Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem előre fog jönni, lehet nem jó futó, de nem volt nagyon strapás a bringa.Lassan kezdődik a futás női triatlonban.Az a jó hír, h a harmadik csoport van messze.
Van egy ötös csoport az élen, és egy tizenkettes kb. egy perccel mögöttük, abban van a jobb magyar lány.
Vagyis 6-17. között fog végezni valahol. Izgi lesz.
Sobri Jóska
De igazából ő kb az egyik leggyengébb futó a 17-ből, úgyhogy meglepő lenne, ha nagyon előrejönne...
Igor
jól taktikázik Zsani, akárhányszor mutatják mindig ott a csoportja végén, gondolom egyszer sem forgott be, hátha marad kakaó a futásraA svájci végigvezette, szerintem senki nem forgott be.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Én csak jelzem mire számítsatok.. ha pozitív csalódás lesz a vége, akkor meg köszönöm, az én érdemem volt 😉Na a nőknél is jól állunk, a TOP 20 innentől garantált ahogy mondják a szakik is - meglátjuk a TOP 15 meglesz-e, mert Bragmayer azért nem olyan erős futó..ne temesd!!! cedric benson sem volt olyan erős futó, mégis voltak 1000 yardos szezonjai 😀
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Zaferes hatalmas meglepi... de egy bermudai arany jól nézne ki, még úgyis h Duffy azért nagy név, kemény lenne.Nagyon megy eddig a kis országoknak, hátha..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
12. helyről kezdi Zsanett a futást, nem is nagy hátrányban az élbolytól.
több mint 3 éve
Szegény angol csajnak felnin kellett bejönnie az utolsó körben.
több mint 3 éve
Na a nőknél is jól állunk, a TOP 20 innentől garantált ahogy mondják a szakik is - meglátjuk a TOP 15 meglesz-e, mert Bragmayer azért nem olyan erős futó..ne temesd!!! cedric benson sem volt olyan erős futó, mégis voltak 1000 yardos szezonjai 😀
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
jól taktikázik Zsani, akárhányszor mutatják mindig ott a csoportja végén, gondolom egyszer sem forgott be, hátha marad kakaó a futásraMúltkor asszem 3. vagy 4. volt a csoportjában.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
TB sokkal jobb futó, és még fél perccel előttük lesz... Rapaportnak esély.Lassan kezdődik a futás női triatlonban.Taylor Brown leszakadóban az élbolytól. Lehet legjobb esetben az 5. hely is kinézhet?
Van egy ötös csoport az élen, és egy tizenkettes kb. egy perccel mögöttük, abban van a jobb magyar lány.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
Lassan kezdődik a futás női triatlonban.Az a jó hír, h a harmadik csoport van messze.
Sobri Jóska
De igazából ő kb az egyik leggyengébb futó a 17-ből, úgyhogy meglepő lenne, ha nagyon előrejönne...
több mint 3 éve
Lassan kezdődik a futás női triatlonban.Taylor Brown leszakadóban az élbolytól. Lehet legjobb esetben az 5. hely is kinézhet?
Sobri Jóska
több mint 3 éve
jól taktikázik Zsani, akárhányszor mutatják mindig ott a csoportja végén, gondolom egyszer sem forgott be, hátha marad kakaó a futásra
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lassan kezdődik a futás női triatlonban.Van egy ötös csoport az élen, és egy tizenkettes kb. egy perccel mögöttük, abban van a jobb magyar lány.
több mint 3 éve
Na a nőknél is jól állunk, a TOP 20 innentől garantált ahogy mondják a szakik is - meglátjuk a TOP 15 meglesz-e, mert Bragmayer azért nem olyan erős futó..
több mint 3 éve
Most lesz női triatol ugye? Ott lehet hasonlóra számítani mint tegnap (ma) Bicsáktól?Nem valószinű, szerintem top 25 már szép eredmény lenne... (mondjuk én férfiaktól is inkább top 20-at, ideális esetben top 15-öt vártam)
alatriste
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Most lesz női triatol ugye? Ott lehet hasonlóra számítani mint tegnap (ma) Bicsáktól?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kampman
28 751
az olimpia egyik legszebb pillanata aki lemaradt volna diaz 55 kg-s győzelméről:Ha jól veszem ki a videó alatti kommentekből, a hazájától nem igazán kapott állami forrásokat a felkészüléshez, úgyhogy privát szponzorok segítették ki, most viszont már kezdi körülrajongani az ottani ner.
9gag.com/gag/aV797E2
Sixo
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
az olimpia egyik legszebb pillanata aki lemaradt volna diaz 55 kg-s győzelméről:És ilyenkor belegondolok, hogy nekem meg 72,5 a maxom 🤦♂️😅
9gag.com/gag/aV797E2
Sixo
több mint 3 éve
bogjosi
1 574
Team USA kosárcsapat margójára egy vicces videórészlet a 2007-es Csúcsformában 3 [Rush hour] filmből 😅😅...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Svájc 6, Magyarország 7. amúgy, és azért ők összesen 2 érmet nyertek az elmúlt 70 évben, Helsinki óta a már említett 49-ből. Kb mint Finnország/hosszútávfutás... csak nekik még volt egy Viren utána. Persze George Miez pl nagy király volt, és nem baj h felvilágosítasz, de azért kitételként ezt érdemes megjegyezni... 😛Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Közben meg Svájc egy egész csapattal döntőzik... Svájc
Chargers LT
empty taxi
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Kb ez volt a helyzet, sikeresen bealudtam 😊 ezzel most azt értem el, h teljesen elcsúszott az alvásciklusom, se magyar, se tokiói szempontból nem lesz jó. 😕Igor merre van, alvószünetet tart? 😀neki ilyenkor van az alvóideje
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
az olimpia egyik legszebb pillanata aki lemaradt volna diaz 55 kg-s győzelméről:9gag.com/gag/aV797E2
több mint 3 éve
Lucas Saatkamp meg nagyon kemény h a pályán is hordja a maszkot 😮Miért ne hordaná?
empty taxi
Lehet nincs még beoltva.
Nem akar megfertőződni, se másokat veszélyeztetni.
Teljesen jól teszi.
több mint 3 éve
Legalább a döntő szettet elcsíptem a dél amerikai rangadóból
Liverpool Fc