Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
pedig megvolt az egyetlen esélyünk a jó kezdés, de még így is szarrá leszünk verve a félidőre 😕
több mint 4 éve
0-6-os sorozat..
több mint 4 éve
Ja én is azt hittem, hogy mondták nekik, hogy mindent fel, de úgy tűnik, semmi ilyen nem volt.bazdmeg, ezen röhögök 😀 azt hittem ez volt a taktika.. azért nem lehet egyszerű női kapitánynak se lennihetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 4 éve
Csodahetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
bazdmeg, ezen röhögök 😀 azt hittem ez volt a taktika.. azért nem lehet egyszerű női kapitánynak se lennihetediket dobjuk föléElek is észrevette 😊
Szesze
Rajna
több mint 4 éve
Ziccerben felugrik a norvég kapus és felfelé lövi... Miért nem pattintja be.... Faszom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
hetediket dobjuk fölé
több mint 4 éve
Oké, hogy sokat cserélünk, de ebben a felállásban csak feljönni tudtak..
több mint 4 éve
eddig fasza
több mint 4 éve
3 gólt kaptunk eddig, mindhármat abból h Brattset lelépett Márton és a kettes védő közé, erre kéne odafigyelni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klujbert azért rendesen pofán verték.. simán tovább engedték
több mint 4 éve
Nah jönnek a csajok a norvégok ellen, ne legyen megalázó a vereség, ennyit kérek.lehet, h ez is sok lesz, bár szerencsére jól kezdtünk
empty taxi
több mint 4 éve
Az amerikaiak baseballban és röplabdában is vezetnek Dominika ellen.Baseball most már az M4 online csatornán is, persze kommentátor nélkül.
több mint 4 éve
Nah jönnek a csajok a norvégok ellen, ne legyen megalázó a vereség, ennyit kérek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vargáék ellenben reményfutamra kenyszerulnek, feltavnal elengedtek, fura, mert elvileg ok a jobbik egyseg.Hát ugye Kopasz egyértelműen jobb, mint Varga, Nádas Bencének is vannak eredményei, Béke Kornél nevét én a válgatóknál olvastam először. Szóval nyilván számít az összhang meg minden, de nevek alapján Kopaszék erősebbek.
gabokocka
több mint 4 éve
1.92 centiig jutott Thiam, de 2 szám után ő tűnik a legjobb formában lévőnek. Persze van még hátra 5 szám ,de ha KJT tényleg nem 100%os a sérülése után, akkor itt könnyen címvédés lehet.
több mint 4 éve
női 400 gáton is hatalmas WR születettJók az új cipők
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Vargáék ellenben reményfutamra kenyszerulnek, feltavnal elengedtek, fura, mert elvileg ok a jobbik egyseg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Bálinték párosa is eleg jó, bejelentkeztek egy éremre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
SzG az ES-en nagyon érzi a 400 gátat...Tegnap az utolsó gátnál azt mondta, hogy elgörcsöli a norvég, ma azt, hogy ebből nem lesz világcsúcs.
Mindkettő barom nagy WR.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Új WR itt is azt a rohadt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz