Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
beérett a tiki-taka
több mint 3 éve
jah és amúgy 43 éves, szóval még senkinek késő olimpiára mennie, csak azt kell mondani, hogy nőnek érzed magad
több mint 3 éve
az új zélandi ffi még nem volt, a legnehezebb kategóriában lesz, amúgy hubbard a neve, cleavelandiek szeretni fogjákTranszi sportolókért női súlyemelést érdemes nézni, bár az inkább Sixo asztala ebben a topikban.Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
Kampman
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/weightlifting/athlete-profile-n1465026-hubbard-laurel.htm
több mint 3 éve
A torna döntő 4 szer után nagyon szoros4en is nyerhetnek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
cseheknek első negyedben 8/9 a triplamutatójuk!vezetnek is a csigazabálók ellen 28-22-re
több mint 3 éve
Átadom. Jöhet a print screen bogi képeivel együtt. Nem hagynak békén 😕A fél seggük alapból kint van a dressz kialakítása miatt.Mivel nem láttam így érdekelne, hogy segg, csöcs vagy nuni volt látható? Amúgy kollegákat kíváncsiak...Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
peach
Egyébként utóbbi kettőt is lehetett látni.
A kollégáknak üzenem, hogy büdös perverzek, amiért ilyenek miatt néznek női sportot. Coubertin báró forog a sírjában.
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Screenshot? Anélkül nem hisszük el.A fél seggük alapból kint van a dressz kialakítása miatt.Mivel nem láttam így érdekelne, hogy segg, csöcs vagy nuni volt látható? Amúgy kollegákat kíváncsiak...Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
peach
A kollégáknak üzenem, hogy büdös perverzek, amiért ilyenek miatt néznek női sportot. Coubertin báró forog a sírjában.
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 635
A fél seggük alapból kint van a dressz kialakítása miatt.Mivel nem láttam így érdekelne, hogy segg, csöcs vagy nuni volt látható? Amúgy kollegákat kíváncsiak...Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
peach
több mint 3 éve
Mivel nem láttam így érdekelne, hogy segg, csöcs vagy nuni volt látható? Amúgy kollegákat kíváncsiak...Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Transzi sportolókért női súlyemelést érdemes nézni, bár az inkább Sixo asztala ebben a topikban.Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
warr_b
több mint 3 éve
Egyiknek se volt 3 melle vagy pöcse? Milyen uncsi.. 🤣😆Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Már megijedtem, hogy vmeiknek fasza volt. Egyből betiltották volna Vityáék az Olimpiát.Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Csak a szokásos dolgok, semmi extraHolland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
Hanni
több mint 3 éve
Holland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénHogy mi ? 👀
Kampman
több mint 3 éve
Elkapcsolok az M4-ről, mert nem érdekel a csak 1 perc, erre a Dunán is csak 1 perc van.én is így jártam 😊)))
Kampman
tetőzött az ES2-n a szokásos hülye ön promójukkal, amit már vagy 1000x láttam
több mint 3 éve
Holland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végénElég kaotikus lesz így az a csoport, potenciális holland-spanyol-ausztrál körbeveréssel. Legyenek elsők vagy harmadikok a spanyolok, és én örülök 😊
Kampman
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Torna felénél 2 kínai vezet, de a 2 esélyes 3. és 4. helyen van
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Elkapcsolok az M4-ről, mert nem érdekel a csak 1 perc, erre a Dunán is csak 1 perc van.
több mint 3 éve
fejben ott volt a moldáv, annnak ellenére, hogy már a legelején 3 sípozta a zsűri a gyakorlatát, őt ez nem zavarta, végig csinálta, majd fellebbeztek, és a videón lehetett látni, hogy igaza volt, megkapta a súlyt
több mint 3 éve
Kampman
28 635
Holland-spanyol női vízilabda meccs, holland győzelemmel, sok góllal, egy-két accidental villantással a végén
több mint 3 éve
Nekem így most nincs 😊Üdv, úton vagyok de azért látom az eredményeket. Csak szép lett így ez a nap 😀de a vívóink miatt van egy kis hiányérzet
dande
bár lehet akkor is csak egy ezüst lett volna
NB2
több mint 3 éve
most nézem, hogy a b csoport indonéz olimpiai standardet lökött
több mint 3 éve
Üdv, úton vagyok de azért látom az eredményeket. Csak szép lett így ez a nap 😀de a vívóink miatt van egy kis hiányérzet
dande
bár lehet akkor is csak egy ezüst lett volna
több mint 3 éve
Üdv, úton vagyok de azért látom az eredményeket. Csak szép lett így ez a nap 😀
több mint 3 éve
a hong-kongiakat bazdmeg? 😀 el se indultak te fasz