Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
fuh de hegyes ez az időfutam pálya, csak lejtőn vagy helyen mennek kb
több mint 3 éve
Fidzsi jatekosok nem lassúak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ajj nem jött a cigányozás Árontól 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Reggel, olimpiai döntőben, világcsúcstartóként ez nem ok a szomorúságra.Tudta hogy nyer, és szomorú volt mert nem világcsúcsLáttam már pár olimpiát, sok győztest, Darnyi se volt az a kimondott buliarc, de ilyen érdektelen, örömtelen magyar vagy bármilyen győztest még sose láttam.Ha nem övé lenne a világcsúcs akkor talán érthető lenne, de így...De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Évek óta erre készül, nem kellett volna valami feszültségnek kijönni, vagy mosolynak, vagy levegőbecsapásnak?
Tegnap a nyilatkozat alatt vidámabb volt.
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Ő a csúcstartó, mi múlik azon, hogy ez most WR vagy sem?
Végre van egy új aranyunk, neki az első, nekem fura.
Még Phelps is örült a századik aranyának. Ezt a fejet mutogatni majd naponta százszor arany-klipben... furcsa, na.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
davemayer
A szakadt gatyája zökkentette ki. Lehet befogta a zacsit vagy valami ilyen triviális dolog volt.
De már beboldogult.
több mint 3 éve
Gyerünk Katka ússz egy Czenét 😊
több mint 3 éve
Most jön Katinka1.es pálya
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Megint ez a román bíró, rögtön egy fura ítélet az elején...Korea ellen nem férne bele, tudjuk le inkább most, korán.
Rajna
Persze amcsik is veszélyesek, de nincsenek azon a szinten mint 4-6-8 éve.. és ha akarunk valamit őket, ezt a bandát ütni kell.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Tudta hogy nyer, és szomorú volt mert nem világcsúcsLáttam már pár olimpiát, sok győztest, Darnyi se volt az a kimondott buliarc, de ilyen érdektelen, örömtelen magyar vagy bármilyen győztest még sose láttam.Ha nem övé lenne a világcsúcs akkor talán érthető lenne, de így...De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Évek óta erre készül, nem kellett volna valami feszültségnek kijönni, vagy mosolynak, vagy levegőbecsapásnak?
Tegnap a nyilatkozat alatt vidámabb volt.
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Ő a csúcstartó, mi múlik azon, hogy ez most WR vagy sem?
Végre van egy új aranyunk, neki az első, nekem fura.
Még Phelps is örült a századik aranyának. Ezt a fejet mutogatni majd naponta százszor arany-klipben... furcsa, na.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Megint ez a román bíró, rögtön egy fura ítélet az elején...Mintha muszáj lenne.
Rajna
több mint 3 éve
Megint ez a román bíró, rögtön egy fura ítélet az elején...
több mint 3 éve
Jól van, a dobogón, a himnusz után már van vigyor.
több mint 3 éve
Most nem lehetett olasz módon fellógatni a maggyar zászlót 😛
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Közben rögbi az E2n 😊Új-Zéland már a döntőben, ami egyébként 11-kor kezdődik
dande
több mint 3 éve
Látom nem egy NERetlen kétéves adta oda Miláknak az aranyat.
több mint 3 éve
Amúgy 200 pillén Bogi a világbajnokA vbn mindenki fos volt a döntőben magához képest, még Bogi sem úszott akkorát.Ha a többiek megússzák a középdötős eredményeiket, érmet sem nyer. Az elég nagy fluke volt.
Ez a kínai űridővel megint honnan került elő?
Pekingi olimpián voltak ilyenek...
Chargers LT
Zhang elég nagy név, már 2015-ben vb-érmes volt, egyáltalán nem meglepetés, hogy jobb, mint Bogi, bár tényleg sokat javult az ideje.
több mint 3 éve
Amúgy 200 pillén Bogi a világbajnokZhang ott van már egy ideje. De egyébként én őt bírom (mert szépen úszik)
Ez a kínai űridővel megint honnan került elő?
