NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 634
57
19:10 PEACH BOWL, Texas vs Arizona State - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Én azt gondoltam a dobogóért keverhet... nem úgy mint a tunéz 😉Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.És az egyik legnagyobb meglepetése, ha egyszer van 3 favorit, hogy nyer egy 4. 😊
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nem tudom hallottam-e már ennyiszer ilyen rövid időn belül a mononukleózis szót
több mint 3 éve
Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.És az egyik legnagyobb meglepetése, ha egyszer van 3 favorit, hogy nyer egy 4. 😊
Igor
több mint 3 éve
FINKE 😀Hát nem is Einhorn...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.
több mint 3 éve
"döntőben azok győznek, akik le tudják győzni a többieket" 😀ha a bíró megadja akkor gól
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"döntőben azok győznek, akik le tudják győzni a többieket" 😀
több mint 3 éve
Angolai női kézikapus eléggé BJ Raji testalkatú(tömeg)vonzza a labdát?
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Na, keződik az úszás... Romanchuk vs Wellbrock jónak ígérkezik... harmadik hely bárki lehet, Paltrinieri nem tűnt úgy h jó formában van..
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
szél és huzat miatt nem tudok aludni rendesenez a vizilabda elég alázós
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Angolai női kézikapus eléggé BJ Raji testalkatú
több mint 3 éve
Dél-Afrika ellen nem andorrázzák el szerencsére a férfi pólósok
több mint 3 éve
Na végre egy izgalmas evezősverseny, ez pazar volt - 4en voltak kb fél másodpercen belül, női könnyűsúlyú kétpárban.
több mint 3 éve
Ír arany evezésben 😊Mindig van 1-2 egységük ami elég jó, és ez a páros is favorit volt, németek szépet mentek.
Heisman
több mint 3 éve
Ír arany evezésben 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 610
Fiji-francia női rögbimeccs...most már azért kíváncsi vagyok, hogy a többi csapat is ilyen randákból áll, vagy csak ez a kettő.Hát ezek nem orosz tornászlányok.
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Fiji-francia női rögbimeccs...most már azért kíváncsi vagyok, hogy a többi csapat is ilyen randákból áll, vagy csak ez a kettő.
több mint 3 éve
És melyik sportágban bíráskodik épp?Poirot a TV4-en!!!!Golf az M4-en.Strandröpi az ES2-n. Evezés az 1-en.
Kampman
iktriad
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 610
Remélem valami olimpiai témájú gyilkosságot old meg. Tíz kicsi néger a 4x200-as gyorsváltón vagy valami ilyesmi.Poirot a TV4-en!!!!Golf az M4-en.Strandröpi az ES2-n. Evezés az 1-en.
Kampman
iktriad
Igor
több mint 3 éve
Poirot a TV4-en!!!!Golf az M4-en.Strandröpi az ES2-n. Evezés az 1-en.
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Golf az M4-en.Strandröpi az ES2-n. Evezés az 1-en.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 610
Golf az M4-en.
több mint 3 éve
Na, két nap alatt két evezős keresztbeállás, ráadásul a franciákat nem nagyon érdekelte a dolog, és a szomszéd pályán full keresztülvágtak 😀
több mint 3 éve
Cirjenicsre lehet 1.98-as odds-szal fogadni, pedig az első körös ellenfele COVID miatt out.... érdekes.Gondolom úgyis törlik a fogadást majd.
2. körben Iljaszov jönne, ő elég nagy név, ha mégis megveri a 8 között harmadik favorit Fonseca.
Korai program
- 1:30-től evezés B döntők, 2:18-től jönnek az A döntők. 4:10-kor evez Vadnai Benjámin az elődöntőben... nem valószínű a döntőbe jutás/nagy nevek ellen nevez.. de talán a B döntő meglehet.
- 2:00-től lövészet, Major Veronika kvalifikál pisztolyban, ezt úgyse adják, itt lehet majd követni... de a döntő nem ma lesz (számomra meglepő módon, de ha van szaki aki tudja miért, ossza meg velem is)
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/shooting/results-25m-pistol-women-qual-000100-.htm
- 3:30 úszás, ahogy a horgászok mondanák, ma reggel Kapás van! Bogi döntője 04:28-tól, Németh Nándi rögtön utána 04:37-től (csak azért is hajrá Hwang, hajrá Popovici is! 😛)
5:31-kor még úszik a 4*200-as váltónk is egyet, pontszerzés meglehet, érem csoda lenne.
- 3:50-től olaszok ellen vív a női tőrcsapat, nagyon nem mi vagyunk az esélyesek.. de ha az olaszokat valamilyen csoda folytán kiütjük, onnantól simán döntőbe is lehet menni.
- ahogy írtam, ma nincs 1. körös dzsúdó, úgyhogy az max 6 óra körül/után jöhet Cirjenics, vérmes esélyeink nincsenek.
- sok vitorlázónk van - Berecz mondjuk "csak" 7:35-től, a többiek korábban, 5:05 és 6:05 között kezdenek... de az elmúlt napok alapján teljesen random melyik számot adják és mikor... erre nem bazíroznék sajnos.
A szokásos csapatsportok, pingpong, tollas, ijászat meg egyebek mennek majd párhuzamosan - az egyetlen új sport a BMX kerékpározás lesz reggel 3-tól.