Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
női pinyót nem adja valami?azért dühöngtem én is az ES-re
Szesze
www.olympicstreams.me/table-tennis-women-s-singles-medal-matches-live-stream/3/
több mint 4 éve
jah, az se jobb 😊az a baj, h annyira felbasztam magam ezeken a riportereken, h már nem tudok elvonatkoztatni a rengeteg hülyeségüktől és sokszor kb tönkreteszi nekem az egész élményt ez 😕A kézilabdán jó a kommentátor, mégis felkúrod az agyad, csak ott a látottakon! 😀
Szesze
Szokol
több mint 4 éve
női pinyót nem adja valami?
több mint 4 éve
az a baj, h annyira felbasztam magam ezeken a riportereken, h már nem tudok elvonatkoztatni a rengeteg hülyeségüktől és sokszor kb tönkreteszi nekem az egész élményt ez 😕A kézilabdán jó a kommentátor, mégis felkúrod az agyad, csak ott a látottakon! 😀
Szesze
több mint 4 éve
Szarjon sünt az ES az állandó rohadt teniszükkel! Egész évben az megy, olimpián rohadtul nem óhajtom azt nézni!
több mint 4 éve
Amúgy 4x100 vegykó váltókat is csatába küldjük? Egy Telegdy-Cseh-Milák-Németh 4es simán döntős lenne szvszNincs mellúszónk, márpedig az annyit számít, mint az összes többi együttvéve. A britek juniorokkal is döntőznének, amíg Peaty van náluk.
peach
több mint 4 éve
Nincs kapusunk sajnos ma
több mint 4 éve
Amúgy 4x100 vegykó váltókat is csatába küldjük? Egy Telegdy-Cseh-Milák-Németh 4es simán döntős lenne szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
az a baj, h annyira felbasztam magam ezeken a riportereken, h már nem tudok elvonatkoztatni a rengeteg hülyeségüktől és sokszor kb tönkreteszi nekem az egész élményt ez 😕
több mint 4 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.Igen, nem tűnik fel neki, hogy a 4ből 3 ember repülő rajttal indult, úgy kicsit könnyebb a jobb idő
Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.nagyobb probléma, h az első 100-nál elfelejtette, hogy nem csak férfiak úsznak 😊
Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
Rajna
több mint 4 éve
Nem is lett olyan gáz ez a mix váltó, mint a nevek alapján gondoltam.Mohay viszont szerintem azért értékeli agyra az időt, mert nem számol a repülőrajttal...
több mint 4 éve
a 90-es években egy ilyen vegyes váltóban olyan csapatunk lehetett volna, hogy ihaj!
több mint 4 éve
Abban szerintem bízhatunk, hogy Miláknak talán kevésbé fog hátrányt jelenteni a reggeli döntő, mint az idősebb Dresselnek.Ja persze, csak azért benne volt, hogy Dressel 7-8 tizeddel erősebb a mezőnynél, és minden mindegy. De persze így is miniális az esély, de lehet picit izgulni előre is, nem csak hátra.2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna
Szesze
Rajna

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
tényleg egyértelműen ki lett adva, h védjék be Hosszút, picit sem lóg ki a lóláb, főleg Orbán megszólalása után
több mint 4 éve
ez a riporter is mi a faszomat néz vajon, mert hogy nem erről az úszásról közvetít az biztos..
több mint 4 éve
Kiadták Mohaynak, hogy védjék be Hosszút??? EZ így picit gáz volt!jah, közben meg épp kipottyan a középdöntőből is
NB2
több mint 4 éve
Kiadták Mohaynak, hogy védjék be Hosszút??? EZ így picit gáz volt!
több mint 4 éve
Ja persze, csak azért benne volt, hogy Dressel 7-8 tizeddel erősebb a mezőnynél, és minden mindegy. De persze így is miniális az esély, de lehet picit izgulni előre is, nem csak hátra.2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna
Szesze
több mint 4 éve
17 gólt dobtunk egy félidő alatt, ami igen jó, 22-t kaptunk, ami viszont minősíthetetlen, pláne úgy h Bíró TOP5 kapus a Földön...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha a második félidőben nem kapunk gólt, akkor az összességében egy korrekt védekezési teljesítmény lesz
több mint 4 éve
2,5 tizedre van Dressel, nem hiszem, hogy meglesz, de azért ez még nem behozhatatlan.hát azért ha egymás mellett úsznak majd akkor azért más lesz, de sztem se lesz meg egyébként
Rajna