Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
5-3 --> 5-8 --> 9-8 --> 9-10 --> 11-10 --> 11-12 --> 15-13 Voltak fordulatok rendesen 😊 Nem semmi, h a középső 5 pontos kihagyás is belefért. Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy nem tudja megnyerni a szettet a tajvani, így még bármi lehet, bár sztem 4-2 lesz a kínainak.
több mint 3 éve
Nem ismerem a férfi mezőnyt, a németnek lesz esélye a következő elődöntőben?ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
Szesze
több mint 3 éve
Nekem volt ra egy bambim hogy nem cserelik be
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Aida vívott amúgy itt az olimpián bármikor?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
most hasznosabb lett volna az idő..
több mint 3 éve
Egyem meg, szegény egyiptomi kislányt leütjük, leszúrjuk...Tényleg helyeske 😊
Ide jöhetne, adok én neki puszit a sebeire 😅😁😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Kicsit talán korai az időkérés, bár tény hogy most dőlhet el a meccs.
több mint 3 éve
Egyem meg, szegény egyiptomi kislányt leütjük, leszúrjuk...Ide jöhetne, adok én neki puszit a sebeire 😅😁😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
márpedig kiszedte..
több mint 3 éve
ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
több mint 3 éve
15-11-re vezetünk Fanni miatt, két asszó után még hátrányban voltunk...Vívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
több mint 3 éve
Vívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Vívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...
több mint 3 éve
Olaszok csúnyán elkúrták a vívás végét...
több mint 3 éve
Amúgy San Marino-i (női trap, zajlik) és andorrai éremesélyek (vadvízi kenu) a következő órában 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
és utána jött két amúgy gyönyörű közbeszúrása az orosznak, mert kapkodott az amiJobb volt Korobeynikova, de nem teljesen értettem ott azt én se, az egyik biztos nem az oroszé volt...egymás után két kérdéses/együttest is az oroszok javára ítéltek..Nagyon izgalmas mindkét tőr elődöntőOroszok szarban lehetnek, ha Kiefer itt megvív 4-5 tus előnyt.
www.olympicstreams.me/fencing-women-s-team-foil-prelims-live-stream/2/
itt szimultán adják a kettőt
dancogo
Igor
meg is zavarodott tőle Ross
dancogo
Igor
több mint 3 éve
Jobb volt Korobeynikova, de nem teljesen értettem ott azt én se, az egyik biztos nem az oroszé volt...egymás után két kérdéses/együttest is az oroszok javára ítéltek..Nagyon izgalmas mindkét tőr elődöntőOroszok szarban lehetnek, ha Kiefer itt megvív 4-5 tus előnyt.
dancogo
Igor
dancogo
több mint 3 éve
Wow, Thybus nagyon nagyot vívott itt a végén...
több mint 3 éve
egymás után két kérdéses/együttest is az oroszok javára ítéltek..Nagyon izgalmas mindkét tőr elődöntőOroszok szarban lehetnek, ha Kiefer itt megvív 4-5 tus előnyt.
dancogo
Igor
Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
Nagyon izgalmas mindkét tőr elődöntőOroszok szarban lehetnek, ha Kiefer itt megvív 4-5 tus előnyt.
dancogo
több mint 3 éve
legyen mindenkinek igaza 😊Ez extrém kajak, hiába van idióta módon Caneu megnevezése 😁ESen vadvízi kajak van, döntőEz kenu és a döntő 9-kor kezdődik, innen jut be a legjobb 10
Az jó szokott lenni
Chargers LT
Amúgy minden más stimmel 😀
dancogo
Az igaz, hogy egy lapátos az evező, de ez kajak
A kenuban térdelni kell
Chargers LT
több mint 3 éve
Nagyon izgalmas mindkét tőr elődöntőwww.olympicstreams.me/fencing-women-s-team-foil-prelims-live-stream/2/
több mint 3 éve
Ez extrém kajak, hiába van idióta módon Caneu megnevezése 😁ESen vadvízi kajak van, döntőEz kenu és a döntő 9-kor kezdődik, innen jut be a legjobb 10
Az jó szokott lenni
Chargers LT
dancogo
Az igaz, hogy egy lapátos az evező, de ez kajak
A kenuban térdelni kell
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ESen vadvízi kajak van, döntőEz kenu és a döntő 9-kor kezdődik, innen jut be a legjobb 10
Az jó szokott lenni
Chargers LT