NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Szántó Öcsi bácsi szelleme segítsen a hölgyeken!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kicsit se vagyunk jobbak női kéziben, mint a brazilok. Sőt."Teljesen agynélküli az egész" - ez a szakmai meglátás az időkérésnél. 😊
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
nem, azt csak tegnap volt, néha szeretem apróba megrakni hátha. azóta szépen lassan elbasztam úszásra, Mountain bike-ra, röplabdára, etc 😀Ha tizes köteseket meg favoritokat fogadsz, akkor ne is lepődj meg. 😉na hajrá Schoenmakertippmixpron lassan elfogy az accountomról a pénz a buzi olimpia miatt 😀
Heisman
Heisman
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nincs mese, Amorimra rá kell húzni a magyar mezt a szünetben. Elvégre magyar állampolgár is. 😊
több mint 3 éve
a kommentátor már megint mennyire vakon van xD , hogy nem veszi észre magát ilyenkor, jacoby már rég jön fel és lehet látni, hogy nyerni fog, erre a kommentátor KING VAGY SCHUMACHER?! KING VAGY SCHUMACHER?!Látod, nemcsak Palik nem látta jönni Damon Hillt.
Sixo
több mint 3 éve
Ha tizes köteseket meg favoritokat fogadsz, akkor ne is lepődj meg. 😉na hajrá Schoenmakertippmixpron lassan elfogy az accountomról a pénz a buzi olimpia miatt 😀
Heisman
Heisman
több mint 3 éve
Nem mindenki várta, h King megveri 😕 sőt.. ő volt a favorit kicsivel.na hajrá Schoenmaker2. lett, de nem az verte meg, akit várt mindenki.
Heisman
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
a kommentátor már megint mennyire vakon van xD , hogy nem veszi észre magát ilyenkor, jacoby már rég jön fel és lehet látni, hogy nyerni fog, erre a kommentátor KING VAGY SCHUMACHER?! KING VAGY SCHUMACHER?!
több mint 3 éve
na hajrá Schoenmakertippmixpron lassan elfogy az accountomról a pénz a buzi olimpia miatt 😀
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
na hajrá Schoenmaker2. lett, de nem az verte meg, akit várt mindenki.
Heisman
több mint 3 éve
Guami válogatott sportolót se láttam még.Pontosan - passz.
IgorMi kell ahhoz, hogy egy guami vagy egy comore-szigeteki dzsúdós kijusson az olimpiára?
Elég nevezniük, vagy kell valami nemzetközi kvalifikáció?
Sobri Jóska
A legtöbb sportban van ilyen - kapsz részvételi kvótát.. atlétikában ez mondjuk a férfi 100m, dzsúdóban nincs megkötve melyik súlycsoportban indítod.
Basszus, Jacoby, pff...
több mint 3 éve
múlt héten néztem meg egy doku filmet nagy kolumbiáról, amit kb az ecuadoriak szedtek szét, szóval most egy ideig nagyon fogok szeretni mindent ami ecuadorieldöntöttem, ma a 2 ecuadori súlyemelőnek fogok szurkolniMajd gyere vissza aug 1-én is, a női 76kg-ban ugyanis ecuadori / a másik Dajomes az egyik nagy favorit.
Sixo
Igor
több mint 3 éve
eldöntöttem, ma a 2 ecuadori súlyemelőnek fogok szurkolniMajd gyere vissza aug 1-én is, a női 76kg-ban ugyanis ecuadori / a másik Dajomes az egyik nagy favorit.
Sixo
több mint 3 éve
annyira azért nem durvaaz egyik ecuadori súlyemelő hölgy 41 éves és már athénban is ott volt 😮A súlyemelés Csuszovityinája.
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
na hajrá Schoenmaker
több mint 3 éve
Guami válogatott sportolót se láttam még.IgorMi kell ahhoz, hogy egy guami vagy egy comore-szigeteki dzsúdós kijusson az olimpiára?
Elég nevezniük, vagy kell valami nemzetközi kvalifikáció?
több mint 3 éve
az egyik ecuadori súlyemelő hölgy 41 éves és már athénban is ott volt 😮A súlyemelés Csuszovityinája.
Sixo
több mint 3 éve
az egyik ecuadori súlyemelő hölgy 41 éves és már athénban is ott volt 😮
több mint 3 éve
eldöntöttem, ma a 2 ecuadori súlyemelőnek fogok szurkolniAdok theme songot hozzá!
Sixo
több mint 3 éve
és ahogy mondtam, ennek a gyökérnek a kommentálásával lesz adva egész hónapban szilágyi aranya reklámkéntÉn még egyszer sem hallottam így. Csak Horváth Mariann-nal. 😉
Sixo
több mint 3 éve
és ahogy mondtam, ennek a gyökérnek a kommentálásával lesz adva egész hónapban szilágyi aranya reklámként
több mint 3 éve
Már 4-6.fuh de szarok vagyunk női kéziben amióta 4-1nél odakapcsoltamMire vársz? Kapcsolj el!
Sixo
iktriad
Vagyis 4-7.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska