Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A Djokovic - Nishikori meccs nem túl szoros ahogy nézem..
több mint 3 éve
Na még 2 japán judo arany, lassan jöhet a pingpong bronz is
több mint 3 éve
Be akarok ugrani a kék mezes körbe 😅🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Fuh de izgi
több mint 3 éve
Nah, holmi propaganda híradó miatt leveszik a Dunáról a meccs végét... Fuck yeah
több mint 3 éve
12:30-tól jönnek a kézis lányok az oroszok ellen, gondolom megint nem lesz benne sok köszönet...Talán most már annyira esélytelenek, hogy jól játszanak
warr_b
több mint 3 éve
12:30-tól jönnek a kézis lányok az oroszok ellen, gondolom megint nem lesz benne sok köszönet...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
hogy ne essen rá a szélső blokkolóra,Pedig én nagyon szívesen ráesek ebből a csapatból valakire... 😊
somoskovig
Tudom amúgy.. de ez már pozicionálás/advanced taktika amiket írsz. Az egyenes/keresztet meg eldöntöd, vagy van ha örülsz hogy épp tudod emelni a kezedet... még ezen a meccsen is látszott, h van amikor csak ugrottak, aztán hátha lesz valami... van amikor meg szofisztikáltan összerakják a kettes/hármas blokkot.
Próbálkoztam ezzel is anno. Nem vittem sokra (és nem sokáig), de a hálónál így több sikerem volt, mint mondjuk liberóként... a fogadás (és a feladás) az valami kegyetlen műfaj, és szerintem azt jobban alábecsülik az emberek. Én legalábbis úgy éreztem a blokkolást a legegyszerűbb az egészben 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nem mutatják előre, mint strandröpinél?Pont a blokkolás a legkönnyebb része amúgy... ahhoz csak sudár testalkat vagy súlypontemelkedés, meg egy kis szerencse kell. Előbb-utóbb 1 sikerülne, ha elkapod az ütemet.Nehogy azt hidd, hogy csak ennyi, egyrészt oldalirányban is sokat kell mozogni hozzá (mondjuk hogy összeálljon a kettes blokk), a centernek úgy kell kilépnie oldalra, hogy ne essen rá a szélső blokkolóra, mindkettőnek figyelni kell, hogy ne legyenek hálóban, az időzítés baromi fontos, eldönteni, hogy keresztet vagy egyenest blokkolsz... 😊 Tiszta sakk 😀
De mondjuk egy ilyen ütést felszedni a földről... na, az 100-ból 1 se.
Igor
somoskovig
több mint 3 éve
Pont a blokkolás a legkönnyebb része amúgy... ahhoz csak sudár testalkat vagy súlypontemelkedés, meg egy kis szerencse kell. Előbb-utóbb 1 sikerülne, ha elkapod az ütemet.Nehogy azt hidd, hogy csak ennyi, egyrészt oldalirányban is sokat kell mozogni hozzá (mondjuk hogy összeálljon a kettes blokk), a centernek úgy kell kilépnie oldalra, hogy ne essen rá a szélső blokkolóra, mindkettőnek figyelni kell, hogy ne legyenek hálóban, az időzítés baromi fontos, eldönteni, hogy keresztet vagy egyenest blokkolsz... 😊 Tiszta sakk 😀
De mondjuk egy ilyen ütést felszedni a földről... na, az 100-ból 1 se.
Igor
több mint 3 éve
Yeahhh😎
több mint 3 éve
Pont a blokkolás a legkönnyebb része amúgy... ahhoz csak sudár testalkat vagy súlypontemelkedés, meg egy kis szerencse kell. Előbb-utóbb 1 sikerülne, ha elkapod az ütemet.De mondjuk egy ilyen ütést felszedni a földről... na, az 100-ból 1 se.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Legyen 5 szettes nah...Ez a meccs megérdemli
több mint 3 éve
Valószínűleg ő blokkolna minket 🤣Nem hiszem. Hacsak nem vagy profi röplabdás 😀 😀Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
Hanni
több mint 3 éve
Nem hiszem. Hacsak nem vagy profi röplabdás 😀 😀Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
több mint 3 éve
Nevét se tudom még, kezét se fogom még,Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
És csak azt tudom, hogy ő még csak most tizenhét...
több mint 3 éve
És én ismerjek be bármit is 😁Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
több mint 3 éve
Az a zene a röpi meccsen 🤣Put your hands up in the air... 😁
több mint 3 éve
sárgák elchokerkedik?
több mint 3 éve
a röpis lányok mindig a legszebbekAkarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
NB2
több mint 3 éve
Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀én a ruszki 10-est blokkolnám 😊
Igor
több mint 3 éve
2019 előtt 13-1 a h2h Ma Long javára.. azóta 4-2 oda.
több mint 3 éve
Az utolsó 6 meccsükből 4-et Fan nyert már, de pl az utolsót éppen Ma Long, de idén még nem játszottak.Egyetertek... és ma Ma Long eléggé szenvedős volt...Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.Manapság már nem kérdés, h Fan a favorit, de egy Ma Longot nyilván sosem lehet leírni.
Rajna
Szesze
Igor
Kíváncsi leszek.
több mint 3 éve
Egyetertek... és ma Ma Long eléggé szenvedős volt...Miután Fan sem könnyen ment a döntőbe, nem vagyk biztos benne, hogy akkora favorit lenne. Meg egymást sokkal jobban ismerik, fene tudja, ez kinek fog kedvezni.Manapság már nem kérdés, h Fan a favorit, de egy Ma Longot nyilván sosem lehet leírni.
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Akarki akarmit mond, ez a Yuan Xinyue meg az egyik legcukibb ketmeteres ember, akit valaha lattam. Tudom, erdekes kriterium 😀