Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Már várom a hangzatos főcímeket.MIGRÁNST VERT A MAGYAR DZSÚDÓS!!! 😀
több mint 3 éve
ez kicsit undorító taktika, amivel kompenzálni lehet. ezt nem tanítják sehol. még akkor sem elfogadható ha fáradt valakiFú, ez a Decsi-Maczkiewicz féle ugrálás mi volt... kicsit sok, kicsit vad ez nekem.. nem lehetne kontrolláltabban, muszáj alkalmazkodni az amcsikhoz?Decsinek is ez a stílusa, kicsit kilóg ezzel a csapatból.
Még igy is mi megyünk a legsimábban amúgy... csak fura.
Igor
Rajna
Ledecky közbe behúzta, erre tartalékolt 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csillaghullás íjászatban, 2. bemutatkozott koreai is kiesett, a 2. kiemelt egy japán ellen búcsúzott, nagyon szeles az idő, de ez így akkor is egy blama, egy japán hiba kellett, hogy ne intézzék el 3 szettben 6-0ra
több mint 3 éve
Tóth Krisztiánnal mi a helyzet?Elvileg még 2 meccs van előtte, utána lép tatamira a menekült Misenga ellen.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tóth Krisztiánnal mi a helyzet?Hmm, hamarabb sorra kerül mint vártam.. de az első kör kb mindegy/érdektelen...
dande
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ráadásul még nincs is meg 😊Most elég szarul állnak, de Homer és Dershwitz is elit vívó, nem voltunk abszolút favoritok itt.Vagy ha 1 meccsen igen, akkor tobbszor egymás után már nem.Valószínűleg ez bejön egy csapatversenyben, néha, de 15 tust egy meccsen nem tudna így lehozni.Áron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
Így vívni se láttam senkit
Fura, hogy, ha így vív Áron ellen, miért nem sokkal jobb egyéniben
Chargers LT
Sobri Jóska
Ráadásul csapatversenyben hátrányban az esélytelenek nyugalma sokat segíthet
eaglesmcnabb
Rajna
több mint 3 éve
Tóth Krisztiánnal mi a helyzet?
több mint 3 éve
Most elég szarul állnak, de Homer és Dershwitz is elit vívó, nem voltunk abszolút favoritok itt.Vagy ha 1 meccsen igen, akkor tobbszor egymás után már nem.Valószínűleg ez bejön egy csapatversenyben, néha, de 15 tust egy meccsen nem tudna így lehozni.Áron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
Chargers LT
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Vagy ha 1 meccsen igen, akkor tobbszor egymás után már nem.Valószínűleg ez bejön egy csapatversenyben, néha, de 15 tust egy meccsen nem tudna így lehozni.Áron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
Chargers LT
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Decsit tarkón baszták, mondjuk amikor én jártam edzeni anno velem ilyen nem történt, az volt szar amikor a társ mindig bevette a kilépést indítás után és a jobb tédem szét volt vágva...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Fú, ez a Decsi-Maczkiewicz féle ugrálás mi volt... kicsit sok, kicsit vad ez nekem.. nem lehetne kontrolláltabban, muszáj alkalmazkodni az amcsikhoz?Decsinek is ez a stílusa, kicsit kilóg ezzel a csapatból.
Még igy is mi megyünk a legsimábban amúgy... csak fura.
Igor
több mint 3 éve
Ledecky meg szépen vezet 1200-nál 5-8 méterrel. Csak behúzza.Bár a másik amerikai egyre feljebb jön.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Amúgy, megkezdődött a vitolázás is, hajrá Berecz, messz száll a finn... dingije!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Közben Mackiewicz IR vívásbanHomer IR jobban jött volna 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Közben Mackiewicz IR vívásban
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Valószínűleg ez bejön egy csapatversenyben, néha, de 15 tust egy meccsen nem tudna így lehozni.Áron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 699
2016-ban ők vívták a döntőtÁron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
Chargers LT
több mint 3 éve
Fú, ez a Decsi-Maczkiewicz féle ugrálás mi volt... kicsit sok, kicsit vad ez nekem.. nem lehetne kontrolláltabban, muszáj alkalmazkodni az amcsikhoz?Még igy is mi megyünk a legsimábban amúgy... csak fura.
több mint 3 éve
Áron eléggé küszködikEz a Homer repül, ugrik, rohan...
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hosszúra visszatérve. Formaidőzítés???Ha szar a formád, akkor tudod, hogy elbasztad, és az kihat a fókuszra.
2:09:70
2:10:22
2:12:38
Úszásról úszásról romlott, ez nem hiszem hogy a formán múlott, ezt fejben nem tudta feldolgozni.
Tony Adams
Ezt akkor baszta el, amikor megvált Tusuptól, majd Petrovtól. Gelencsér nem edző.
több mint 3 éve
Áron lábmunkája azért félelmetesen jó még mindig
több mint 3 éve
Hosszúra visszatérve. Formaidőzítés???jogos, bár mind3 idő trágya, az előfutamos idővel lehetett volna egy hellyel előrébb, 6.
Úszásról úszásról romlott, ez nem hiszem hogy a formán múlott, ezt fejben nem tudta feldolgozni.
Tony Adams
több mint 3 éve
Hosszúra visszatérve. Formaidőzítés???Az is a formaidőzítéshez tartozik 😊 sztem
Tony Adams
Szerkesztette: dande2