast, a nagymesternek meg eleg volt valami kep, es szevasz.

Netan jj volt a foton? 🤔
Stez
a közös képeteket rakta ki a jachtról 😀
Negritis
De az nem bizonyító erejű, hisz még a videó és hangfelvétel sem az...
Persze az önkritika becsülendő. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
2 férfi volt a képen, az egyik a nyelvével közeledett a másik ffi ánuszához
NB2
Ez alapján jobb is. Bár megjegyzem amikor két hölgy volt hasonló képen akkor ban bácsi nem jött. Mi ez ha nem nemi diszkrimináció? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 693 — The Mathematician
Most komolyan bazmeg, evek ota osztok mindenkit, az elukon jj-t, es en sosem kapok tiltast, a nagymesternek meg eleg volt valami kep, es szevasz.

Netan jj volt a foton? 🤔
Stez
a közös képeteket rakta ki a jachtról 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.

Netan jj volt a foton? 🤔

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
Végre, 1 hét szabadság és nyugalom 😀
#JC6
Ez neked a keresztény felebaráti szeretet. szégyelld magad
eaglesmcnabb
Huje. 😀

(Az ember gyarló, nem tökéletes. Igyekszik szerintem JC is, de egyelőre eddig jutott. 😀)
kishaszi
Nagyon nehéz, megmondom őszintén, de sokat segítetek 😀
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
#JC6
eaglesmcnabb
Huje. 😀

(Az ember gyarló, nem tökéletes. Igyekszik szerintem JC is, de egyelőre eddig jutott. 😀)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
#JC6

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk nem erről volt szó.

Kb Annyi történt hogy NFC East-es kolléga feltett egy vicces vagy komoly kérdést, amiben szektás fórumtárstól szeretett volna választ kapni, hogy mit kellene tennie hogy újra 1 évig eltűnjön a színről, mint ahogyan ez már korábban meg is történt. Erre felelte szektás kolléga, hogy ahhoz törölje magát Ő a fórumról.
Itt kapcsolódott be Sobri mester, aki útmutatást adott és csupán egy lehetőséget vázolt fel, ami esetleg ennek a problémának a megoldását jelentené.
Segítő szándékát vlsz félre értelmezték, mert kiragadták a kontextusból, ami egy Off Topic esetében különösen érdekes...
Kb ennyi.
ozibozi
jó, de Sobri rohadtul túl tolta már JC6-tal, egy még belefért szerintem, de az, hogy állandóan csesztette az szerintem sok volt
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Mondjuk nem erről volt szó.

Kb Annyi történt hogy NFC East-es kolléga feltett egy vicces vagy komoly kérdést, amiben szektás fórumtárstól szeretett volna választ kapni, hogy mit kellene tennie hogy újra 1 évig eltűnjön a színről, mint ahogyan ez már korábban meg is történt. Erre felelte szektás kolléga, hogy ahhoz törölje magát Ő a fórumról.
Itt kapcsolódott be Sobri mester, aki útmutatást adott és csupán egy lehetőséget vázolt fel, ami esetleg ennek a problémának a megoldását jelentené.
Segítő szándékát vlsz félre értelmezték, mert kiragadták a kontextusból, ami egy Off Topic esetében különösen érdekes...
Kb ennyi.
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Ma fogadni fogok egy olyan sporteseményre, aminek nem tudom a pontos végkimenetelét!

| Kíváncsi vagyok tényleg megkapta-e a bannt 😀 |

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
NB2
Ok, ha már leírtad, ez az egyik fele, a másik, hogy mindez egy Bibliából vett igével (idézettel) volt "megtámogatva", nyilván JC6 (meg más elvakult szemellenzős vallási homofób pk (ala pl én) értéstek jól)) bosszantására...

De részemről lezárva, nem bant akartam neki, csak kértem vegye ki (direkt PMben) de nem tette mert van akinek mindent szabad...ennyi...

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Sobri egy hét ban
r.baggio
Ennek lehet a Make Love-ban lenne a helye

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Sobri egy hét ban
r.baggio
Wow 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Én is lemaradtam a képről 😕
csebi
Lehet, hogy Te rajta voltál 😊

(poén)

Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Én is lemaradtam a képről 😕

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
dawyd728 4 125
Itt az ortodox karácsony. Élvezzétek baggio ajándékát, h 1 hétig az élő fába belekötés veszélye nélkül lehet fórumozni. 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sobri egy hét ban
r.baggio
szóval az OFF topic miatt offolva lett? 😊
slowmotion
Én kértem szép szóval, hogy vegyen ki egy képet, akkor is tettem volna, ha két különböző nemű ember van ott olyan pozícióba, és akkor, is ha más vallás könyvéből tesz oda szöveget hozzá. Nem hallgatott rám (miért tette volna...), sajnálom............😕
dande
Mi volt ezen a kepen ami ennyire kiverte nalad a biztositékot ?
Rózsa Sándor (betyár)
Kérd meg Sobrit, mutassa meg neked külön, ha visszajön 😉 (egyébként nem lesz szegényebb az életed, ha nem látod😊)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sobri egy hét ban
r.baggio
slowmotion
Én kértem szép szóval, hogy vegyen ki egy képet, akkor is tettem volna, ha két különböző nemű ember van ott olyan pozícióba, és akkor, is ha más vallás könyvéből tesz oda szöveget hozzá. Nem hallgatott rám (miért tette volna...), sajnálom............😕
dande
Mi volt ezen a kepen ami ennyire kiverte nalad a biztositékot ?
több mint 6 éve
Sobri egy hét ban
r.baggio
slowmotion
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
Sobri egy hét ban
r.baggio
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Fél évente nézek be ebbe a topikba és ez vár 😀 Megint nem jövök egy jódarabig szerintem 😀

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Sobri egy hét ban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Mondjuk azért speciel ez ide már nekem is undorító.
Toca
Ugye? Ezt mondja Sobri is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!