NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
965
58
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hosszú mindjárt vízbe fúl.
több mint 3 éve
Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.A legviccesebb közvetítés a gördeszka volt, csak emiatt.
Abszurd.
Sobri Jóska
An Olympic first. pic.twitter.com/F7wTsrZThe
— Bryan Baker (@tehrealbryan) July 25, 2021
Kéne keresni egy edzőt aki ért hozzá és nem fúrja meg a magyar "szakma"Ambros Martinon kívül nem nagyon látok ilyet, aki elérhető közelben van és ért is hozzá.
gabokocka
több mint 3 éve
Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.még néztem, a közvetítés háromnegyedében távoli kép volt, azt se láttam hol a sportoló
Abszurd.
Sobri Jóska
hiába akarnak nyitni a fiatalok felé. aki szereti a sportot/olimpiát az nézi a szokásos sportokat. pl gördeszkából annyi nézettség lesz az olimpián hogy valaki néz ilyen videókat youtubeon, és 5 perces összefoglalókat néha feldob recommendedben. de nem fog leülni a TV elé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Kicsit olyan mint íjászat, v golf, v kerékpár, és nekem jobban bejött mint a betonteknőben esdekélés... de egyelőre a 3*3 kosarat nem veri (és valszeg a falmászást se fogja)
De egynek elfér sztem, pláne h van vitorlázás nyolcféle hajóval... 1 számnak el kell férnie ebből is.
Szerintem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ezért kellett volna már Golovint nagyon régen odaengedni.... ahelyett hogy mekkeleket erőltetjükA legjobbjaink nagyon fiatalok még mindigHányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
Tony Adams
Vagy akik a legjobbak lesznek, azaz kellene majd lenniük
A Klujber, Háfra, Kisfaludy féle korosztály még csak 20 éves múlt
Anno ők mindent is megnyertek a korosztályaikban, össze vissza verték a világot éveken át.
Norvégok se voltak ellenfél.
Ezeket a fiatal lányokat csak elrontani lehet, ennek nem szabad megtörténnie!
Ha rájuk építünk és mindenki fejlődik, beléjük van kódolva az arany.
Chargers LT
több mint 3 éve
Kéne keresni egy edzőt aki ért hozzá és nem fúrja meg a magyar "szakma"A legjobbjaink nagyon fiatalok még mindigHányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
Tony Adams
Anno ők mindent is megnyertek a korosztályaikban, össze vissza verték a világot éveken át.
Chargers LT
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
A legjobbjaink nagyon fiatalok még mindigHányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
Tony Adams
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Abszurd.
több mint 3 éve
Japán.JPN, BRA v MNT?Ha kellemetlennek érezzük ezt a brazil meccset mit érezhetnek a montenegróiak...76-ban nyertek utoljára meccset olimpián
Kikaptak Japántól baszki.
gabokocka
Heisman
Igor
Brazilok előző két Olimpián nyerték a csoportjukat, Montenegro még nem is létezett
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
JPN, BRA v MNT?Ha kellemetlennek érezzük ezt a brazil meccset mit érezhetnek a montenegróiak...76-ban nyertek utoljára meccset olimpián
gabokocka
Heisman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ha kellemetlennek érezzük ezt a brazil meccset mit érezhetnek a montenegróiak...76-ban nyertek utoljára meccset olimpián
gabokocka
több mint 3 éve
igaz fél8kor úszott valamiért az volt benne, hogy tegnap is délelőtt volt az úszásaTegnap este voltak az előfutamoktegnap is reggel úszta és holnap is reggel fog döntőt úszniugyanannyit úszott, mint tegnap, azt hittem ennél sokkal több van benne, de mai után nem érzem éremesélyesnekDe most reggel van
Sixo
Majd kiderül
Chargers LT
Sixo
Mondta is Milák, megy aludni
Chargers LT
több mint 3 éve
És még ledobott utána egy F-bombát is. 😊egy rúgóra jár az agyunk 😀Mellé még elég aranyos arcra is.Úgy úszott 1.45.26-ot h tolt egy 50 méternyi Moussambanit... és 2 századon múlt a kedvencem érme 😕 De ez egy remek kezdés volt... úgy látom nincs magyar, már egyből senkit nem is érdekelnek a döntők 😛 😕Hogy lehet román a kedvenced?!
Igor
McKeown hozta az aranyat, nice job.
gabokocka
iktriad
Heisman
“What would you like to say to your mum and your sister?”
— Jeremy Story Carter (@jstorycarter) July 27, 2021
“Fuck yeah oh shit... Woooo 🤙”
Congratulations to the legend Kaylee McKeown for the🥇and this perfect #Olympics moment pic.twitter.com/tgHOCzD0lD
több mint 3 éve
engem nem érdekel 😀 én ha magyar versenyez úgy drukkolok mintha nem lenne holnap. politikától függetlenülAzért viccen kívül büszke vagyok arra hogy Milák a honfitársam 😊Nezd meg a partizan olimpia videojat, majd lelomboz 😁
Két hossz előnnyel nyert
Heisman
davemayer
több mint 3 éve
Akkor bedobok egy újat - Görbicz. 😊Hányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
Tony Adams
több mint 3 éve
Ha kellemetlennek érezzük ezt a brazil meccset mit érezhetnek a montenegróiak...Kikaptak Japántól baszki.
több mint 3 éve
Hányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
több mint 3 éve
Tegnap este voltak az előfutamoktegnap is reggel úszta és holnap is reggel fog döntőt úszniugyanannyit úszott, mint tegnap, azt hittem ennél sokkal több van benne, de mai után nem érzem éremesélyesnekDe most reggel van
Sixo
Majd kiderül
Chargers LT
Sixo
Mondta is Milák, megy aludni
több mint 3 éve
Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
több mint 3 éve
Kenderesei interjú. Nem biztos hogy ott leszel a döntőben. De, második lettem, ott vagyok a döntőben. ....
több mint 3 éve
Milák 3 mp-cel a mezőny előtt, a többiek 34 szazadra egymástól.Kenderesi ha az első 150-en találna fél másodpercet úgy hogy a vége nem omlik össze érmet nyerhet.
több mint 3 éve
Francba. Ilyenkor nincs ott Phelps, hogy Milák jól megabúzálja 😁
több mint 3 éve
Azért viccen kívül büszke vagyok arra hogy Milák a honfitársam 😊Nezd meg a partizan olimpia videojat, majd lelomboz 😁
Két hossz előnnyel nyert
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal