NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
1 031
55
19:00, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
ES2-n ismét megy a BMX racing élőbenTe mit nézel? 😅
Heisman
Az hajnalban véget ért, holnap lesz újra BMX elődöntők, döntő
ES2 őn 1 órája tegnapi ismétlés megy, most új zeland román foci, legalja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
kínaiak rendesen mészároltak pinyóban
több mint 3 éve
Belenéztem 2 perc erejéig, így a focit is kipipálhatom... gotta watch'em all.ES2-n ismét megy a BMX racing élőbenMost már a rendkívül releváns, 0-0-ra végződött román-újzélandi meccs ismétlését adják
Heisman
Kampman
De ez kb ennyit érdemelt. Back to vitorlázás!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
hát ez se volt egy körömrágós meccs..
több mint 3 éve
Kampman
28 567
ES2-n ismét megy a BMX racing élőbenMost már a rendkívül releváns, 0-0-ra végződött román-újzélandi meccs ismétlését adják
Heisman
több mint 3 éve
ES2-n ismét megy a BMX racing élőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nézzetek vitorlázást, itt csak a szél és tenger hangját hallani..Én örülnék, ha lehetne a terem hangját kérni kommentátor nélkül, mert érdekelnek a bekiabálásk meg a bírói levezetések, de amúgy nekem is csak elvesz a kommentár11-26-nál Szekeres: "Nem szabad hagyni, hogy a kanadaiak elhiggyék, hogy van keresnivalójuk" 😀Én lenémítottam, eljutottam oda, hogy képtelen vagyok hallgatni ezt a faszkalapot.
Rajna
Szesze
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nyilván én is pusztán emiatt hallgattam ezt a faszt eddig, de most már egyszerűen nem bírom, rosszul leszek ha meghallom komolyan mondom.Én örülnék, ha lehetne a terem hangját kérni kommentátor nélkül, mert érdekelnek a bekiabálásk meg a bírói levezetések, de amúgy nekem is csak elvesz a kommentár11-26-nál Szekeres: "Nem szabad hagyni, hogy a kanadaiak elhiggyék, hogy van keresnivalójuk" 😀Én lenémítottam, eljutottam oda, hogy képtelen vagyok hallgatni ezt a faszkalapot.
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
A kanadaiakkal minimum szorosabb, potenciálisan ki-ki meccset vártam... nem mészárlást, nekik 1 jó emberük van.. Ha oroszok/olaszok ellen es az arány, azt mondom oké. Mások ellen...Fúúú, Egyiptom ellen komoly ki-ki meccs lesz ez a 7. helyért, úgy látom...Hát ez a realitás kb, tőlük hatalmas vlt a kijutás, az Aidás sztori valószínűleg visszavetette őket, talán, ha az nincs ez szorosabb, de az olaszk ellen semmiképp nem lett volna sansz, szóval tulajdnképpen mindegy.
Igor
Persze az Aidás sztori említésre se kerül a közvetítésben, nem mintha nem erről szólt vlna az egész utolsó hónap a tőrőzőknek.
Rajna
több mint 3 éve
Én örülnék, ha lehetne a terem hangját kérni kommentátor nélkül, mert érdekelnek a bekiabálásk meg a bírói levezetések, de amúgy nekem is csak elvesz a kommentár11-26-nál Szekeres: "Nem szabad hagyni, hogy a kanadaiak elhiggyék, hogy van keresnivalójuk" 😀Én lenémítottam, eljutottam oda, hogy képtelen vagyok hallgatni ezt a faszkalapot.
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Fúúú, Egyiptom ellen komoly ki-ki meccs lesz ez a 7. helyért, úgy látom...Hát ez a realitás kb, tőlük hatalmas vlt a kijutás, az Aidás sztori valószínűleg visszavetette őket, talán, ha az nincs ez szorosabb, de az olaszk ellen semmiképp nem lett volna sansz, szóval tulajdnképpen mindegy.
