Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Asszem 6.15 a következő
több mint 3 éve
Ha jól nézem mindegyik asszóban az esélyes ment tovabb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Na csak ott van 😊
több mint 3 éve
Az olasz volt a támadó?Kettő ellen tényleg nehez lehetett.
Kampman
több mint 3 éve
"Az olasz volt a támadó."A magyar-amcsi kardmeccsen.
több mint 3 éve
Az olasz volt a támadó?Ezen én is röhögök 🤣
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ha itt lenne stez már elégette volna a monitorátIktriad te vagy az? (Most én voltam a soros.)Már várom a hangzatos főcímeket.soros likeolja
MIGRÁNST VERT A MAGYAR DZSÚDÓS!!! 😀
Tony Adams
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
holland aranynak áll egyenlőre a női időfutamDygert pocsék időt ment, szóval innentől kb annyi a kérdés hogy van der Breggen vagy van Vleuten.
Sixo
Illetve, Grace Brown bekeverhet még.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Jó, ha Áront nem verik agyon, ez megvan
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Virgin-szigeteki mint Tim duncan, nem csoda hogy Homer a húzóemberük
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Női kerékpár időfutamon is nagyjából most jönnek majd az érdekes dolgok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Homer ma nagyon jól vív
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mi az a 8/9, ami a vívás eredményjelző közepén van?9 etap lehet (5x9=45), ebből a 8. van most.
Kampman
Vagyis a következő páros 40-nél jön.
Azért ez eleg sima eddig.
több mint 3 éve
Már várom a hangzatos főcímeket.soros likeolja
MIGRÁNST VERT A MAGYAR DZSÚDÓS!!! 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Mi az a 8/9, ami a vívás eredményjelző közepén van?9 asszóból a 8.
Kampman
több mint 3 éve
Mi az a 8/9, ami a vívás eredményjelző közepén van?8. párosítás a 9-ből.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
persze, 3-3 indult egyéniben, 1-1 esett ki, mondjuk ennyi is mutatkozott be, mind2 1 meccset nyert 6-0ra, majd a 32 között kiestekcsillaghullás íjászatban, 2. bemutatkozott koreai is kiesett, a 2. kiemelt egy japán ellen búcsúzott, nagyon szeles az idő, de ez így akkor is egy blama, egy japán hiba kellett, hogy ne intézzék el 3 szettben 6-0ravan még koreai? tudom, hogy az volt a céljuk, hogy mindegyik íjász aranyat behúzzák
Sixo
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
295
Mi az a 8/9, ami a vívás eredményjelző közepén van?8. páros a 9ből
Kampman
több mint 3 éve
Marha vagyok, rossz versenyt néztem... most veszem észre h 2-en ülnek a hajóban. Bravó...
több mint 3 éve
No ezt éljük túl 😊
több mint 3 éve
Platypus
295
csillaghullás íjászatban, 2. bemutatkozott koreai is kiesett, a 2. kiemelt egy japán ellen búcsúzott, nagyon szeles az idő, de ez így akkor is egy blama, egy japán hiba kellett, hogy ne intézzék el 3 szettben 6-0ravan még koreai? tudom, hogy az volt a céljuk, hogy mindegyik íjász aranyat behúzzák
Sixo