Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért ez az első páros nem semmi, 0-4ről 5-4
több mint 4 éve
Over/under 30 tus az olaszok ellen, ki mit mond?Under szerintem
Igor
több mint 4 éve
Over/under 30 tus az olaszok ellen, ki mit mond?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
és a matematikusok akkor lesznek boldogok ha ezt megoldod hogy mely számtesteken teljesül ez minden esetben 😀finn > Finkmaradj inkább az érdekes infóknál/programajánlóknál/emberek kisegítésénél 😉 😀
Mivel vége van az úszásnak, leosztunk "fin"-nel, marad
n > k
A matematikusok most boldogok.
Igor
Heisman
közbe kaptunk egy gólt, mondjon le
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
finn > Finkmaradj inkább az érdekes infóknál/programajánlóknál/emberek kisegítésénél 😉 😀
Mivel vége van az úszásnak, leosztunk "fin"-nel, marad
n > k
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Finn Csehlaci 2. eddigInkább Voldemortos a feje...
És 3. lett 😮
Heisman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
finn > FinkMivel vége van az úszásnak, leosztunk "fin"-nel, marad
n > k
több mint 4 éve
Finn Csehlaci 2. eddigÉs 3. lett 😮
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az is igaz, de ott legalább gyengék voltak az idők, és igazi favoritok ne voltak Horton és Szun nélkül. Itt jól úszott mindhárom elit úszó, mégse nyertekÉn azt gondoltam a dobogóért keverhet... nem úgy mint a tunéz 😉Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.És az egyik legnagyobb meglepetése, ha egyszer van 3 favorit, hogy nyer egy 4. 😊
Igor
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Nem rossz 800m gyors döntő 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Én azt gondoltam a dobogóért keverhet... nem úgy mint a tunéz 😉Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.És az egyik legnagyobb meglepetése, ha egyszer van 3 favorit, hogy nyer egy 4. 😊
Igor
Rajna
több mint 4 éve
nem tudom hallottam-e már ennyiszer ilyen rövid időn belül a mononukleózis szót
több mint 4 éve
Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.És az egyik legnagyobb meglepetése, ha egyszer van 3 favorit, hogy nyer egy 4. 😊
Igor
több mint 4 éve
FINKE 😀Hát nem is Einhorn...
Sixo
több mint 4 éve
Wow, na ezt nem hittem volna... lehet az olimpia eddigi legjobb úszóversenye.
több mint 4 éve
"döntőben azok győznek, akik le tudják győzni a többieket" 😀ha a bíró megadja akkor gól
Sixo
több mint 4 éve
"döntőben azok győznek, akik le tudják győzni a többieket" 😀
több mint 4 éve
Angolai női kézikapus eléggé BJ Raji testalkatú(tömeg)vonzza a labdát?
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Na, keződik az úszás... Romanchuk vs Wellbrock jónak ígérkezik... harmadik hely bárki lehet, Paltrinieri nem tűnt úgy h jó formában van..
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
szél és huzat miatt nem tudok aludni rendesenez a vizilabda elég alázós
több mint 4 éve
Angolai női kézikapus eléggé BJ Raji testalkatú
több mint 4 éve
Dél-Afrika ellen nem andorrázzák el szerencsére a férfi pólósok
több mint 4 éve
Na végre egy izgalmas evezősverseny, ez pazar volt - 4en voltak kb fél másodpercen belül, női könnyűsúlyú kétpárban.
több mint 4 éve
Ír arany evezésben 😊Mindig van 1-2 egységük ami elég jó, és ez a páros is favorit volt, németek szépet mentek.
Heisman