Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Nevét se tudom még, kezét se fogom még,Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
És csak azt tudom, hogy ő még csak most tizenhét...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
És én ismerjek be bármit is 😁Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Az a zene a röpi meccsen 🤣Put your hands up in the air... 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
sárgák elchokerkedik?
több mint 4 éve
a röpis lányok mindig a legszebbekAkarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
több mint 4 éve
Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
több mint 4 éve
2019 előtt 13-1 a h2h Ma Long javára.. azóta 4-2 oda.
több mint 4 éve
Az utolsó 6 meccsükből 4-et Fan nyert már, de pl az utolsót éppen Ma Long, de idén még nem játszottak.Egyetertek... és ma Ma Long eléggé szenvedős volt...Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.Manapság már nem kérdés, h Fan a favorit, de egy Ma Longot nyilván sosem lehet leírni.
Rajna
Szesze
Igor
Kíváncsi leszek.
több mint 4 éve
Egyetertek... és ma Ma Long eléggé szenvedős volt...Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.Manapság már nem kérdés, h Fan a favorit, de egy Ma Longot nyilván sosem lehet leírni.
Rajna
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀
több mint 4 éve
Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.Manapság már nem kérdés, h Fan a favorit, de egy Ma Longot nyilván sosem lehet leírni.
Rajna
több mint 4 éve
Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.
több mint 4 éve
Pazar meccs volt, bravó... azért félek tőle h Fan Zhendong le fogja mostni a döntőben 😕Sokkal esélyesebb az biztos, de azért ott meg nem lesz rajta Ma Longon az esélyesség terhe és az nagyon sokat számíthat, mert Fan-t nyomni fogja és azért ha Ma Long lazán tud játszani akkor nagyon durva még mindig.
Igor
Fontos lesz a meccs eleje.
De a bronz meccs is kurva jónak ígérkezik.
több mint 4 éve
Pazar meccs volt, bravó... azért félek tőle h Fan Zhendong le fogja mostni a döntőben 😕
több mint 4 éve
aztakurva.. mekkora meccs volt ezle a kalappal Ovtcharov előtt is
több mint 4 éve
húúúúú
több mint 4 éve
hú, mire ért oda lábbal Ma Long
több mint 4 éve
Mondjuk hogy ehelyett miért női kosárlabda csoportmeccset adnak az m4-en, azt se értem...
több mint 4 éve
azért ez a szerva nagyon durván ugrott el 😊
több mint 4 éve
pfúúúúú, mi volt ez 😊
több mint 4 éve
Huhh, ez mi volt...
több mint 4 éve
azért vették el, mert kicsit belepörgött a labda feldobás közben, de bazzeg Ovtcharov meg egyik szerváját se függőlegesen dobja fel, mindet el lehetne venni, ha ennyire keménykednek
több mint 4 éve
elvették a szervát, beszarok 😊Ovtcharov egyik szervája se szabályos ilyen alapon
több mint 4 éve
az az érdekes, h ebben a szettben játssza azt Ma Long amit kéne (szerintem), csak nagyon sok a hiba