Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A mai nap azért a lányok hozzák magukat... Ritkaság 😅Vízilabda, úszás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Zsír!Szép volt lányok
több mint 3 éve
Ott a döntő
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ez meglehet, mindenki 2 percen belül úszottSzoros lesz
több mint 3 éve
Hát a nyilatkozatai nem sablonosak, az tuti!🤣😉nem értem mi bajod Dave-vel, legnagyobb fazon!verrasztó testvéreket meg telegdytNekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...Kérdés inkább az kit előz meg Katinka egyáltalán... Elismerem, mint sportoló, de nem bírom mint személyt.
nagir
Toto21
Sixo
eaglesmcnabb
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Jah hogy a 15 éves lányka a felnőtt országos bajnok Katinka előttIgen ám, még Katinka is azt mondta róla, hogy óriás tehetség és nagy jövő áll előtte...
Ok 😁
Chargers LT
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
nem értem mi bajod Dave-vel, legnagyobb fazon!verrasztó testvéreket meg telegdytNekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...Kérdés inkább az kit előz meg Katinka egyáltalán... Elismerem, mint sportoló, de nem bírom mint személyt.
nagir
Toto21
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Toto21
6 012
Verraszto mar beismerte legalabb, hogy hulye volt. Katinkanal mikor fog ez megtortenni?verrasztó testvéreket meg telegdytNekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...Kérdés inkább az kit előz meg Katinka egyáltalán... Elismerem, mint sportoló, de nem bírom mint személyt.
nagir
Toto21
Sixo
több mint 3 éve
Szamuráj teknik?Korea kardban hogy a búbánatos faszomba ilyen jó?régen japán ellen sokat gyakoroltak
ThundersNFL
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Jah hogy a 15 éves lányka a felnőtt országos bajnok Katinka előttOk 😁
több mint 3 éve
Korea kardban hogy a búbánatos faszomba ilyen jó?régen japán ellen sokat gyakoroltak
ThundersNFL
több mint 3 éve
kínai címvédő 10 kilot vert mindenkire szakításban, az aranyat már át is lehet adni neki
több mint 3 éve
Korea kardban hogy a búbánatos faszomba ilyen jó?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
verrasztó testvéreket meg telegdytNekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...Kérdés inkább az kit előz meg Katinka egyáltalán... Elismerem, mint sportoló, de nem bírom mint személyt.
nagir
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
6 012
Nekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...Kérdés inkább az kit előz meg Katinka egyáltalán... Elismerem, mint sportoló, de nem bírom mint személyt.
nagir
több mint 3 éve
Nah beugrottak a lányok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül szerethetőbb, mint Katinka...Ez sose volt kérdés szerintem az utóbbi 15 évben
nagir
több mint 3 éve
Nekem azért Cseh Laci az olimpia arany nélkül is szerethetőbb, mint Katinka...
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
egy indonézt tettek érthetetlen okból a b csoportba, amikor tavaly 335öt teljesített, szóval igor intézte el biztosan, sosem szerette az indonézeket
több mint 3 éve
Katinka már a váltóban se úszik?Helyette egy 15 éves lányka...
Mondjuk utóbbinak örülök
több mint 3 éve
Bár nem tudom van-e valamilyen küzdősport képzettséged, de ha nincs gyanítom olyan csomót kötne rád mint a huzat 😀 😀Krisztián meg sír... 🙂Elég keményfejű gyereknek tűnik, kíváncsi lennék egy küzdelemben mit csinálna velem (100 kg felett vagyok)
Jó arc
Chargers LT
Bruce
több mint 3 éve
Krisztián meg sír... 🙂Elég keményfejű gyereknek tűnik, kíváncsi lennék egy küzdelemben mit csinálna velem (100 kg felett vagyok)
Jó arc
Chargers LT
Bruce
több mint 3 éve
jó magas lenne az odds-od az biztos 😊Krisztián meg sír... 🙂Elég keményfejű gyereknek tűnik, kíváncsi lennék egy küzdelemben mit csinálna velem (100 kg felett vagyok)
Jó arc
Chargers LT
Bruce