Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hát erre az esély 9-5-ről kb 1:100 volt vagy még annyi se 😊huhh, mekkora labdamenet volt.. ezzel el is dőlt vélhetőenLin nem így gondolta! 😊
Szesze
Igor
több mint 3 éve
Aztakurva, 9-5-ről elbukta a szettet Fan
több mint 3 éve
huhh, mekkora labdamenet volt.. ezzel el is dőlt vélhetőenLin nem így gondolta! 😊
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kínai időkérés?
több mint 3 éve
Kicsit igazságtalannak éreztem mindig ezt az 1 futamos lebonyolítást a szlalomnál, és h hiába mész jót az elődöntőben, aztán a döntőben szarabbat mész... talán jobb lenne itt is átlagolni több futamot, a viszonylag könnyű hiba lehetőség miatt. Vagy mondjuk 2 futam és a jobbik idő számítson.De lehet h csak én vagyok túl soft.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Mallory Franklin akkora időt ment szlalom kenuban (kajakban, kinek hogy tetszik 😛 ), amivel a kajak számban is érmes lett volnaPont láttam, odatette... És még egy 2 mp-es büntetés is volt benne 😁
dancogo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
huhh, mekkora labdamenet volt.. ezzel el is dőlt vélhetően
több mint 3 éve
Mallory Franklin akkora időt ment szlalom kenuban (kajakban, kinek hogy tetszik 😛 ), amivel a kajak számban is érmes lett volna
több mint 3 éve
Legalább győzelemmel zárják az olimpiát a csajok. Eddig eléggé papírforma a mai nap, sok meglepetés nem volt (mármint magyar szempontból).
több mint 3 éve
Minden tisztelet mellett, de néztem az egyéni döntőt a női tőrben, meg most ezt a meccset, ez két külön sportág...Nyugodtan ki lehet mondani...
somoskovig
Ez a magyar egyiptomi meccs amúgy nagyon alacsony színvonal
De nagyon
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
pff, csak végig tudta vinni ezt a két pontos előnyt.. kár érte
több mint 3 éve
Mondjuk ezért kár volt ez az egész történet, sok hűhó semmiért...Jött a viber üzenet 😊Most jön, csak becserélik 😆Aida vívott amúgy itt az olimpián bármikor?Nem.
warr_b
somoskovig
warr_b
gabokocka
több mint 3 éve
Nekem volt ra egy bambim hogy nem cserelik beMicsoda jinx 😁
gabokocka
Te se iszol ma Bambit
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Minden tisztelet mellett, de néztem az egyéni döntőt a női tőrben, meg most ezt a meccset, ez két külön sportág...
több mint 3 éve
Az elődöntőben Ma Long toronymagas favorit, a döntőt sztem bukni fogja, bár én neki fogok szurkolni az biztos.Nem rossz Ovtcharov se, de Ma Long talán minden idők legjobb játékosa.. és bár most nincs akkora formában/kezd öregedni, de nálam még mindig ő a favorit az aranyra.Nem ismerem a férfi mezőnyt, a németnek lesz esélye a következő elődöntőben?ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
Szesze
dancogo
Igor
több mint 3 éve
Jött a viber üzenet 😊Most jön, csak becserélik 😆Aida vívott amúgy itt az olimpián bármikor?Nem.
warr_b
somoskovig
warr_b
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
most dől el..
több mint 3 éve
Mondjuk akinek a neve Ló Sárkányt jelent, az mindig veszélyesNem rossz Ovtcharov se, de Ma Long talán minden idők legjobb játékosa.. és bár most nincs akkora formában/kezd öregedni, de nálam még mindig ő a favorit az aranyra.Nem ismerem a férfi mezőnyt, a németnek lesz esélye a következő elődöntőben?ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
Szesze
dancogo
Igor
több mint 3 éve
Nem rossz Ovtcharov se, de Ma Long talán minden idők legjobb játékosa.. és bár most nincs akkora formában/kezd öregedni, de nálam még mindig ő a favorit az aranyra.Nem ismerem a férfi mezőnyt, a németnek lesz esélye a következő elődöntőben?ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
Szesze
dancogo
több mint 3 éve
Nagyon meglepne.Nem ismerem a férfi mezőnyt, a németnek lesz esélye a következő elődöntőben?ha kiszedi a kínai a harmadik szettet, akkor utána már sima lesz sztemVívnak a lányok Egyiptom ellen a hetedik helyért...A férfi pinyót nézem, volt itt egy komoly labdamenet 9-10-nél, nem rossz a tajvani srác sem..
warr_b
Igor
Szesze
dancogo
több mint 3 éve
Meccs van, babám, meccs van. Nem fogják befejezni a vadvízi kenuig 😊
több mint 3 éve
Most jön, csak becserélik 😆Aida vívott amúgy itt az olimpián bármikor?Nem.
warr_b
somoskovig