NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Reménykedtem hátha kiesik a holland, dehát ezzel sajnos nem fog... nincs Kamminga out.ezt iktriadtól vártam volna
Igor
több mint 3 éve
hiányoltam a török súlyemelőket is, nem csak mutlu, régebben volt pár más nagy név is, most meg senki, 73 kiloban volt egy esélyes aki rioban csak 1 kiloval kapott ki a kínaitól, kokszolt meg drogozott és határozatlan időre tiltották el...
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy erősebb 200 gyors elvegyen 2 másodpercet a 200 pillangóból. Nem is nagyon ütötte a programban. De persze, elégedett vagyok így is, csak amikor jön a Phelpsezés, ő azért amikor ilyen időket úszott 200 pillén, akkor azt több számba át tudta menteni, neki is meg kéne tudnia csinálni 3 számot.Hat ja, ehhez kell pontos kockázatelemzést végezni.Asszem az volt a terv, hogy az olimpiára még fókusz a 200 pillén lesz, hogy legyen meg az arany, utána kezdenek jelentősebben foglalkozni a gyorssalOK de ez hülyeség. Most van olimpia, most lehetett volna még egy érmet szerezni. 4 év múlva ki tudja, hol milyen esélyek lesznek.
peach
Rajna
Ők erre jutottak.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Reménykedtem hátha kiesik a holland, dehát ezzel sajnos nem fog... nincs Kamminga out.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Hat ja, ehhez kell pontos kockázatelemzést végezni.Asszem az volt a terv, hogy az olimpiára még fókusz a 200 pillén lesz, hogy legyen meg az arany, utána kezdenek jelentősebben foglalkozni a gyorssalOK de ez hülyeség. Most van olimpia, most lehetett volna még egy érmet szerezni. 4 év múlva ki tudja, hol milyen esélyek lesznek.
peach
Rajna
Ők erre jutottak.
több mint 3 éve
Kenderesi Honda miatt szomorú igazából, le Clos-ra koncentrált, gondolom azzal számolt, hog rajta kívül csak Milák és Burdisso verheti meg.
több mint 3 éve
Csak próbáltam iktriad szóviccezni 😊Rövid ö, nem? 😉Na akkor a nadrág miatt nem örült... Mert tudta, hogy megzavartaVagy kibuggyant a tőkesúly és az lassította
Chargers LT
peach
Igor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Csak próbáltam iktriad szóviccezni 😊Rövid ö, nem? 😉Na akkor a nadrág miatt nem örült... Mert tudta, hogy megzavartaVagy kibuggyant a tőkesúly és az lassította
Chargers LT
peach
Igor
több mint 3 éve
Miláknak 100 pillén is van éremesélyeVan, csak az reálisan nézve ezüst, de hátha-hátha, ki tudja... ha Dressel szar formában lenne, de egyelőre nem úgy tűnik sajna.
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Asszem az volt a terv, hogy az olimpiára még fókusz a 200 pillén lesz, hogy legyen meg az arany, utána kezdenek jelentősebben foglalkozni a gyorssalOK de ez hülyeség. Most van olimpia, most lehetett volna még egy érmet szerezni. 4 év múlva ki tudja, hol milyen esélyek lesznek.
peach
több mint 3 éve
Kenderesi: "ez nem az a verseny ahol az időket kell nézni, főleg nem egy reggeli úszás során."Az ő csalódottságat megértem.
több mint 3 éve
Rövid ö, nem? 😉Na akkor a nadrág miatt nem örült... Mert tudta, hogy megzavartaVagy kibuggyant a tőkesúly és az lassította
Chargers LT
peach
több mint 3 éve
Asszem az volt a terv, hogy az olimpiára még fókusz a 200 pillén lesz, hogy legyen meg az arany, utána kezdenek jelentősebben foglalkozni a gyorssalMondjuk szvsz az edzője is hülye, ha elhiteti vele, hogy reggel 10kor is lehet világcsúcsot úszni olyan idő ellen ami neki van.Lehet, hogy valószínűtlen, de az is lehet, hogy ez segít elérni ilyen időket. Ha azt mondaná neki, hogy hagyjad, úgyse úszol majd olyan időt, akkor 1-2 másodperccel gyengébb lenne. Én nem kötnék bele abba az edzőbe, aki ilyen domináns úszót vezet 😊
peach
Én inkább azért hibáztatnám az edzőket, hogy nem állnak rá a 200 gyorsra legalább. Ilyen kimagasló 200 pillével éremesély kéne legyen az is, de majd mutassa meg 100 pillén.
Rajna
több mint 3 éve
A gatyagyártó biztos nem örül, hogy ezt nyilatkoztaAhogy a mekinek megérte Kenderesi 5 éve, most visszaadták a magyar pillangóúszók a nagyvállalatoknak negatív reklámmal!
bcsarli
több mint 3 éve
Miláknak 100 pillén is van éremesélye
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A gatyagyártó biztos nem örül, hogy ezt nyilatkozta
több mint 3 éve
Mondjuk szvsz az edzője is hülye, ha elhiteti vele, hogy reggel 10kor is lehet világcsúcsot úszni olyan idő ellen ami neki van.Lehet, hogy valószínűtlen, de az is lehet, hogy ez segít elérni ilyen időket. Ha azt mondaná neki, hogy hagyjad, úgyse úszol majd olyan időt, akkor 1-2 másodperccel gyengébb lenne. Én nem kötnék bele abba az edzőbe, aki ilyen domináns úszót vezet 😊
peach
Én inkább azért hibáztatnám az edzőket, hogy nem állnak rá a 200 gyorsra legalább. Ilyen kimagasló 200 pillével éremesély kéne legyen az is, de majd mutassa meg 100 pillén.
több mint 3 éve
Akkora úszás volt hogy "ing gatya szakadt"Még messze van az iktriad szint de hajrá 😉 😛
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Persze mert Miláknak nem lett meg az egyéni csúcs. Szerencsére kevés úszó van akinek az egyéni csúcsánal masodperccel lassabb úszás elég a sima győzelemre😀Na az interjúnál már boldogabb 😊Hát mondjuk Mihályvári-Farkas egy 1500-as egyéni csúcsnál vidámabb volt meg a 4x100-as váltó is 😀
eaglesmcnabb
Rajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na akkor a nadrág miatt nem örült... Mert tudta, hogy megzavartaVagy kibuggyant a tőkesúly és az lassította
Chargers LT
több mint 3 éve
Na akkor a nadrág miatt nem örült... Mert tudta, hogy megzavarta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Akkora úszás volt hogy "ing gatya szakadt"
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na az interjúnál már boldogabb 😊Hát mondjuk Mihályvári-Farkas egy 1500-as egyéni csúcsnál vidámabb volt meg a 4x100-as váltó is 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Elszakadt a gatyája az úszás előtt, es szétesett fejben.Ennyit mondott.