NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
1 044
55
19:00, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Zhang 2 arany, és 200 pillangó után... és ő volt a kérdőjeles ember. Én AUS, CHN, USA-t vártam amúgy mert a 400as úszók jók voltak, azt lehetett tudni.... de az első két auszi nem úszott szépen.Annyira tudtam.... fú de szart úszott Titmus/McKeon...Ja hát ha nem azt követtük volna, hogy előzünk-e bárkit, akkor lehetett volna erről beszélni már az elején, ott én már nem bíztam az USA leverésében, de Kína még akkor is durva.
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ez mekkora 😀 amúgy az ausztráloknál nem hiányoztak a campbell testvérek ,vagy ő csak 100on ?Ők 100asok. Ez volt a legerősebb ausztrál négyes egyértelműen.
Sixo
több mint 3 éve
Annyira tudtam.... fú de szart úszott Titmus/McKeon...Ja hát ha nem azt követtük volna, hogy előzünk-e bárkit, akkor lehetett volna erről beszélni már az elején, ott én már nem bíztam az USA leverésében, de Kína még akkor is durva.
Igor
több mint 3 éve
Faszom már Kínába....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ez mekkora 😀 amúgy az ausztráloknál nem hiányoztak a campbell testvérek ,vagy ő csak 100on ?
több mint 3 éve
Kínaiak erre NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Csak nem eléggé. :/Ledecky mint egy cápaKurva gyors.
Heisman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Annyira tudtam.... fú de szart úszott Titmus/McKeon...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ledecky mint egy cápa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
értem én, hogy magyarok mindenek felett, de sík utolsók vagyunk, mi lenne ha azzal is foglalkoznánk ,hogy az ausztrálok a 2 legjobb emberük után szopnak a kínaiaktól?
több mint 3 éve
Ozzi, ozzi, ozzi - oi, oi, oi!Az a baj, hogy ausztrálok gyors emberekkel kezdenek, és amcsiknél végén jön Ledecky vs Neale, aki kb a legszarabb ausztrál.... kelleni fog a 3 másodperc előnye a végére.
De egy Titmus WR jöhet az elején.
több mint 3 éve
Ez a szakértői komment is visszatérő elem, hogy milyen jó, hogy az illető személyesen ismer valami másik sportolót. Nyilván nem tesz hozzá semmi értelmeset, nem beszél a riváliskról vagy akármi, de tök jó, hogy Hódmezővásárhelyen megnézte edzésen (nem mndta, hogy ott mit úszott vagy ez milyen következtetésre vezette, csak azt, hogy milyen jó nézni). Ennél az is tartalmasabb lenne, ha a csajok seggének értékelése menne.És ami nem is érdekli az egyszeri nézőt.
Emlékeztet arra, amikor asszem a 14-es vb alatt (de ez nem fix), Tőzsér elemzése a tévében abban merült ki, hogy azzal menőzött, hogy ismeri Courtois-t a Genkből, méghozzá annyira jól, hogy küldött neki jegyet a BL-döntőre. Ez már szakértelem, hogy volt jegyed egy fontos meccsre.
Nem értem, miért nem edzőket hívnak be, azok relevánsabb dolgokat szoktak mondani. Sós Csabának is van egy fura stílusa, nyilván most ő nem is elérhető, de azért ő szokott beszélni időkről, formákról, felkészülésről, olyan dolgokról, amik nem evidensek egy olyan nézőnek, aki csak az olimpián néz úszást.
Rajna
Az ilyen stúdióbéli szakertés alapvetően "showelem", nem szakmai továbbképzés. Egy jó személyes sztori élvezetesebb közvetítést eredményez mintha szakmai dolgokról beszélne.
