Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóvalén sem. :/ remélem óvnak
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀Gerhardt vagy a mi Falcons (és Újpest) fan barátunk?
empty taxi
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy érdemtelen.Mondjuk ha már eljut valaki 7. meccsig - jelen esetben olimpiai döntőig - akkor tökmindegy hogy nyersz, semmiképpen nem érdemtelenül semmivel. Azt jelenti, hogy az ellenfél még ennyit sem tudott.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman
Vito
Az is világos, hogy egyszer véget kell, hogy érjen egy meccs, pár napja olvastam a wikin, hogy még egy II. VH előtti olimpián órákig küszködtek egymással egy birkózó döntőben, mire a bírók megunták.
Csak egy birkózó meccset én úgy képzeltem el, hogy ott lesz két vállra fektetés, megpörgetés, földhöz vágás, ilyesmi. Nem pedig intések alapján kapják a pontokat.
több mint 4 éve
Hah, Fermin Cacho, mekkora király volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
szegény új zélandi, nem értem mit integetnek neki piros zászlóval
több mint 4 éve
Mekkora monoklija van Szőkének 😮

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem tom láttátok a video feedet, amit kapott Lőrincz a csarnokban a képernyőn. Nekem nagyon úgy tűnt h az egyik képen Berger őrjöngött 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az ő versenye csak 22-ben jön majd 😊+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
A könnyem is kicsordult, micsoda emberi sorsok, Tamás, nincs rá szó, mennyire megérdemelte…A legjobbakat kívánom neki innen is!
több mint 4 éve
+10000000000000Ha van aki megérdemelte ezt az ő+1
csebi
Janek
Kiváló ember, kiváló sportoló, egy élet munkája. Ha ma vége lenne az olimpiának, én már elégedett lennék. Áron triplázása, és Lőrincz Tomi aranya volt a két dolog, amit előzetesen nagyon szerettem volna, és kész is 😊 Viktor aranya lenne a ráadás

több mint 4 éve
Egy jó kínai súlylökő menyecske, hm.kevés szebb van ennél...talán a 100kg feletti hölgyek versenye vetélkedhet ezzel 😀Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
több mint 4 éve
Eddigi érem termés 10 nap alatt: 2-2-2Mai termés eddig 2-2-1
több mint 4 éve
Még 1 Szőke W kell és megvan a tökéletes nap

Liverpool Fc
több mint 4 éve
2őt elvettek koksz miattOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
több mint 4 éve
gondolom maOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mámaOttvanbazmeg a második aranyöööö mivan?😊
ThundersNFL
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Vitraytól sem hangzott jól, csak az ő korában nem voltak kommentelők, akik kifejezhették volna az ellenérzésüket.EZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi
Ami egy Vitraytól jól hangzik 40 év riporterkedés után, az egy zöldfülűtől ultragáz
r.baggio
több mint 4 éve
Azért az öregnél kevés nagyobb méreg volt a sporttévénél. Pont mint Mezey focidoktorEZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi
Ami egy Vitraytól jól hangzik 40 év riporterkedés után, az egy zöldfülűtől ultragáz
r.baggio
több mint 4 éve
kevés szebb van ennél...talán a 100kg feletti hölgyek versenye vetélkedhet ezzel 😀Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
több mint 4 éve
Családapa! Családapa! Családapa!Sima liba 😀Izzadt férfi testek összedörgölődése láttán? 😊
Hű bazmeg de izgultam 😀
Klaci79
FLZOLI
több mint 4 éve
Mondjuk ha már eljut valaki 7. meccsig - jelen esetben olimpiai döntőig - akkor tökmindegy hogy nyersz, semmiképpen nem érdemtelenül semmivel. Azt jelenti, hogy az ellenfél még ennyit sem tudott.és így lehet semmivel aranyat nyerni 😊Kicsit olyan ez, mintha egy Stanley kupa döntő 7. meccsének hosszabbításában egy befújt tilos felszabadítással nyerne egy csapat.
NB2
Az arany persze jó.
Kampman
több mint 4 éve
Ottvanbazmeg a második aranyMármint ma
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
EZt a riportert azért fejbe kellene qrni egy lapáttal, akkora gáz volt amit szövegelt.A szöcsikém volt a legalja
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal