Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
van Vleuten, Reusser, der Breggen lett végül a női időfutam, hollandok szendvicsbe fogtak egy svájcit
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Mikor lesz a kard csapat következő meccse?Csak még mielőtt nagyon belemerülök a baseballba😄
több mint 3 éve
Közben az amerikai Colton Brown gyorsan hozott egy ippont liechtensteini ellenfele ellen, jön Tóth Krisztián.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Judoban a 2017-es VB-ezüstérmes török-szlovén Mihael Zgank aranypontos meccsen egy szép fejen átdobással legyőzte a kubai Ivan Felipe Silvát, aki 2018-ban volt VB-ezüstérmes. Már csak 1 meccs van Tóth Krisztián előtt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Huh Irántól kicsit jobban tartottam volna, de majd meglátjuk.Olaszok majdnem elbaszták, Pakdaman brutálisat vívottHa jól nézem mindegyik asszóban az esélyes ment tovabbAz orosz-német és az olasz-iráni is kb. 50-50 volt előzetesen szerintem, de ja.
gabokocka
Rajna
gabokocka
több mint 3 éve
Olaszok majdnem elbaszták, Pakdaman brutálisat vívottHa jól nézem mindegyik asszóban az esélyes ment tovabbAz orosz-német és az olasz-iráni is kb. 50-50 volt előzetesen szerintem, de ja.
gabokocka
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
de breggen mintha most lassúlt volna, 17 km.nél 48sec hátránybanvan vleuten-t nehezen látom ki előzhetné meg, de azért várjuk meg az utolsó 5 versenyzőtJah, van Vleuten, van der Breggen, Grace Brown dobogó lesz.
Sixo
Igor
több mint 3 éve
44-44 az állás.Ha jól nézem mindegyik asszóban az esélyes ment tovabbAz orosz-német és az olasz-iráni is kb. 50-50 volt előzetesen szerintem, de ja.
gabokocka
Rajna
sz: behúzták végül az olaszok, Pakdaman majdnem visszahozta a semmiből
Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
van vleuten-t nehezen látom ki előzhetné meg, de azért várjuk meg az utolsó 5 versenyzőtJah, van Vleuten, van der Breggen, Grace Brown dobogó lesz.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
íjászatban koreaiakat honosítanak a japánok ,azért megy akkor nekik ennyire
több mint 3 éve
Kampman
28 699
ROC, elvileg csak a rövidítést lenne szabad használni, semmi orosz utalásorosz csapat 😉Rylov, Dolgalyuk 200 gyorson, milyen váltó ez, lol.orosznak hangzik
Igor
Sixo
Heisman
Én magyarul csak bizottsági csapatnak hívom őket
több mint 3 éve
Hátha behúzzák az olaszok a ffi 4x200-as váltót.Van rá 10% sansz.
több mint 3 éve
Amúgy a román bíró nem volt vészes végül, bár nagyon furán sok együttest ítélt ő is és az orosz is
több mint 3 éve
van vleuten-t nehezen látom ki előzhetné meg, de azért várjuk meg az utolsó 5 versenyzőt
több mint 3 éve
orosz csapat 😉Rylov, Dolgalyuk 200 gyorson, milyen váltó ez, lol.orosznak hangzik
Igor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Rylov, Dolgalyuk 200 gyorson, milyen váltó ez, lol.orosznak hangzik
Igor
több mint 3 éve
Rylov, Dolgalyuk 200 gyorson, milyen váltó ez, lol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
6:40-kor USA - Irán kosármeccsa tököd kikéri magának, hogy az m4 onlinehoz hasonlítgatod
Nagyon remélem ez a tököm M4 online adja Duranték meccsét
Chargers LT
több mint 3 éve
6:40-kor USA - Irán kosármeccsNagyon remélem ez a tököm M4 online adja Duranték meccsét
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Nem tudtam, hogy ott is van.Az olasz volt a támadó?feladtad a es-t ?
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Ha jól nézem mindegyik asszóban az esélyes ment tovabbAz orosz-német és az olasz-iráni is kb. 50-50 volt előzetesen szerintem, de ja.
gabokocka