Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
M4 online 3. csatornán beadták az USA kosarat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
japánnak a szokásos 105-110es pulzus helyett felment a döntő lövésre 140 fölé, de 10est lőtt és továbbment
több mint 3 éve
köszi megvan 😊Dunán már megyvívás melyiken megy majd? ES-en nincs magyar közvetítéssel ha jól látom 😕m4
Heisman
Kampman
Platypus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Platypus
295
Dunán már megyvívás melyiken megy majd? ES-en nincs magyar közvetítéssel ha jól látom 😕m4
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Ez csak erős tipp... régen biztos igy volt, nem tudom változott-e vmi.A végén hogy számlonak?9. lett, sajnos az összes fő rivális bőven előtte.Berecz mire jutott végül?Elképesztő, hogy online M4 már mutatott üres asztalitenisz csarnokot, kerékpár után helikopteres tájmutogatáson is maradtak, meg a vitorlázásba is bele vannak őrülve, ami teljesen érthetetlen sport kommentátor nélkül pl 😅A vitorla működhetne, csak Berecz futama lement közben... van 4 vitorláshelyszín, nem lehet kiválasztani melyiket adják? Most a 470-eseket mutatják....
Ennyire nincs program egy olimpián szerintük
Chargers LT
Igor
dande
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-prel-000300-.htm
Itt az overall standings - egyelőre nem áll rosszul, de több tegnapi futam kéne.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
Az meg a másik zseniális h csak a finn dingit nem csinálták meg wikin, az összes többet már feltöltötték, de ezt nem..
Igor
Hány futam helyezese esik ki?
Az éremfutam duplaszorzós vagy ugyanúgy sima?
gabokocka
Úgy tudom h 10 futam van, abból 1 esik ki. A legjobb X embert meghivjak egy utolso, 11. éremfutamba, ami duplaszorzós (mindenki dzsókerezik)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 699
vívás melyiken megy majd? ES-en nincs magyar közvetítéssel ha jól látom 😕m4
Heisman
több mint 3 éve
vívás melyiken megy majd? ES-en nincs magyar közvetítéssel ha jól látom 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Jó de akkor legalább ne lenne ott még kiemelve is a műsorújságban, hogy vitorlázás, Berecz Zsombor. Ez azért a faszság egy magasabb szintje már. 😀Elvileg most megy Berecz 4. futama, de m4 online valami párosversenyt ad. Valaki rájöhetne, hogy rossz versenyt adnak. 😀Szerintem le se szarják épp mit és hogyan adnak az elmúlt pár napból kiindulva
KoporShow
Chargers LT
több mint 3 éve
Elvileg most megy Berecz 4. futama, de m4 online valami párosversenyt ad. Valaki rájöhetne, hogy rossz versenyt adnak. 😀Szerintem le se szarják épp mit és hogyan adnak az elmúlt pár napból kiindulva
KoporShow
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
lassan megtanulok japánul számolni 6-10igrög, ziccs, hádzs, kjú, dzsjú
Sixo
több mint 3 éve
Elvileg most megy Berecz 4. futama, de m4 online valami párosversenyt ad. Valaki rájöhetne, hogy rossz versenyt adnak. 😀
több mint 3 éve
A végén hogy számlonak?9. lett, sajnos az összes fő rivális bőven előtte.Berecz mire jutott végül?Elképesztő, hogy online M4 már mutatott üres asztalitenisz csarnokot, kerékpár után helikopteres tájmutogatáson is maradtak, meg a vitorlázásba is bele vannak őrülve, ami teljesen érthetetlen sport kommentátor nélkül pl 😅A vitorla működhetne, csak Berecz futama lement közben... van 4 vitorláshelyszín, nem lehet kiválasztani melyiket adják? Most a 470-eseket mutatják....
Chargers LT
Igor
dande
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-prel-000300-.htm
Itt az overall standings - egyelőre nem áll rosszul, de több tegnapi futam kéne.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
Az meg a másik zseniális h csak a finn dingit nem csinálták meg wikin, az összes többet már feltöltötték, de ezt nem..
Igor
Hány futam helyezese esik ki?
Az éremfutam duplaszorzós vagy ugyanúgy sima?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Nem mondom, hogy sok portált néztem át ez ügyben, de sokatmondó, hogy a box talán az egyetlen sportág, aminél eddig semmilyen fogadási ajánlatot nem találtam.A presztízsük kb. mínusz tartományban lehet.
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Ha igy megy tovább ez a baseball meccs, lehet akaratlanul is visszaalszom közben 😀Tényleg gyenge, de lehet, hogy elsősorban a zártkapu teszi. A tenisz is teljesen nézhetetlen tőle, pedig az sem igazán az őrjöngő nézők által teremtett hangulatról szól.
adamfaragoo
több mint 3 éve
mit szólnál egy bajuszos keletnémet nőhöz a 70es-80as évekből ?Megtisztelőbb lett volna, ha valami posztszovjet nehézatlétához hasonlítasz, de elfogadom a büntetést.csalás miatt 4 évre eltiltalak a további tippelésektől, most már egy szinten vagy a thaiföldi súlyemelőkkelkap egy jags mezt iktriadtól az, aki kitalálja hány éves:23?
Sixo
Csak így hasraütésszerűen.
Old school Mark Brunell mezt kérek
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Ha igy megy tovább ez a baseball meccs, lehet akaratlanul is visszaalszom közben 😀
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Megtisztelőbb lett volna, ha valami posztszovjet nehézatlétához hasonlítasz, de elfogadom a büntetést.csalás miatt 4 évre eltiltalak a további tippelésektől, most már egy szinten vagy a thaiföldi súlyemelőkkelkap egy jags mezt iktriadtól az, aki kitalálja hány éves:23?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
4-0ról fordított a holland és ment tovább, úgy látszik ebben a orkán erejű szélben kell 1.5-2 szett, hogy ráérezzenek, hogy kell ilyenkor lőni
több mint 3 éve
9. lett, sajnos az összes fő rivális bőven előtte.Berecz mire jutott végül?Elképesztő, hogy online M4 már mutatott üres asztalitenisz csarnokot, kerékpár után helikopteres tájmutogatáson is maradtak, meg a vitorlázásba is bele vannak őrülve, ami teljesen érthetetlen sport kommentátor nélkül pl 😅A vitorla működhetne, csak Berecz futama lement közben... van 4 vitorláshelyszín, nem lehet kiválasztani melyiket adják? Most a 470-eseket mutatják....
Chargers LT
Igor
dande
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
egyébként, ha úgy sem lehetnek kint nézők, akkor miért ismétli el az angol hangos bemondót a japán, úgy sem érti senki rajta kívül így, hogy nincsenek nézőkAz önkéntesek/szervezők közül szerintem van elég sok, akinek segítség a japán
Sixo
több mint 3 éve
csalás miatt 4 évre eltiltalak a további tippelésektől, most már egy szinten vagy a thaiföldi súlyemelőkkelkap egy jags mezt iktriadtól az, aki kitalálja hány éves:23?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
egyébként, ha úgy sem lehetnek kint nézők, akkor miért ismétli el az angol hangos bemondót a japán, úgy sem érti senki rajta kívül így, hogy nincsenek nézők