Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Szűcs Valdó (micsoda név...) továbbment 110 gáton

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
véger Garda megcsinálta, amit meg kellett volna. folyamatosan ott hagyják előnyben, be kell menni 5 méterre és kapásból fej fölé.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres?Utoljára 7 éve játszottam utánpótlásban, erre én sem emlékszem. Tuti van valami, hogy ziccernek kell lennie.
Még mindig kurvára nem értem ezt a sportot sajna
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
de fontos volt ezt az előnyt belőni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres?ez ötméteres volt, csak a bírók folyamatosan kárunkra tévednek.
Még mindig kurvára nem értem ezt a sportot sajna
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csak sikerült 3 gólos előnyt leadni
több mint 4 éve
Ez ennyi volt lassan sajnos, nagyon gagyik vagyunk az elmúlt 5-6 percben, senki nem mer lőni csak 0 fokos szögből

több mint 4 éve
Van butaság gazdagon, mind a csajoknál mind a bíróknál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ha kiállítás van a kapu elől akkor miért nincs ötméteres? Még mindig kurvára nem értem ezt a sportot sajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ez ötméteres baszki
több mint 4 éve
Na most vissza kéne adni valamit a bíróknak.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Hogy a faszba van minden meccsen kb 2* annyi kiállításunk van? Most mindig nem lehet csak a bíró az oka.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
mi az isten, nem mutatnak atlétikát? most fut a szűcs valdó
több mint 4 éve
Mi lett a pályakerékpárral?
több mint 4 éve
Na eddig meló miatt nem néztem a lányokat...Látom vezetünk
Lehet nem kéne néznem 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Sejthetően azt: férfiaknál soha, egyetlen sportágban se fordult elő, hogy valamelyik csapat jobb volt, mégis kikapott.1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
Chargers LT
több mint 4 éve
Szűcs hatalmas melót végez bekkben.
több mint 4 éve
azt hogy volt 3 is ide 😀1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ezt a szakértői megnyilvánulást: elgányolta a gyakorlatát 😀
több mint 4 éve
1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...Ezzel tán mondani akarsz valamit? 😁
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
1 gól előny, eddig jobbak vagyunk, de női sport...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
M4 sport onlinen, az m4 3as csatornán az megyMEX-BRA hosszabbítás zajlik éppenElőbbihez stream? Esetleg tv?
kosáron Francia-Olasz 78-75, egy perc van vissza, jönnek a franciák alapról
NB2
r.baggio

több mint 4 éve
Nincs ez lefutva, sajnos.