Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Golf az M4-en.
több mint 3 éve
Na, két nap alatt két evezős keresztbeállás, ráadásul a franciákat nem nagyon érdekelte a dolog, és a szomszéd pályán full keresztülvágtak 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Cirjenicsre lehet 1.98-as odds-szal fogadni, pedig az első körös ellenfele COVID miatt out.... érdekes.Gondolom úgyis törlik a fogadást majd.
2. körben Iljaszov jönne, ő elég nagy név, ha mégis megveri a 8 között harmadik favorit Fonseca.
Korai program
- 1:30-től evezés B döntők, 2:18-től jönnek az A döntők. 4:10-kor evez Vadnai Benjámin az elődöntőben... nem valószínű a döntőbe jutás/nagy nevek ellen nevez.. de talán a B döntő meglehet.
- 2:00-től lövészet, Major Veronika kvalifikál pisztolyban, ezt úgyse adják, itt lehet majd követni... de a döntő nem ma lesz (számomra meglepő módon, de ha van szaki aki tudja miért, ossza meg velem is)
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/shooting/results-25m-pistol-women-qual-000100-.htm
- 3:30 úszás, ahogy a horgászok mondanák, ma reggel Kapás van! Bogi döntője 04:28-tól, Németh Nándi rögtön utána 04:37-től (csak azért is hajrá Hwang, hajrá Popovici is! 😛)
5:31-kor még úszik a 4*200-as váltónk is egyet, pontszerzés meglehet, érem csoda lenne.
- 3:50-től olaszok ellen vív a női tőrcsapat, nagyon nem mi vagyunk az esélyesek.. de ha az olaszokat valamilyen csoda folytán kiütjük, onnantól simán döntőbe is lehet menni.
- ahogy írtam, ma nincs 1. körös dzsúdó, úgyhogy az max 6 óra körül/után jöhet Cirjenics, vérmes esélyeink nincsenek.
- sok vitorlázónk van - Berecz mondjuk "csak" 7:35-től, a többiek korábban, 5:05 és 6:05 között kezdenek... de az elmúlt napok alapján teljesen random melyik számot adják és mikor... erre nem bazíroznék sajnos.
A szokásos csapatsportok, pingpong, tollas, ijászat meg egyebek mennek majd párhuzamosan - az egyetlen új sport a BMX kerékpározás lesz reggel 3-tól.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Hatalmas klasszik, óriási szállóige lett a társaságban 😃Tóth bronzmeccsét például rádióban hallgattam és marha jó volt (még hosszabbnak tűnt 😊 Őszintén sajnálom, hogy így le van építve a rádiós közvetítés. Különösen a londoni olimpián nagy haszna volt nekem (Szilágyi és Berki aranyát is ott hallgattam), akkor még komolyabban csinálták.Az ominózus Szántó Öcsi bácsiféle tanácsok a ringben felejthetetlen élmény az athéni rádióközvetítésből. 😂
dande
empty taxi
Nekem ami még nagyon jó rádiós élmény Szász Emese aranya, éppen indultunk volna bulizni, de még előtte leültünk a parkba és rádión hallgattuk. Az arrajárók meg csak mosolyogtak, hogy 6-7 teljes pávadíszbe öltözött suhanc ül a padon egy középre tett telefon előtt és ordítozik együtt a kommentátorral. Good old memories.
több mint 3 éve
EuroSport most írta ki, holnap hajnal 3:00-kor adják a BMX versenyt 😎 zsírhajrá twan van gendt!
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kb mint ma a vízilabdás lányok az Usákok ellen szóval hátha 😛Esélytelenek nyugalma?A női tőrcsapat ki ellen kezd?Olaszország
ThundersNFL
Bruce
ThundersNFL
több mint 3 éve
Esélytelenek nyugalma?A női tőrcsapat ki ellen kezd?Olaszország
ThundersNFL
Bruce
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Azt vágjátok, hogy miután Taimazovát ketten támogatták le a jappó elleni tizensokperces meccsen, ahol kis időre talán az eszméletét is elvesztette a fojtás során, összeszedte magát és megnyerte a bronzmeccset??? Hihetetlen!Igen, ráadásul akkora kék-zöld duzzanat volt az egyik szemén, hogy kb nem is látott vele. Pont még mondtam is a kollégámnak amikor néztük, hogy baszki ennek a szerencsétlennek még kéne nyomnia egy bronzmeccset is valahogy, ki se fog tudni állni.. Erre megnyerte 😊 Nagyon durva.
Szokol
több mint 3 éve
A női tőrcsapat ki ellen kezd?Olaszország
ThundersNFL
több mint 3 éve
A női tőrcsapat ki ellen kezd?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tóth bronzmeccsét például rádióban hallgattam és marha jó volt (még hosszabbnak tűnt 😊 Őszintén sajnálom, hogy így le van építve a rádiós közvetítés. Különösen a londoni olimpián nagy haszna volt nekem (Szilágyi és Berki aranyát is ott hallgattam), akkor még komolyabban csinálták.Az ominózus Szántó Öcsi bácsiféle tanácsok a ringben felejthetetlen élmény az athéni rádióközvetítésből. 😂
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
EuroSport most írta ki, holnap hajnal 3:00-kor adják a BMX versenyt 😎 zsír
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Háppedig ha azt jelenti... :-/ Akkor NOB > Wada?Erről a ROC-ról nekem állandóan a Republic of China ugrik be Russian Olympic Committee helyett...Ne nagyon jusson eszedbe egyik se, mert az elsővel a nagy népi Kínát, a másikkal meg a híresen tisztességes, sosem részrehajló WADÁ-t sérted meg.
