Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 443
Annak amúgy mi a tököm az értelme, hogy két úszósapkát húznak a fejükre? 😆A masodik a szemuveg zsinorja miatt van
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 689
mi ez a háttérhang? 2en közvetítik magyarul az úszást?gondolom egy rádiós is
Sixo
több mint 3 éve
Már rég inteni kellett volna az oroszt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!látszott, hogy a ruszki elfáradt
több mint 3 éve
Cseh most kezd
több mint 3 éve
Csak Krisztián támad végig
több mint 3 éve
Ez veszélyes volt
több mint 3 éve
Ez a büdüs ruszki se csinál szart se bammegIntés nélkül baszdmeg.
Bruce
több mint 3 éve
Ez a büdüs ruszki se csinál szart se bammeg
több mint 3 éve
"belematézott" a játékvezető! 😀
több mint 3 éve
Ez vajon miért lett visszavonva? 😀Mert a magyar támadott, közben leült szinte az orosz meg rádőlt
Szokol
Ez semmi
több mint 3 éve
Hát szerintem se volt semmi... Krisztián támadottte a torna döntőt kommentáljad nekem
Chargers LT
több mint 3 éve
Ez vajon miért lett visszavonva? 😀
több mint 3 éve
Hát szerintem se volt semmi... Krisztián támadott
több mint 3 éve
Kampman
28 689
Úgy általában szerintem a magyar sportolók nem szeretik a nyomást, de persze egyéni szintre ezt nem lehet mindenkire levezetni.nem az volt, hogy szilágyi pont abba jó? vagy egyszer ilyen egyszer olyan, aztán elfelejtjük amikor nem és csak a szép és jó marad megMontano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...Mentálisan kevésbé jók a magyar sportolók, mint a koreaiak.
somoskovig
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Hát ez innen már csak ipponnal fog menni
több mint 3 éve
karanténkaszt eheti adásában előkerül egy dobtanár aki elvileg segített szilágyi felkészülésébenSzilágyi akkor tud mentálisan ott lenni, amikor egyedül csak magára kell figyelnie, csapatban azt vettem észre, hogy nem annyira jeleskedik. Lehet az egyéniben elfáradt..nem az volt, hogy szilágyi pont abba jó? vagy egyszer ilyen egyszer olyan, aztán elfelejtjük amikor nem és csak a szép és jó marad megMontano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...Mentálisan kevésbé jók a magyar sportolók, mint a koreaiak.
somoskovig
Kampman
Sixo
Bruce
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szilágyi akkor tud mentálisan ott lenni, amikor egyedül csak magára kell figyelnie, csapatban azt vettem észre, hogy nem annyira jeleskedik. Lehet az egyéniben elfáradt..nem az volt, hogy szilágyi pont abba jó? vagy egyszer ilyen egyszer olyan, aztán elfelejtjük amikor nem és csak a szép és jó marad megMontano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...Mentálisan kevésbé jók a magyar sportolók, mint a koreaiak.
somoskovig
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
nem az volt, hogy szilágyi pont abba jó? vagy egyszer ilyen egyszer olyan, aztán elfelejtjük amikor nem és csak a szép és jó marad megMontano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...Mentálisan kevésbé jók a magyar sportolók, mint a koreaiak.
somoskovig
Kampman
több mint 3 éve
Nem tud csinálni semmit Krisztián...
több mint 3 éve
Kampman
28 689
Montano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...Mentálisan kevésbé jók a magyar sportolók, mint a koreaiak.
somoskovig