NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Zseniális, volt pofájuk elvenni a kamerát 14-14-nél, döntő lövésnél a sportlövészetről... értem én h nem legnépszerűbb, de éremosztó döntő... miafasz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
tegnap is reggel úszta és holnap is reggel fog döntőt úszniugyanannyit úszott, mint tegnap, azt hittem ennél sokkal több van benne, de mai után nem érzem éremesélyesnekDe most reggel van
Sixo
Majd kiderül
Chargers LT
több mint 3 éve
Azért viccen kívül büszke vagyok arra hogy Milák a honfitársam 😊Két hossz előnnyel nyert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jó ezt be lehet vésni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
1:52:22 - WOW
több mint 3 éve
Milák topfavorit. Utána bármi lehet.Az érmekért keverhet, az aranyért nem.. 1:55-tel? Még 1:53-mal se...Le Clos csak arra lesz jó, hogy hullámot kever a mellette úszó pályáknak...Könnyen lehet, hogy a két magyar úszik mellette.
Igor
Én nem írnám le.
Sobri Jóska
Igor
több mint 3 éve
Sima arany.
több mint 3 éve
Mondjuk amióta Bödöcs előadta a "tájbor bödöksz kutyaúszás"t, nekem mindig az ugrik be, amikor belazáznak.
több mint 3 éve
ugyanannyit úszott, mint tegnap, azt hittem ennél sokkal több van benne, de mai után nem érzem éremesélyesnekDe most reggel van
Sixo
Majd kiderül
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Az érmekért keverhet, az aranyért nem.. 1:55-tel? Még 1:53-mal se...Le Clos csak arra lesz jó, hogy hullámot kever a mellette úszó pályáknak...Könnyen lehet, hogy a két magyar úszik mellette.
Igor
Én nem írnám le.
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Le Clos csak arra lesz jó, hogy hullámot kever a mellette úszó pályáknak...Könnyen lehet, hogy a két magyar úszik mellette.
Igor
Én nem írnám le.
több mint 3 éve
Oriasit hajrazott Kenderesi, de szerintem nem eremeselyes ezzel.
több mint 3 éve
Le Clos csak arra lesz jó, hogy hullámot kever a mellette úszó pályáknak...
több mint 3 éve
Most nézem, 4-1ről 4-7, 9-10ről 9-15... csoda ha kitépi a haját az összes női edző
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ugyanannyit úszott, mint tegnap, azt hittem ennél sokkal több van benne, de mai után nem érzem éremesélyesnek
több mint 3 éve
Na ez szép volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
52-s első száz, 62-es második száz, looool.
több mint 3 éve
Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kenderesinek azért nehéz lehet a vonzás hogy egy ázsiai nőt zaklasson az úszás helyettŐ is járt masszőrnél mint Watson hogy ilyen jót úszott
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
több mint 3 éve
4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.
több mint 3 éve
bemondták az olimpia előtt, hogy éremért mennekKicsit se vagyunk jobbak női kéziben, mint a brazilok. Sőt.Na nem női kéziről beszélnénk, ahol BÁRMI megtörténhet és annak a fordítottja is, azt mondanám a szünetre eldőlhet a meccs. Nem ide.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
Kicsit se vagyunk jobbak női kéziben, mint a brazilok. Sőt.Na nem női kéziről beszélnénk, ahol BÁRMI megtörténhet és annak a fordítottja is, azt mondanám a szünetre eldőlhet a meccs. Nem ide.
Sobri Jóska