NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
20
8
02:15, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.Igen, nem tűnik fel neki, hogy a 4ből 3 ember repülő rajttal indult, úgy kicsit könnyebb a jobb idő
Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.nagyobb probléma, h az első 100-nál elfelejtette, hogy nem csak férfiak úsznak 😊
Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
Rajna
több mint 3 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
több mint 3 éve
a 90-es években egy ilyen vegyes váltóban olyan csapatunk lehetett volna, hogy ihaj!
több mint 3 éve
Abban szerintem bízhatunk, hogy Miláknak talán kevésbé fog hátrányt jelenteni a reggeli döntő, mint az idősebb Dresselnek.Ja persze, csak azért benne volt, hogy Dressel 7-8 tizeddel erősebb a mezőnynél, és minden mindegy. De persze így is miniális az esély, de lehet picit izgulni előre is, nem csak hátra.2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna
Szesze
Rajna
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
tényleg egyértelműen ki lett adva, h védjék be Hosszút, picit sem lóg ki a lóláb, főleg Orbán megszólalása után
több mint 3 éve
ez a riporter is mi a faszomat néz vajon, mert hogy nem erről az úszásról közvetít az biztos..
több mint 3 éve
Kiadták Mohaynak, hogy védjék be Hosszút??? EZ így picit gáz volt!jah, közben meg épp kipottyan a középdöntőből is
NB2
több mint 3 éve
Kiadták Mohaynak, hogy védjék be Hosszút??? EZ így picit gáz volt!
több mint 3 éve
Ja persze, csak azért benne volt, hogy Dressel 7-8 tizeddel erősebb a mezőnynél, és minden mindegy. De persze így is miniális az esély, de lehet picit izgulni előre is, nem csak hátra.2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
17 gólt dobtunk egy félidő alatt, ami igen jó, 22-t kaptunk, ami viszont minősíthetetlen, pláne úgy h Bíró TOP5 kapus a Földön...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha a második félidőben nem kapunk gólt, akkor az összességében egy korrekt védekezési teljesítmény lesz
több mint 3 éve
2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna
több mint 3 éve
2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.
több mint 3 éve
NS-ből idézve:Aki viszont nem csupán éremesélyes, hanem aranyesélyes, az Major Veronika. A sportpisztoly 25 méteres számában világcsúcstartóként indul, és, bár nem elvárás, minden esélye megvan az első helyre. Hajnali 2-kor kezd, a döntő 7.00-tól.
Picit Sidi reloaded szaga van a dolognak 😊 Bárcsak ne lenne igazam!
több mint 3 éve
kommentár nélkül nagyobbat szólt volna 😀Bocs, csak el kellett mennem, szóval picit régi dologra reagálnék:Azért csak beteszek egy képet az angolai kapusról, hadd gyönyörködjetek 😀
röpis csajok lehet, hogy szépek, de túl magasak, a lábaik is aránytalanul hosszúak, ilyen szempontból inkább a kézis csajok, akik jobban bejönnek. Sportáguknál fogva súlyfelesleg nincs, jó kis combok, meg minden.
NB2
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Bocs, csak el kellett mennem, szóval picit régi dologra reagálnék:Azért csak beteszek egy képet az angolai kapusról, hadd gyönyörködjetek 😀
röpis csajok lehet, hogy szépek, de túl magasak, a lábaik is aránytalanul hosszúak, ilyen szempontból inkább a kézis csajok, akik jobban bejönnek. Sportáguknál fogva súlyfelesleg nincs, jó kis combok, meg minden.
NB2
több mint 3 éve
Kapus 10% alatt véd..de az a két üreskapus balfaszkodása az oroszoknak, azon kívül egyetlen(!) labdát se védett egyikük se
kapitnono
több mint 3 éve
Azért az Elek időkérések igazán előremutatóak és hasznosak voltak. Pff, bosszantó..
több mint 3 éve
25 perc alatt 20 kapott gól, röhej bazzegkapusteljesítmény totális csőd
több mint 3 éve
Mikor Eleket kinevezték lehetett tudni, hogy ez lesz. Fradinál is csak azért tudott most nyerni, mert a győriek edzőt buktattak. Már a fradisták is rég el akarták zavarni.