OFF topik

31 feliratkozó

több mint 6 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Erős, az biztos, mert rendkívül irritáló volt, hogy folyamatosan arról ment a sirám, hogy törje már el a csapat irányítója a lábát, hogy ne legyen pályán. Ezek kicsit kivágták a biztosítékot nálam (meg persze amúgy is idegesített az a sok folyamatos károgás és csapat ellen szurkolás)

Ehhez semmi köze ahhoz, hogy ez a szerencsétlen csapat hazai pályán nem tud megnyerni egymást követő két meccsből egyet sem, amikor a kezében a sorsa. Nem is érdemelte meg a Pats, de vissza nem nyalt semmi, az tuti
Wyatt
Így azért már más a kontextus.🙂

Nyilván, nincs köze a Patsnek az egészhez, nem veszekedni akartam, csak bennem volt a tüske emiatt. Más kérdés, hogy lehet, hogy nem ez volt a megfelelő módszer a törlesztésre.😀
Bence94
now kiss

több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
Erős, az biztos, mert rendkívül irritáló volt, hogy folyamatosan arról ment a sirám, hogy törje már el a csapat irányítója a lábát, hogy ne legyen pályán. Ezek kicsit kivágták a biztosítékot nálam (meg persze amúgy is idegesített az a sok folyamatos károgás és csapat ellen szurkolás)

Ehhez semmi köze ahhoz, hogy ez a szerencsétlen csapat hazai pályán nem tud megnyerni egymást követő két meccsből egyet sem, amikor a kezében a sorsa. Nem is érdemelte meg a Pats, de vissza nem nyalt semmi, az tuti
Wyatt
Így azért már más a kontextus.🙂

Nyilván, nincs köze a Patsnek az egészhez, nem veszekedni akartam, csak bennem volt a tüske emiatt. Más kérdés, hogy lehet, hogy nem ez volt a megfelelő módszer a törlesztésre.😀
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nőjünk fel 😊
Wyatt
Ezt pont Te mondod? Nem is emlékszem már, hogy ki volt az, aki átjött fröcsögni a Colts topicba, a Dolphins elleni vereségünk után. Aztán az utolsó fordulóban visszanyalt az a bizonyos.😉
Bence94
Az indianapolisi kislánybrigádot onnantól offoltam hónapokra. Nálunk is vannak sírások, de amit a kócosok leműveltek, az nonszensz volt, konkrétan saját csapat ellen szurkolni, egészen gyönyörű. Bár ebben jártasak vagytok, majd tök mókás lesz meglepődni, amikor idén 2–14-gyel zár a csapat, és megint véletlenül húz 1/1-en egy korszakos QB-t a Colts 😀 😀

Az utolsó fordulóban a hülyeséged nyalt vissza maximum, de ez megint elég offos lett
Wyatt
Csak úgy mellékesen említem meg Neked, hogy a 2011-es szezon összes meccsét úgy néztem végig, hogy a győzelemért szurkoltam, nem érdekelt, hogy 1/1 leszünk-e vagy sem. Micsoda csodálatos karácsonyi ajándék volt, amikor nyertünk Houstonban, Dan Orlovskyval, a 16. héten..☺️

Szóval ne általánosítsunk, kérlek. Én megértem, hogy nem kedveled a Coltsot, én sem kedvelem a Patset (sőt..), de amilyen stílusban írtál, az egy kicsit erős volt. És ha megint húznánk egy korszakos QB-t, akkor mi van? Örülj neki, hogy 20 éven keresztül nem kellett a QB kérdéssel foglalkozni Nálatok.🙂

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.😉
Bence94
Semmi bajom a Coltscal, a PM-féle csapatot nem szerettem, amióta nincs, azóta full semleges a csapat, sőt, a Denver ellen szurkoltam is neki.

több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
Nőjünk fel 😊
Wyatt
Ezt pont Te mondod? Nem is emlékszem már, hogy ki volt az, aki átjött fröcsögni a Colts topicba, a Dolphins elleni vereségünk után. Aztán az utolsó fordulóban visszanyalt az a bizonyos.😉
Bence94
Az indianapolisi kislánybrigádot onnantól offoltam hónapokra. Nálunk is vannak sírások, de amit a kócosok leműveltek, az nonszensz volt, konkrétan saját csapat ellen szurkolni, egészen gyönyörű. Bár ebben jártasak vagytok, majd tök mókás lesz meglepődni, amikor idén 2–14-gyel zár a csapat, és megint véletlenül húz 1/1-en egy korszakos QB-t a Colts 😀 😀

Az utolsó fordulóban a hülyeséged nyalt vissza maximum, de ez megint elég offos lett
Wyatt
Csak úgy mellékesen említem meg Neked, hogy a 2011-es szezon összes meccsét úgy néztem végig, hogy a győzelemért szurkoltam, nem érdekelt, hogy 1/1 leszünk-e vagy sem. Micsoda csodálatos karácsonyi ajándék volt, amikor nyertünk Houstonban, Dan Orlovskyval, a 16. héten..☺️

