Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Nah a vízilabdában az utóbbi 4 meccset a hollandok ellen mindet mi nyertük, szóval... Ezt azért be kellene húzniÉs akkor érmet szerezhetünk ráadásul
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
és a britek vannak kiakadva a kommentekben. vicc. 😀twitter.com/UCI_Track/status/1422472065030885381férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmiDue to crash between Denmark (DEN) and Great Britain (GBR), the results of Men's Team Pursuit First Round are pending.
eaglesmcnabb
dancogo
Rajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
megzavarta az óra ,mert az ugye az elsőt méri, mivel minden körben kiszáll az első, és az első körben a brittek voltak még elől, csak hát ott az 1. és a 3. britt között volt egy fél egyenesnyi távszékely dávid: a brittek innen már nem veszíthetik elAmúgy jah... Pedig már akkor le voltak maradva egymástól 😅
3 sec-el később
időmérő: 0.389es holland előny
Sixo
Chargers LT
több mint 4 éve
Nah közben kezdődik a női Gerenda döntőMeglátjuk Biles egyben van-e
több mint 4 éve
székely dávid: a brittek innen már nem veszíthetik elAmúgy jah... Pedig már akkor le voltak maradva egymástól 😅
3 sec-el később
Sixo
több mint 4 éve
székely dávid: a brittek innen már nem veszíthetik el3 sec-el később
több mint 4 éve
érdekes taktika az ausziktól 😀Ugyanúgy szúrta el Anglia is
Sixo
több mint 4 éve
twitter.com/UCI_Track/status/1422472065030885381férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmiDue to crash between Denmark (DEN) and Great Britain (GBR), the results of Men's Team Pursuit First Round are pending.
eaglesmcnabb
dancogo
több mint 4 éve
férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmiDue to crash between Denmark (DEN) and Great Britain (GBR), the results of Men's Team Pursuit First Round are pending.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmiaz esésre gondolsz?
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Brazil - Mehikó foci félidőben 0-0
több mint 4 éve
férfi üldözőről van valakinek infója? nálam még mindig semmi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Most van Berecz eredményhirdetése M4-en
több mint 4 éve
A német az ezüsttel tök boldog korláton, a kínai győztes nem is mosolyog... Gépek
több mint 4 éve
Tudja valaki mit ordított Sike András Szőke győztes megmozdulása után? Nagyon mutogatott valahova (bírók v az ellenfél edzői kara nem tudom) és a kommentár nélküli videón hallatszik az utolsó fél szó de nem tudta kikövetkeztetni mi lehetett.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nagy napja ez a magyar sportnak, a Kopasz és Berecz interjúk is fantasztikusak, érdemes elolvasni/meghallgatni mind. Sok esetben lehet az olimpiai életjáradék ellen is ágálni, de pl ha valaki, utóbbi 100%-ig megérdemli.Hajrá birkózók, remek sztori az övék is!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
így hogy K1ben arany, ezüst jött, K2 1000méteren, realitás az arany?nem együtt alkotnak egy párt 😊
braxa88
több mint 4 éve
Jó lett volna, ha csak azt 😅A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT
Sixo
De 9 év tesi tagozattal volt torna is
több mint 4 éve
A kínai szépet mutatott korláton bakkerte max a nők ruháit korlátoztad
Nehéz szer, de mikor én korlátoztam, igazából szerettem
Bár néha fájdalmas 😅😁
Chargers LT