Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Az már majdnem dobogóNS-ből idézve:Nem tudom, hogy van a lebonyolÍtás de a mai selejtezőben hozott egy 42. helyet 44 inulóból.
Aki viszont nem csupán éremesélyes, hanem aranyesélyes, az Major Veronika. A sportpisztoly 25 méteres számában világcsúcstartóként indul, és, bár nem elvárás, minden esélye megvan az első helyre. Hajnali 2-kor kezd, a döntő 7.00-tól.
Picit Sidi reloaded szaga van a dolognak 😊 Bárcsak ne lenne igazam!
NB2
KoporShow
több mint 4 éve
Ne hallgass rá, jók a török csajok 😉 (már amelyik nem túlságosan muzulmán)Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎ne légy hülye, ne kezdj török nőkkel, mert csak lelöknek a várfalról ...
Nálam az már szokás, 10-15 éve Neslihan Demirrel voltam így 😁
Chargers LT
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Fun factAz egész meccsen 1 ponttal szerzett többet az USA, mint a törökök
És a francba, hogy nem a törökök nyertek, majdnem fordítottak 0-2 ről
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
NS-ből idézve:Nem tudom, hogy van a lebonyolÍtás de a mai selejtezőben hozott egy 42. helyet 44 inulóból.
Aki viszont nem csupán éremesélyes, hanem aranyesélyes, az Major Veronika. A sportpisztoly 25 méteres számában világcsúcstartóként indul, és, bár nem elvárás, minden esélye megvan az első helyre. Hajnali 2-kor kezd, a döntő 7.00-tól.
Picit Sidi reloaded szaga van a dolognak 😊 Bárcsak ne lenne igazam!
NB2
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎ne légy hülye, ne kezdj török nőkkel, mert csak lelöknek a várfalról ...
Chargers LT
több mint 4 éve
Ő is fiatal a csapatbanMegint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes nekem is nagy kedvenc lett, de Boz is adja 😀
Chargers LT
ervinator
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes egy babe, bár bajban lennék mert bő 13 centivel nagyobb nálam, de remek esti program lenne azokat a lábakat végignyalogatni... 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
Döntő szett, pont arány eddig :Törökök 89 pont
USA 87 pont
Elképesztő szoros és jó meccs ez is
Az olimpia egyik legjobb tornája a női röpi, nincs biztos meccs és még hol a kieséses szakasz 😎
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Gunes nekem is nagy kedvenc lett, de Boz is adja 😀
Chargers LT
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Megint love-olom az egyik törököt, Gunes nagyon adja 😎Nálam az már szokás, 10-15 éve Neslihan Demirrel voltam így 😁
több mint 4 éve
Törökök nagyon megnyerik a 3. szettet, meccs van 😎centerposzton megbasszák az usát, és kurva jól feladóznak
Chargers LT
több mint 4 éve
Sam Kendricks is COVID-os, kihagyja a férfi rúdugrást: telex.hu/sport/2021/07/29/tokioi-olimpia-koronavirus-sam-kendricks-korhaz-olimpiai-falu

Madden hates me.
több mint 4 éve
Törökök nagyon megnyerik a 3. szettet, meccs van 😎
több mint 4 éve
persze, de vicces volt. nem a szívem csücske a női röpi, de szórakoztatóbb mint a férfi az tény 😊Na az nagyon ritka, ha úgy alakul egy labdamenet 😅Inkább nézzétek a EuroSporton a női röplabdát, most van az esti meccs élőbenátkapcsoltam. női röplabda bazdmeg 😀 kegyetlen amikor a hálónál állnak öten és mini korosztályhoz hasonlóan adogatják oda vissza a labdát kosárral 😀
USA - Török
Van kit nézni mindkét oldalon 🙂
És egy remek meccs
Chargers LT
petey
Remek ütések és blokkok vannak
Chargers LT
több mint 4 éve
Jenő mindenről furán beszél. kellett nekem hiányolnom.Jenő picit furán beszélt a tokiói időről.az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?Yep
NB2
empty taxi
NB2
több mint 4 éve
Na az nagyon ritka, ha úgy alakul egy labdamenet 😅Inkább nézzétek a EuroSporton a női röplabdát, most van az esti meccs élőbenátkapcsoltam. női röplabda bazdmeg 😀 kegyetlen amikor a hálónál állnak öten és mini korosztályhoz hasonlóan adogatják oda vissza a labdát kosárral 😀
USA - Török
És egy remek meccs
Chargers LT
petey
Remek ütések és blokkok vannak
több mint 4 éve
Inkább nézzétek a EuroSporton a női röplabdát, most van az esti meccs élőbenátkapcsoltam. női röplabda bazdmeg 😀 kegyetlen amikor a hálónál állnak öten és mini korosztályhoz hasonlóan adogatják oda vissza a labdát kosárral 😀
USA - Török
És egy remek meccs
Chargers LT
több mint 4 éve
balfasz franciák 😊mondtam, hogy a francia meccs eredményét úgy érdemes nézni mit játszanak a többiekkel... hát nem villognak
ők is, svédek is röhögve verhetőek lettek volna, szerintem egy jól összeszedett válogatott simán összehozta volna itt a 2. helyet
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Székely Dávid közvetítette kedden a Fradi meccsét.az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?Yep
NB2
empty taxi
több mint 4 éve
megint egyenlő, van bő 1 perc. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Jenő picit furán beszélt a tokiói időről.az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?Yep
NB2
empty taxi
több mint 4 éve
az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?Yep
NB2

Madden hates me.
több mint 4 éve
Jajj ne már, hvg 😀m.hvg.hu/elet/20210729_Simone_Biles_forradalma_egy_szuperhos_nemet_mond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
az mtv szpíkerei kint vannak amúgy Japánban?