több mint 3 éve
Legalább is nem szavazott a bojkott ellen, mint a kézilabda szövetség elnöke (azt hiszem egyedüliként a hazai vezetők közül), hanem az egyébként látszatszavazás előtt lelépett Bulgáriába valami kamuútra, így elmondhatja, hogy tartózkodott.Biztos nem ő írt alá, hanem Buda István, aki akkor a MOB-elnök és Schmitt főnöke volt, vele egyszer csináltam interjút még egyetemen, és nagyon dicsérően beszélt Schmittről, ami önagában egy ítélet a figura ellen 😊
Kampman
több mint 3 éve
mondja már be még 10szer mohay, hogy boginak esküje lesz, hát ha 10szer nem mondta el az elmúlt 2 órában ,akkor egyszer sem, mi az isten közünk van nekünk ehhez, fizettek mohaynak, hogy reklámozza vagy mi az isten
több mint 3 éve
na hajrá mi és az ausztrál rekord
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
több mint 3 éve
Ez a szakértői komment is visszatérő elem, hogy milyen jó, hogy az illető személyesen ismer valami másik sportolót. Nyilván nem tesz hozzá semmi értelmeset, nem beszél a riváliskról vagy akármi, de tök jó, hogy Hódmezővásárhelyen megnézte edzésen (nem mndta, hogy ott mit úszott vagy ez milyen következtetésre vezette, csak azt, hogy milyen jó nézni). Ennél az is tartalmasabb lenne, ha a csajok seggének értékelése menne.Emlékeztet arra, amikor asszem a 14-es vb alatt (de ez nem fix), Tőzsér elemzése a tévében abban merült ki, hogy azzal menőzött, hogy ismeri Courtois-t a Genkből, méghozzá annyira jól, hogy küldött neki jegyet a BL-döntőre. Ez már szakértelem, hogy volt jegyed egy fontos meccsre.
Nem értem, miért nem edzőket hívnak be, azok relevánsabb dolgokat szoktak mondani. Sós Csabának is van egy fura stílusa, nyilván most ő nem is elérhető, de azért ő szokott beszélni időkről, formákról, felkészülésről, olyan dolgokról, amik nem evidensek egy olyan nézőnek, aki csak az olimpián néz úszást.
több mint 3 éve
Kampman
28 567
Legalább is nem szavazott a bojkott ellen, mint a kézilabda szövetség elnöke (azt hiszem egyedüliként a hazai vezetők közül), hanem az egyébként látszatszavazás előtt lelépett Bulgáriába valami kamuútra, így elmondhatja, hogy tartózkodott.Ha jól rémlik az volt a baja hogy tartalék volt, és egy asszót nem vívott. Ja és hogy ő írta alá hogy nem indulunk '84-ben. Már nem akarom keverni, de lehet ő volt az is aki elment Szulák Andihoz hencegni hogy ő ment volna az MSZP-be, de oda nem kellett, ezért ment a Fideszhez.Ugyanilyenben nyert. Puzsér baja az, hogy hülyeség a csapatvívás, mert az egyéni sport.IgorÉs még egy kerdés:
Puzsér örökké fikázta Schmitt Pált, hogy nem rendes olimpiai bajnok, hanem csak csapatban nyert aranyat, de nincs is olyan, hogy csapatvívás.
De ezek szerint van, most is zajlik.
Ilyenben nyert Schmitt is, mint ami most megy, vagy akkor még más számított csapatnak, mondjuk összeadtak eredményeket, helyezéseket?
Sobri Jóska
De Schmitt emlékeim szerint mindkétszer tartalék volt (mint tegnap Gémesi), szóval kicsit tényleg csak félnek számítanak az érmei.
Rajna
Heisman
több mint 3 éve
Nah a csaj váltó már hab a tortán
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ja egyébként ugye ha valaki kevéssel marad le valamiről, az "szerencsétlenség" (lásd Verrasztó), de bezzeg ha mi húzunk be valamit éppenhogy, főleg mások alulteljesítésével, az véletlenül sem "szerencse".
több mint 3 éve
Hát kár Cirjenicsért, egyértelműen jobb volt az orosz, de vlt egy reményteljes akciója, abból lehetett volna valami.
több mint 3 éve
csak arra céloztam hogy Larkin tuti veri 😀Ahogy írtam, centiken múlott a döntő.akkor Larkin mégse 😀Ez a kettő, Hagino és Clareburt.Megint olyan magabiztos az összes kommentátor, vazz.... centiken múlott a 4. hely/döntő....Hát a döntő necces szerintem, sűrű a mezőny. Andrew és Larkin tuti veri, még 2 verheti rajtuk kívül.
Igor
Rajna
A kínai / spanyol reméljük nem..
Igor
Negritis
Igor
de amúgy vicc hogy milyen "hype" van a semmire
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ahogy írtam, centiken múlott a döntő.akkor Larkin mégse 😀Ez a kettő, Hagino és Clareburt.Megint olyan magabiztos az összes kommentátor, vazz.... centiken múlott a 4. hely/döntő....Hát a döntő necces szerintem, sűrű a mezőny. Andrew és Larkin tuti veri, még 2 verheti rajtuk kívül.
Igor
Rajna
A kínai / spanyol reméljük nem..
Igor
Negritis