Szóval ne általánosítsunk, kérlek. Én megértem, hogy nem kedveled a Coltsot, én sem kedvelem a Patset (sőt..), de amilyen stílusban írtál, az egy kicsit erős volt. És ha megint húznánk egy korszakos QB-t, akkor mi van? Örülj neki, hogy 20 éven keresztül nem kellett a QB kérdéssel foglalkozni Nálatok.🙂

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.😉
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nőjünk fel 😊
Wyatt
Bence94

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 693 — The Mathematician
ez is off lesz de nem tudom hova írjam 😀
aki ismeri a Louis Rossmann youtube csatornát az valszeg tudja aki nem annak javaslom
macbookokat javít és teszi fel youtube-ra hogyan csinálja
emelett kardoskodik a "right to repair" mellett, és szidja az apple-t, samsungot amikor megérdemlik

nemrég úgy döntött hogy költözik (kell is neki, de hamarabb állt neki mint muszáj lenne) már eleve a New York-i ingatlan piac szánalmas volt
de ami most megy a felújítással az kriminális
 www.youtube.com/watch?v=RJnmM2MZ0K4&list=PLkVbIsAWN2lucdpXqcM4qW6ev60OSXdw4&index=18
 www.youtube.com/watch?v=eslf2kxKB40&list=PLkVbIsAWN2lvKojYIchFhwXQq-nX09K2u

aki csinálta a felújítást kicserélte a fát osb lapra, nem is csinálta meg rendesen
és direkt húzta az időt, úgy csinált mintha a munka kész lenne hogy a kövi fázis pénzét megkapja
most kibaszták és épp újat keresnek

amiért megosztom:
hogy nem csak nálunk vannak ilyen szaralakok az építőiparban, ahogy el szokott hangzani hogy ilyen is csak nálunk van (van egy live ama amiben kiderül hogy csehország, németország, ausztrália ... ugyanúgy rendelkezik "scammerekkel")

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 285 — Invisible man
 brightside.me/wonder-curiosities/23-pictures-proving-that-the-right-angle-is-everything-585560/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts&fbclid=IwAR1gqC0ULjM3Y075e-2-DlygzyL_yus17fwoFuU_LDbywFKCaiiSKVYkOHg

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
Kb szarrá unom magam! Két órát kell a fűtött kocsiban ülnöm valahol a 17.keruletben, hogy a feleségem hátsó szélvédőjének ragasztás végre rendesen megszáradjon. Pár napja egy gépi autómosó siman betörte a szélvédőt, így nemi utánajárás után 47.000-ért új “használt volt volt ám ez ennyiért” szélvédőt kapott az asszony Priusa. Na de mondhatta volna valaki, hogy az utcán kell fűtenem és két óráig semmi mozgolódás 🤔😰
Klaci79
Szólok valahogy Sobrinak, várj, egyből nem fogsz unatkozni 😀
#JC6
Inkább mesélj egy kicsit arról, hogy mi van az ördögi szomszéd nénivel aki rettegésben tart.
gyeek
Meghalt.
Jól imádkoztam.. ilyenek ezek a szektások, a Bartus is megmondta.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 693 — The Mathematician
Kb szarrá unom magam! Két órát kell a fűtött kocsiban ülnöm valahol a 17.keruletben, hogy a feleségem hátsó szélvédőjének ragasztás végre rendesen megszáradjon. Pár napja egy gépi autómosó siman betörte a szélvédőt, így nemi utánajárás után 47.000-ért új “használt volt volt ám ez ennyiért” szélvédőt kapott az asszony Priusa. Na de mondhatta volna valaki, hogy az utcán kell fűtenem és két óráig semmi mozgolódás 🤔😰
Klaci79
#JC6
Inkább mesélj egy kicsit arról, hogy mi van az ördögi szomszéd nénivel aki rettegésben tart.
gyeek
Jó milf?
kishaszi
emlékeim szerint már gilf

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Klaci79
#JC6
gyeek
Jó milf?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
Klaci79
#JC6

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Klaci79
Jan 1. újév első napja, benne a reménység, hogy a cefetszar 2019 után jó dolgok jönnek. Helyszín 210km Bp-től, egy 4 (!) számjegyű úton. Időpont dél. Esemény: az autócska megtréfálja az embert. Tréler hív, bácsika ebédel, eltelik majd 1 óra, elindul Kistarcsáról, útközben 2x eltéved, sok telefon hol merre van, merre menjen, ne úgy, hanem így, nem találom, nincs meg az út, gőzöm sincs (ohne gps, okostelefon). .. Negyed 6 fele leér, Kiderül, hogy elöl a vonószem nem olyan, mint kéne lennie, nem lehet felhúzni a kocsit, csak seggel. Mikor kiderül, hogy csak így megy fel, trélerrel meg kell fordulni, de két oldalt árok. Nagy gáz, a tréler egyik kereke a levegőben áll meg... Én meg jajgatok..
3/4 6 fele elindulunk. Addigra a nap totál lent, koromsötét, hideg. F9-re Pesten, kocsi lerak, tesó a mentő, hazavisz, f10-re otthon. Láb lefagy és egyéb a hidegre érzékeny testrészek lefagyva.