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Erről a ROC-ról nekem állandóan a Republic of China ugrik be Russian Olympic Committee helyett...Ne nagyon jusson eszedbe egyik se, mert az elsővel a nagy népi Kínát, a másikkal meg a híresen tisztességes, sosem részrehajló WADÁ-t sérted meg.
warr_b
több mint 3 éve
Tóth bronzmeccsét például rádióban hallgattam és marha jó volt (még hosszabbnak tűnt 😊 Őszintén sajnálom, hogy így le van építve a rádiós közvetítés. Különösen a londoni olimpián nagy haszna volt nekem (Szilágyi és Berki aranyát is ott hallgattam), akkor még komolyabban csinálták.A 2000es ausztrál olimpiát nyomtam végig középsuliban füllhallgatóval, Kossuth-ról, legtöbbször óra alatt, izgalmas részeknél WC-re menekülve. Egyik legkedvesebb olimpiai emlékem a “kapcsoljuk a következő helyszínt” életérzés ☺️
dande
több mint 3 éve
Azt vágjátok, hogy miután Taimazovát ketten támogatták le a jappó elleni tizensokperces meccsen, ahol kis időre talán az eszméletét is elvesztette a fojtás során, összeszedte magát és megnyerte a bronzmeccset??? Hihetetlen!
több mint 3 éve
Most pangás van szóval kérdezek. Triatlon vegyesváltót hogy kell elképzelni?Látom írt Meki is - de röviden, igen. Mind a négyen úsznak/bicikliznek/futnak, és futásnál váltják egymást.
Mind a 4 ember úszik is, teker is és fut is csak kisebb távokat?
alatriste
Annyi h itt fix a sorrend - N/F/N/F asszem, kötelezően.
több mint 3 éve
Tóth bronzmeccsét például rádióban hallgattam és marha jó volt (még hosszabbnak tűnt 😊 Őszintén sajnálom, hogy így le van építve a rádiós közvetítés. Különösen a londoni olimpián nagy haszna volt nekem (Szilágyi és Berki aranyát is ott hallgattam), akkor még komolyabban csinálták.
több mint 3 éve
Erről a ROC-ról nekem állandóan a Republic of China ugrik be Russian Olympic Committee helyett...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Vagy Csernoviczkié Londonban.Magyar momentumok szempontjából, amire visszaemlékezhetünk pár év múlva elég gyenge eddig az olimpia: a két aranyunk sima volt, egy percig nem kellett izgulni a döntőben, sajnos az ezüst is. Eddig talán a hegyi kerékpáros kislány meg a triatlonos futósrác, aki megmaradt, de ezekre se fogok emlékezni fél év múlva.A vívás bronz is emlékezetesre sikerült, bár talán a végér picit negatív felhanggal, de Krisztián bronza judoban olyan élmény mint (nekem) 5 éve Márton Anitáé.
Szokol
alatriste
Én egyébként ennyi jó helyezesre igen rég nem emlékszem, nekem bejön eddig a szereplesunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Biles visszalépett az egyéni összetettől is. Mondjuk nem értem hogy az amerikaiak ezt hogy nem vették észre hogy kell neki egy sportpszichológus, gondolom ki lett volna fizetve neki egy szaktekintély. Remélem nem ez a valóság, de lehet hogy ő is csak egy hópihe, ahogy elrontott egy ugrást/nem úgy megy neki akkor inkább otthagyja a versenyt.Igazából a mi hibánk, mert feleségemnek az olimpián egyetlen sportágat akartam megmutatni, a tornászatot, és pont Briles ugrásánál kapcsoltam be a tv-t és hívtam fel a figyelmét, hogy "nézd, itt van minden idők talán legjobb tornásza". Az ugrás után nézett rám kikeredett szemekkel... ő eddig ennyit látott összesen az olimpiából
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csipkelli
4 009
Nincsenek nagy elvárásaim, de az egész utolsó hossz alatt nem sikerült megemlíteni az m4 közvetítésében, hogy Kenderesi is úszik éppen. Aztán a marha bemondja a top3-at. Aztán lehet nyomatni majd a dumát az értékes helyezésekről, mikor telibeszarnak egy 4. helyet.
több mint 3 éve
Bilesra emellett egy rossz szót nem lehet szólni, mert rasszista és nőgyűlölő leszel, emellett meg nem fontos neked a mental health.Hány ilyen példa van az NFL-ben is amikor nem túl kvalifikált emberek a sok ajnározástól és a médiától isten tudatuk lesz és elszállnak, miközben a sleppben véletlenül sem lesz hasznos ember.Biles visszalépett az egyéni összetettől is. Mondjuk nem értem hogy az amerikaiak ezt hogy nem vették észre hogy kell neki egy sportpszichológus, gondolom ki lett volna fizetve neki egy szaktekintély. Remélem nem ez a valóság, de lehet hogy ő is csak egy hópihe, ahogy elrontott egy ugrást/nem úgy megy neki akkor inkább otthagyja a versenyt.Ez az új generáció nagyon soft lett.
Heisman
Ott van Osaka is, mondjuk ő esetében kihagy 1 tornát az évi 4 GSből, míg Biles esetén az olimpia kb az alfa és omega, 4 évet készül rá, goat uniformist csináltat magának, ergo saját magára pakol plussz terhet, majd kb el se kezdődött neki, és bejelenti, hogy mentális problémák miatt visszalép....számomra ez wtf move...🙄🤷♂️
Edit1: természetesen nem bagatizálom el a mentális problémákat, forduljon pszichológushoz stb, de attól még ez wtf move.
bogec7
Azért Szilágyi, Bolt Phelps, CR vagy Brady, Djokovic... stb. azért nagyok, mert konstans el tudják viselni a nyomást, perfekt szinten hozzák magukat mentálisan és fizikálisan a verseny kezdetére és akkor teljesítenek amikor a legnagyobb a tét.
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz