Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
VIVA LA Mehikó! 🇲🇽
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ahogy fújtak végig. folyamatosan kárunkra tévedtek. nekünk általában minden kiállításért meg kellett szenvednünk, ők meg labda nélkül kaptak jó párat ajándékba. 4 büntető ott, amiből 2 véleményes, nálunk meg a tök egyértelműt nem fújták be. nekünk azért van 2 kiemelkedő centerünk, a hollandoknál max egy jobb képességű van ehhez képest 17v15 kiállítási arány hollandok javára.amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.mivel?
csebi
#JC6
szerk.: ja és a kontrák megítélése is vicc volt.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jogos, az előzetes timetable-t néztem, nem a live feedet, akkor türelem érmet terem 😊No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊előtte 2 bronzmeccs nem?
Szép volt csajok!
empty taxi
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez a brazil mexikó hosszabbításnál nem tudom mikor láttam szarabb meccsetSzázezredik példa, hogy miért értelmetlen a 11-es párbaj, mert most is mindkét fél már azt várja, véletlenül se arra játszanak, hogy gól legyen, ami elméletileg a sportág célja
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊A harmadik meccs csak a döntő, szóval még egy negyed óra lesz.
Szép volt csajok!
empty taxi
több mint 4 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊előtte 2 bronzmeccs nem?
Szép volt csajok!
empty taxi
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.mivel?
csebi
több mint 4 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊3. meccs a miénk, nem? szóval kb inkább 12.50
Szép volt csajok!
empty taxi
több mint 4 éve
ez a brazil mexikó hosszabbításnál nem tudom mikor láttam szarabb meccset
több mint 4 éve
No mindenesetre a timing jó, 4 perc múlva jön a bírkózás döntő. 😊Szép volt csajok!

Madden hates me.
több mint 4 éve
amúgy a 2 sporttárs megtett mindent, hogy a hollandok nyerjenek. le a kalappal a csapat előtt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szép volt lányok
több mint 4 éve
most már a dunán is foci megy
több mint 4 éve
Empty netter, vízilabdában ez nekem új élmény.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Duna tv-n már a Mexikó meccs vége megy, de itt 100%, hogy 11-esek lesznek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Húúúúúúhhhhhhhh.....
több mint 4 éve
Magyari ujja eltörött?vissza kell törni, és lehet utána védeni. saját tapasztalatból mondom
deyell
több mint 4 éve
Ez már megvan...Nem mertem nézni eddig 😅
több mint 4 éve
Nagyon kellett. Tuti elmondták a Hollandoknak h lőjenek a kapus bal kezére

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Magyari ujja eltörött?
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Edina kéne be hafáj Alda kezesztem nincs nevezve
alatriste
csebi
A keretet illetően nem történt csere, a magyar keretből Gangl Edina maradt ki.jep, 1 kapust neveztünk
de fontos volt 2vel elmenni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!