NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk szvsz az edzője is hülye, ha elhiteti vele, hogy reggel 10kor is lehet világcsúcsot úszni olyan idő ellen ami neki van.De valóban.Egyrészt edzésről biztos tudják, hogy tudna jobbat úszni. Ki tudja, meddig lesz ilyen domináns, azért ha van esélyed egy csúcsra, és nincs eg, az nem túl jó.
Ő a csúcstartó, mi múlik azon, hogy ez most WR vagy sem?
Végre van egy új aranyunk, neki az első, nekem fura.
Még Phelps is örült a századik aranyának. Ezt a fejet mutogatni majd naponta százszor arany-klipben... furcsa, na.
Sobri Jóska
Másrészt enélkül gondolom nem lehet ottmaradni ennyivel a többiek előtt, kell valamivel versenyezni. Ha elégedett lenne a sima arannyal magához képest gyengébb idővel is, akkor valószínűleg nem jutott volna el idáig.
Amúgy nekem sem szimpatikus ez, de egértem a pszichológiáját.
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ahogy nézem 73 kiloban is van délamerikai, lesz kinek szurkolni
több mint 3 éve
Na az interjúnál már boldogabb 😊Láttam már pár olimpiát, sok győztest, Darnyi se volt az a kimondott buliarc, de ilyen érdektelen, örömtelen magyar vagy bármilyen győztest még sose láttam.Ha nem övé lenne a világcsúcs akkor talán érthető lenne, de így...De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Évek óta erre készül, nem kellett volna valami feszültségnek kijönni, vagy mosolynak, vagy levegőbecsapásnak?
Tegnap a nyilatkozat alatt vidámabb volt.
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Még Phelps is örült a századik aranyának. Ezt a fejet mutogatni majd naponta százszor arany-klipben... furcsa, na.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
De valóban.Egyrészt edzésről biztos tudják, hogy tudna jobbat úszni. Ki tudja, meddig lesz ilyen domináns, azért ha van esélyed egy csúcsra, és nincs eg, az nem túl jó.
Sobri Jóska
Másrészt enélkül gondolom nem lehet ottmaradni ennyivel a többiek előtt, kell valamivel versenyezni. Ha elégedett lenne a sima arannyal magához képest gyengébb idővel is, akkor valószínűleg nem jutott volna el idáig.
Amúgy nekem sem szimpatikus ez, de egértem a pszichológiáját.
több mint 3 éve
ugyanitt Bogiról már megvannak a meztelen képek ?Az éremért lehet menni a két amerikaival és a másik kínaival. Az arany esélytelen, Bogi ennyit akkor se tud, ha rakétát dug seggébe.Khm óvatosan ezekkel a hasonlatokkal 😛
gabokocka
dande
haveromnak kell
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most komolyan azért sikerül egyébként fintorogni mert egy olimpiai bajnok srác nem tombol a győzelem után?Nem fintorgok, furcsállom.
Ha ilyen igényetek van, ajánlom figyelmetekbe Titmus edzőjét. 😀
empty taxi
Azt hittem kizárták, csak a béna kommentátor elnézi, vagy efféle.
több mint 3 éve
Azért ez messze van a Milák szintű időtől.Jogos, de gondolom érted mire gondoltam...Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Dehogy Milák szint... lassabb 12 másodperccel
Ez nagyon-nagyon durva idő... ez Milák-szintű idő.
Igor
eaglesmcnabb
És az a 2.01.81 egy teljesen nonszensz idő a dressz miatt (a leghosszabb ideig fennálló WR marad, nagy összegben fogadnék rá.. de nem akarok 15-20 éves időtartamú, ha nem hosszabb távú fogadást se kötni)
Igor
Phelps csúcsa is cápadresszes volt, Milák olyan időket úszik amit rajta kívül kb soha senki, ez a 2:04 vége attól meg messze van....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nézzétek pozitívan, bogi direkt szopatja a kínait, hagy bízza el magát a két futam után, holnap meg meglepi a kínait egy erősebb kezdéssel aki ettől begörcsöl, bepánikol és még az éremről is lemarad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Láttam már pár olimpiát, sok győztest, Darnyi se volt az a kimondott buliarc, de ilyen érdektelen, örömtelen magyar vagy bármilyen győztest még sose láttam.Ha nem övé lenne a világcsúcs akkor talán érthető lenne, de így...De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Évek óta erre készül, nem kellett volna valami feszültségnek kijönni, vagy mosolynak, vagy levegőbecsapásnak?
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Most komolyan azért sikerül egyébként fintorogni mert egy olimpiai bajnok srác nem tombol a győzelem után?Ha ilyen igényetek van, ajánlom figyelmetekbe Titmus edzőjét. 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az éremért lehet menni a két amerikaival és a másik kínaival. Az arany esélytelen, Bogi ennyit akkor se tud, ha rakétát dug seggébe.Khm óvatosan ezekkel a hasonlatokkal 😛
gabokocka
több mint 3 éve
Az éremért lehet menni a két amerikaival és a másik kínaival. Az arany esélytelen, Bogi ennyit akkor se tud, ha rakétát dug seggébe.Másodiknak kell lennie, azt a kínai lány meg lebukik doppinggal 😉
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jogos, de gondolom érted mire gondoltam...Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Dehogy Milák szint... lassabb 12 másodperccel
Igor
eaglesmcnabb
És az a 2.01.81 egy teljesen nonszensz idő a dressz miatt (a leghosszabb ideig fennálló WR marad, nagy összegben fogadnék rá.. de nem akarok 15-20 éves időtartamú, ha nem hosszabb távú fogadást se kötni)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ha nem övé lenne a világcsúcs akkor talán érthető lenne, de így...De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az éremért lehet menni a két amerikaival és a másik kínaival. Az arany esélytelen, Bogi ennyit akkor se tud, ha rakétát dug seggébe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
De valóban.ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 3 éve
Érem kinéz holnap Boginak, de nem feltétlenül arany.
több mint 3 éve
Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Dehogy Milák szint... lassabb 12 másodperccel
Igor
több mint 3 éve
Wow, majdnem egyéni csúcsNa ez kellett, szép volt
Az érem nagyon szoros lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nem Zhang-gal kell versenyezni... hanem az összes többivel.Ez nagyon-nagyon durva idő... ez Milák-szintű idő.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ez nagyon 200iqNem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem kellett volna akkora WR-t úszni a vb-n, oszt most meglett volna simán 😀Ez a búvalbaszott győzelem elég fura.Szerintem nem volt ő feszült
Sobri Jóska
Az idő volt kérdés csak
Chargers LT