Szerintem két óra fűtve áldás...
kishaszi
Van kedved egy negyven tonnást láncolni a Brenneren? mert nekem nincs. 😀
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Klaci79
xhamster.com? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Klaci79
Jan 1. újév első napja, benne a reménység, hogy a cefetszar 2019 után jó dolgok jönnek. Helyszín 210km Bp-től, egy 4 (!) számjegyű úton. Időpont dél. Esemény: az autócska megtréfálja az embert. Tréler hív, bácsika ebédel, eltelik majd 1 óra, elindul Kistarcsáról, útközben 2x eltéved, sok telefon hol merre van, merre menjen, ne úgy, hanem így, nem találom, nincs meg az út, gőzöm sincs (ohne gps, okostelefon). .. Negyed 6 fele leér, Kiderül, hogy elöl a vonószem nem olyan, mint kéne lennie, nem lehet felhúzni a kocsit, csak seggel. Mikor kiderül, hogy csak így megy fel, trélerrel meg kell fordulni, de két oldalt árok. Nagy gáz, a tréler egyik kereke a levegőben áll meg... Én meg jajgatok..
3/4 6 fele elindulunk. Addigra a nap totál lent, koromsötét, hideg. F9-re Pesten, kocsi lerak, tesó a mentő, hazavisz, f10-re otthon. Láb lefagy és egyéb a hidegre érzékeny testrészek lefagyva.

Szerintem két óra fűtve áldás...

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Klaci79
#JC6
Nenene. Jó az az Eagles történelem!!
több mint 6 éve
Klaci79
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Klaci79
 en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Philadelphia_Eagles

tessék egy kis olvasnivaló addigra, hogy ne unatkozz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 946
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Hengerfejesre raktam a Golfomat, szóval nincs mibe tankolni.
No Tank, Több Pénz. 😀 😀
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Lehetseges, hogy egyes benzinkutakon atbasznak (auchan pl )? Magad tankolsz es a liter szamlalo mutat kb 20 litert es mikor visszaulsz a kocsiba nagyjabol be tudod loni, hogy "mennyi csikig" (igen, regebbi auto) kene felmenni-e, de rohadtul meg sem kozeliti?
ZoliMP
Ilyet én max kisebb kutakon tudok elképzelni. Valami technikai hiba hamarabb szóba jöhet szvsz.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Szeged északi lejáró, 47es út a körforgó után. Gyertek, gyertek!!! 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 511
Lehetseges, hogy egyes benzinkutakon atbasznak (auchan pl )? Magad tankolsz es a liter szamlalo mutat kb 20 litert es mikor visszaulsz a kocsiba nagyjabol be tudod loni, hogy "mennyi csikig" (igen, regebbi auto) kene felmenni-e, de rohadtul meg sem kozeliti?
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Asszem amúgy az Auchan is külföldről hozza a cuccost és egyébként teljesen rendben van (benzin). Eddig azzal sikerült a legjobb fogyasztást kihoznom.

több mint 6 éve
A Lukoil kb. a legjobb kúthálózat Magyarországon, ők az egyetlenek, akik nem a MOL-tól veszik a benzint (román tulajdonba került a Lukoil pár éve, az anyavállalattól érkezik a benya), akik európai szinten nagyon levegős üzemanyaggal dolgoznak, ez manapság mikor a turbó reneszánszát éljük motor élettartam szempontjából nagyon nem mind1.
empty taxi
Úgy tudom, az ÖMV sem MOL-os üzemanyaggal dolgozik.
Gergőbácsi
Csak a maxmotion jön Swechatból, a többi batta és mind más-más adalékot használ.
Amúgy óvatosan, ha nem OMV-t tankolok érezhető a teljesítményromlás a kocsin .. Ugyanis az adalékolás nem mindegy. Nem véletlenül kerül többe ugyanaz az üzemanyag többe az oemvénél.
kishaszi
Ezt nagyon adom. Bár most új autónk van, csak max 100-as megy bele, és tényleg érezhető, az előző autóinkhoz képest, minden téren a különbség. Simán megéri a különbözetet és nyugodtan alszom.

Az előző Hyundai 7 éves korában kapott először max-ot, érezhető volt a különbség. Nagyon ajánlom, ha valakinek fontos az autója.

Amúgy 10 éve tankoltam egy akkor 6 éves KIA Sportage-be Lukoilt, másnap azt mondtam soha többet.
több mint 6 éve
Csak, hogy legyen valami más téma is ide teszem be 😊, ezért óriási respekt!!!

Meg lehet nézni E10 kompatibilis e az autó. Mondjuk nekem pont nincs információ 😊, de már az ötlet is és a munka vele. Ezekre van szükség.

e10check.hu/
dande
Vezess.hu-n is össze van szedve eg cikkben.