Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
és azért megemlíteném kós hubertet is, ő is 200 vegyesen úszik, jobb ideje van, mint lacinak, ő volt az akinek hazaküldték az edzőjét, mert nem jutott neki elég akkreditációBékési Eszter már úszott, Cseh Laci 13:15Szóljatok, ha jönnek 😉ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
empty taxi
Chargers LT
empty taxi
több mint 3 éve
Montano ügyesen vívott egy -11-et, ha jól számolom, ezeket a balf*szokat hogy nem tudtuk megverni...
több mint 3 éve
13:05 van a hivatalos app-banBékési Eszter már úszott, Cseh Laci 13:15Szóljatok, ha jönnek 😉ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
empty taxi
Chargers LT
empty taxi
több mint 3 éve
Békési Eszter már úszott, Cseh Laci 13:15Szóljatok, ha jönnek 😉ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
empty taxi
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
m4 dzsúdó
több mint 3 éve
Bobonov belső combdobással csinált ippont. Jön Tóth Krisztián.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Szóljatok, ha jönnek 😉ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 696
Bronzmeccset nem adják sehol majd? Mert má már M4 online is elkapcsolt a judorólNyilván fogják adni.
kapitnono
több mint 3 éve
Kampman
28 696
Hamarosan kezdődik egy argentin-spanyol focimeccs, az egyik csapat valószínűleg kiesik.
több mint 3 éve
Bronzmeccset nem adják sehol majd? Mert má már M4 online is elkapcsolt a judoról
több mint 3 éve
Klasznaja Pyzda! 😁
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Fasza, köszES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?Békési Eszter női 200 m mell, Cseh Laci férfi 200 m vegyes, női 4X200-as gyorsváltó
warr_b
Madden hates me.
több mint 3 éve
Annak amúgy mi a tököm az értelme, hogy két úszósapkát húznak a fejükre? 😆Tőkesúly 😎
warr_b
több mint 3 éve
puff, 29et lőtt a 3.ban és csak egy x-re volt jó, nagyon sajnálom szegény, balszerencsés sorsolás, napközben 25-26 szettel simán lehetett nyerni, mondjuk akkor erősen fújt a szél
több mint 3 éve
Annak amúgy mi a tököm az értelme, hogy két úszósapkát húznak a fejükre? 😆
több mint 3 éve
Ez az, köszönöm!m4sport.hu/elo/m4sport1És azt hogy lehet megtalálni?M4 online 1en folyamatosan cselgáncs megyilyenkor imádom, hogy az ember várja, hogy m4 vagy dunán lesz a cselgáncs???Szerintem nem veszik el az úszást az m4-ről, szóval szerintem duna
NB2
Platypus
Chargers LT
Bruce
NB2
több mint 3 éve
ES2 is úszás. Ott van még magyar érdekeltség?
több mint 3 éve
Ezen a tv adás megy. Úszásm4sport.hu/eloÉs azt hogy lehet megtalálni?M4 online 1en folyamatosan cselgáncs megyilyenkor imádom, hogy az ember várja, hogy m4 vagy dunán lesz a cselgáncs???Szerintem nem veszik el az úszást az m4-ről, szóval szerintem duna
NB2
Platypus
Chargers LT
Bruce
utána ott vannak oldalt az opciók
Platypus
több mint 3 éve
m4sport.hu/elo/m4sport1És azt hogy lehet megtalálni?M4 online 1en folyamatosan cselgáncs megyilyenkor imádom, hogy az ember várja, hogy m4 vagy dunán lesz a cselgáncs???Szerintem nem veszik el az úszást az m4-ről, szóval szerintem duna
NB2
Platypus
Chargers LT
Bruce
több mint 3 éve
azt mondta a csávóka, hogy milyen peh, hogy nem került erősebb futamban, mert így a saját tempóját kell menni xD hát igen így volt
több mint 3 éve
sárgák röhögve verik eddig a digókat
több mint 3 éve
Platypus
295
m4sport.hu/eloÉs azt hogy lehet megtalálni?M4 online 1en folyamatosan cselgáncs megyilyenkor imádom, hogy az ember várja, hogy m4 vagy dunán lesz a cselgáncs???Szerintem nem veszik el az úszást az m4-ről, szóval szerintem duna
NB2
Platypus
Chargers LT
Bruce
utána ott vannak oldalt az opciók
Szerkesztette: Platypus