Igor
Persze az Aidás sztori említésre se kerül a közvetítésben, nem mintha nem erről szólt vlna az egész utolsó hónap a tőrőzőknek.
több mint 3 éve
11-26-nál Szekeres: "Nem szabad hagyni, hogy a kanadaiak elhiggyék, hogy van keresnivalójuk" 😀Én lenémítottam, eljutottam oda, hogy képtelen vagyok hallgatni ezt a faszkalapot.
Rajna
több mint 3 éve
Kampman
28 567
11-26-nál Szekeres: "Nem szabad hagyni, hogy a kanadaiak elhiggyék, hogy van keresnivalójuk" 😀20-44-nél kiegyezünk velük döntetlenben.
Rajna
több mint 3 éve
Fúúú, Egyiptom ellen komoly ki-ki meccs lesz ez a 7. helyért, úgy látom...
több mint 3 éve
Kampman
28 567
EuroSport 2őn 1 órája ismétlés megy... Ismétlés tegnaprólNyilván azt akarják, hogy a nézőik fizessenek elő a playerre.
Közben reklámozzák, hogy az ES2 a csapatsportok otthona az olimpia alatt
Végül is nincs elég elő esemény
Chargers LT
több mint 3 éve
ez volt életem rosszabb íjász meccse amit láttam, 5ös meg 6osokat lőttek, épp hogy 20 fölötti körökkel, a 19 éves szlovák tehetség meg kiesett, az 53. észt ment tovább
több mint 3 éve
EuroSport 2őn 1 órája ismétlés megy... Ismétlés tegnaprólKözben reklámozzák, hogy az ES2 a csapatsportok otthona az olimpia alatt
Végül is nincs elég elő esemény
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
AUSTitmus: 1.54.5
McKeon: 1.55.3
Madi Wilson 1.55.6
Neale: 1.55.8
Titmus ennél másodperccel jobbat tud, és a többiek is tizedeket hagytak benne. Szóval nem csak Neale hibája, mindenkinek magába kell néznie
USA
Schmitt: 1.56.3
Paige: 1.55.2
McLaughlin: 1.55.3
Ledecky: 1.53.7
Ez teljesen korrekt idő mindenkitől, főleg a két középső embertől, és Schmitt is hozott egy vállalható szintet.. ozzik ellen elég lett.
CHN:
Yang: 1.54.3
Tang: 1.55.0
Zhang: 1.55.6
Li: 1.55.3
Yangtól ez pazar, és a többiek hozták amit tudnak..
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Zhang az új Yesiwen?Egyáltalán nem a semmiből jött, mint Ye, ráadásul az idők sem annyira irreálisak. Attól, hogy valaki kínai, még lehet jó úszó 😊
ThundersNFL
több mint 3 éve
19 éves szlovák csaj lőtt egy 1est, ez az első az olimpián szerintem 😀
több mint 3 éve
Zhang az új Yesiwen?Szomorú, h mindenkit ennyire le kell nézni, csak mert nem tudjuk a kínai úszók neveit megjegyezni/megkülönböztetni - pedig Zhang 6 éve komoly úszó, és kb jelenleg az olimpia legjobb úszója eddig...
ThundersNFL
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Zhang az új Yesiwen?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nekem is, de hát a válogatón Neale sokkal jobbat úszott, mint Throssell vagy O'Callaghan, nem volt más opció. De a másik háromnak simán be kellett volna húznia amúgy is.Neale helyett lehetett volna más is, ott talán egy fél másodperc benne van... (O'Callaghan pl)ez mekkora 😀 amúgy az ausztráloknál nem hiányoztak a campbell testvérek ,vagy ő csak 100on ?Ők 100asok. Ez volt a legerősebb ausztrál négyes egyértelműen.
Sixo
Rajna
Majd megnézem a spliteket, de nekem az első két ember tűnt relatíve gyengének.
Igor
több mint 3 éve
Neale helyett lehetett volna más is, ott talán egy fél másodperc benne van... (O'Callaghan pl)ez mekkora 😀 amúgy az ausztráloknál nem hiányoztak a campbell testvérek ,vagy ő csak 100on ?Ők 100asok. Ez volt a legerősebb ausztrál négyes egyértelműen.
Sixo
Rajna
Majd megnézem a spliteket, de nekem az első két ember tűnt relatíve gyengének.