Chargers LT
És mert olyan Yufei. 😊
Hol van már Szilágyitól ez az idő...
en.wikipedia.org/wiki/Swimming_at_the_2014_Summer_Youth_Olympics_%E2%80%93_Girls%27_200_metre_butterfly
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Közben rögbi az E2n 😊
több mint 3 éve
Mindjárt kezdődik közben a kard negyeddöntő, senki ne felejtse..
több mint 3 éve
Amúgy 200 pillén Bogi a világbajnokEz a kínai űridővel megint honnan került elő?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Na igen, az a másik. Bár arányaiban picit közelebb úszott ahhoz Lochte/Seto/Laci azért, mert a 2.01.81-nél is másfél másodpercre van a 2. legjobb úszás... és az fele akkora táv. 😀Phelps 400 vegyese nekem egyelőre megdönthetetlenebbnek tűnik. Gyakorlatilag a közelébe nem került soha senki (igazából ő maga se ezen kívül).Jogos, de gondolom érted mire gondoltam...Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Dehogy Milák szint... lassabb 12 másodperccel
Ez nagyon-nagyon durva idő... ez Milák-szintű idő.
Igor
eaglesmcnabb
És az a 2.01.81 egy teljesen nonszensz idő a dressz miatt (a leghosszabb ideig fennálló WR marad, nagy összegben fogadnék rá.. de nem akarok 15-20 éves időtartamú, ha nem hosszabb távú fogadást se kötni)
Igor
(Ha Peking után cápadressz korszak csúcsán vállalt volna további úszást, akkor pláne igaz lenne.)
Jughead
De igen, ebből is kinézem h még 10-20 évig állni fog..
PS: és akkor már lehet, h Hosszú 4.26-ja is eláll azért néhány évig..
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Passz.Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy erősebb 200 gyors elvegyen 2 másodpercet a 200 pillangóból. Nem is nagyon ütötte a programban. De persze, elégedett vagyok így is, csak amikor jön a Phelpsezés, ő azért amikor ilyen időket úszott 200 pillén, akkor azt több számba át tudta menteni, neki is meg kéne tudnia csinálni 3 számot.Hat ja, ehhez kell pontos kockázatelemzést végezni.Asszem az volt a terv, hogy az olimpiára még fókusz a 200 pillén lesz, hogy legyen meg az arany, utána kezdenek jelentősebben foglalkozni a gyorssalOK de ez hülyeség. Most van olimpia, most lehetett volna még egy érmet szerezni. 4 év múlva ki tudja, hol milyen esélyek lesznek.
peach
Rajna
Ők erre jutottak.
Sobri Jóska
Rajna
Lehet. Lehet nem.
Én az úszás sportszakmai részéhez nem értek, az edzője igen, ő így kalkulált, erre jutott.
Szerintem jobb egy arany plusz semmi, mint mondjuk két ezüst.
Persze két arany a legjobb, de fingom nincs mi alapján jutottak arra, amire jutottak.
több mint 3 éve
Jughead
5 302
Phelps 400 vegyese nekem egyelőre megdönthetetlenebbnek tűnik. Gyakorlatilag a közelébe nem került soha senki (igazából ő maga se ezen kívül).Jogos, de gondolom érted mire gondoltam...Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Dehogy Milák szint... lassabb 12 másodperccel
Ez nagyon-nagyon durva idő... ez Milák-szintű idő.
Igor
eaglesmcnabb
És az a 2.01.81 egy teljesen nonszensz idő a dressz miatt (a leghosszabb ideig fennálló WR marad, nagy összegben fogadnék rá.. de nem akarok 15-20 éves időtartamú, ha nem hosszabb távú fogadást se kötni)
Igor
(Ha Peking után a cápadressz korszak csúcsán vállalt volna további úszást, akkor pláne igaz lenne.)
Szerkesztette: Jughead