NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
860
53
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy jelen állás szerint jobb lett volna, ha a női kézisek ki se jutnak, ezt a nevetséges katasztrófát szívesen mellőzném a programomból. A fiúkért nagyon kár, nagyon simán meglehetett volna az olimpiai selejtező a 19-es vb-n...Elek kinevezése is már hülyeség volt. De a Pálinger, Kirsner féle vezetés is több kárt okozott mióta regnál...
Rajna
több mint 3 éve
Azért Máté P ki van akadva rendesen
több mint 3 éve
Amúgy jelen állás szerint jobb lett volna, ha a női kézisek ki se jutnak, ezt a nevetséges katasztrófát szívesen mellőzném a programomból. A fiúkért nagyon kár, nagyon simán meglehetett volna az olimpiai selejtező a 19-es vb-n...
több mint 3 éve
Ja hát nem várnám tőle, hogy ebben a korban domináljon, de megúszhatná azokat az időket legalább, amiket egy hónapja tudott. Nyilván csinálhat Rio után, amit akar, de ezzel ő sem elégedett az fixVégülis a magánéletet a melója elé helyezte, az ő döntése.Nem vagyok képben a célokkal...Elvileg ég midig nyerhetne ebben a trágya mezőnyben. Rosszabbakat úszik, mint az Eb-n, ami felkészülési verseny volt, ez szimpla lúzerség, amit itt művel eddig
Katka nem aranyért jött már?
Max akar egy érmet az úszásokból és ennyi, mert idősnek érzi magát?
Vagy csak eljött?
Mi volt a cél? Nem vágom.
Chargers LT
Rajna
Igazat adok gabokockának, pár napja ő mondta nekem, hogy 3 arannyal megteheti. És ez így igaz.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mondjuk lehet normális edzőt kéne, nem az aktuális dugópajtit kéne kinevezni dísznek...szerintem gyorsan annyit lehet tenni hogy hívnak neki egy sportpszichológust, fejben sincs ott, főleg a mostani szar eredmények után. amit te írtál azon már nem lehet javítaniHmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Szélso pályán a surranón simán jó lehetne, de nem tűnik olyannak a forma vagy az aklimatizálódás
Szóval ezt az aranyat 2.08.6-tal pl el lehet vinni....
Igor
FLZOLI
Heisman
több mint 3 éve
Na, m4 sport 4-en vitorlázás van - belenézek ebbe is, h mindent kipipálhassak 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Végülis a magánéletet a melója elé helyezte, az ő döntése.Nem vagyok képben a célokkal...Elvileg ég midig nyerhetne ebben a trágya mezőnyben. Rosszabbakat úszik, mint az Eb-n, ami felkészülési verseny volt, ez szimpla lúzerség, amit itt művel eddig
Vagy csak eljött?
Chargers LT
Rajna
Igazat adok gabokockának, pár napja ő mondta nekem, hogy 3 arannyal megteheti. És ez így igaz.
több mint 3 éve
Amikor mar ennyire sokat nyomul a palyan kivul, az mar azert velhetoen ki fog hatni a felkeszulesre. Szerintem nala ez nem volt megfelelo, versenyek ide vagy oda.Nem vagyok képben a célokkal...Elvileg ég midig nyerhetne ebben a trágya mezőnyben. Rosszabbakat úszik, mint az Eb-n, ami felkészülési verseny volt, ez szimpla lúzerség, amit itt művel eddig
Vagy csak eljött?
Chargers LT
Rajna
több mint 3 éve
A francia meccs után eleve nem tetszett a nyilatkozgatas. Mintha ott bármi közünk is lett volna a győzelemhez
több mint 3 éve
és elkezdődött a nap egyik fénypontja: az egyéni íjászat, van egy magyar is de ő asszem ma nem fog lőni
több mint 3 éve
Szerintem benéznek 2.09 alá.. valaki biztos. Douglass-ből kinézem, Ohashi mindig jól úszik döntőn - ha valakire tenni kéne most rájuk. A britek gyengébbek voltak mint vártam, de ők gyakran szoktak javulni döntőre.Hmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Sztem nem lesz 2:08-as idő senkinél.
Igor
gabokocka
Lehet h 2.08.8 is elég... az biztos h nem kell 2.08 alját úszni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
szerintem gyorsan annyit lehet tenni hogy hívnak neki egy sportpszichológust, fejben sincs ott, főleg a mostani szar eredmények után. amit te írtál azon már nem lehet javítaniHmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Szélso pályán a surranón simán jó lehetne, de nem tűnik olyannak a forma vagy az aklimatizálódás
Igor
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Szélso pályán a surranón simán jó lehetne, de nem tűnik olyannak a forma vagy az aklimatizálódás
Igor
több mint 3 éve
22. percben járunk és már 30 gólt kaptunk..
több mint 3 éve
Hmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Sztem nem lesz 2:08-as idő senkinél.
Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem vagyok képben a célokkal...Elvileg ég midig nyerhetne ebben a trágya mezőnyben. Rosszabbakat úszik, mint az Eb-n, ami felkészülési verseny volt, ez szimpla lúzerség, amit itt művel eddig
Vagy csak eljött?
Chargers LT
több mint 3 éve
Hmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.400on is szar időkkel álltak dobogóra, de hát annyival maga alatt van katinka, hogy erre sincs semmi esélye
Igor
több mint 3 éve
Katinka döntős.Ekko ez röfögött rendesen
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Akkor jöhet a visszalépés a 200 pillangótól.
több mint 3 éve
Hmmm.. mondjuk olyan nagy időt senki nem úszott.Szóval ezt az aranyat 2.08.6-tal pl el lehet vinni....
több mint 3 éve
Ez legalább meglett 😛
több mint 3 éve
lol a többiek nagyobb chokerek mint Katinka 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A gördeszka azért királyosKiegyeznek döntetlenben, mint a végtag nélküli fekete lovag,Melyik volt abszurdabb: a gördeszka vagy a szörf? 😊Persze, elfér simán.Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Kicsit olyan mint íjászat, v golf, v kerékpár, és nekem jobban bejött mint a betonteknőben esdekélés... de egyelőre a 3*3 kosarat nem veri (és valszeg a falmászást se fogja)
De egynek elfér sztem, pláne h van vitorlázás nyolcféle hajóval... 1 számnak el kell férnie ebből is.
Szerintem.
Igor
Összefoglaló meg jó lesz. 😊
Csak abszurd volt.
Sobri Jóska
Igor
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Katinka döntős.