NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
766
51
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Valóban most látom azt. Érdekes, hogy amennyire alulteljesítenek a judosok mondjuk (Pupp kivétel), annyira erőn felül a triatlonbanHát ez eddig egy jó gyenge nap...Trilatlonban van egy 12. helyünk - óriása bravúr. És Milákot egy fehér cápa se tudta volna ma utolérni. 😊
FLZOLI
iktriad
több mint 3 éve
Szörf. A gördeszka inkább gáz, hogy örökké elestek.Melyik volt abszurdabb: a gördeszka vagy a szörf? 😊Persze, elfér simán.Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Kicsit olyan mint íjászat, v golf, v kerékpár, és nekem jobban bejött mint a betonteknőben esdekélés... de egyelőre a 3*3 kosarat nem veri (és valszeg a falmászást se fogja)
De egynek elfér sztem, pláne h van vitorlázás nyolcféle hajóval... 1 számnak el kell férnie ebből is.
Szerintem.
Igor
Összefoglaló meg jó lesz. 😊
Csak abszurd volt.
Sobri Jóska
Igor
Régen néztem x-gamest, ott azért kurva jókat toltak.
több mint 3 éve
Nem veletlen, hogy akiket Tusup edz, az elmult masfel evben elegge felturboztak magukat, futballistak, egyeb atletak mind eleg nagy javulast mutatnak.Az csak a manir volt kifelé, rohadt sokat segített mentálisan rajta. Vicc, hogy végül semmit sem tanult a magyar edző közeg tőlePont ezt irtam. 😀Sokat adott Tusup.És a hiánya sokat (pár érmet, döntőt?) elvett,,,
Stez
iktriad
Most latszik, mennyit dobott az o bunko, hajcsar stilusa. De hiaba, ez kellett Katinkanak.
Stez
FLZOLI
több mint 3 éve
Nem vagyok képben a célokkal...Katka nem aranyért jött már?
Max akar egy érmet az úszásokból és ennyi, mert idősnek érzi magát?
Vagy csak eljött?
Mi volt a cél? Nem vágom.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kiegyeznek döntetlenben, mint a végtag nélküli fekete lovag,Melyik volt abszurdabb: a gördeszka vagy a szörf? 😊Persze, elfér simán.Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Kicsit olyan mint íjászat, v golf, v kerékpár, és nekem jobban bejött mint a betonteknőben esdekélés... de egyelőre a 3*3 kosarat nem veri (és valszeg a falmászást se fogja)
De egynek elfér sztem, pláne h van vitorlázás nyolcféle hajóval... 1 számnak el kell férnie ebből is.
Szerintem.
Igor
Csak abszurd volt.
Sobri Jóska
Igor
több mint 3 éve
Az csak a manir volt kifelé, rohadt sokat segített mentálisan rajta. Vicc, hogy végül semmit sem tanult a magyar edző közeg tőlePont ezt irtam. 😀Sokat adott Tusup.És a hiánya sokat (pár érmet, döntőt?) elvett,,,
Stez
iktriad
Most latszik, mennyit dobott az o bunko, hajcsar stilusa. De hiaba, ez kellett Katinkanak.
Stez
több mint 3 éve
Melyik volt abszurdabb: a gördeszka vagy a szörf? 😊Persze, elfér simán.Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Szerintem.
Igor
Csak abszurd volt.
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Persze, elfér simán.Viszont a legviccesebb közvetítés eddig a szörf, 10 perce azt kommentálják ES2-n, hogy hullámzik a tenger, de nem eléggé és nem történik semmi.Én a triatlon után néztem... nekem bejött, eléggé zen-es dolog. (picit ad hozzá, h próbáltam szörfözni én is... bár kb 4 órát bettem, meg 6-8 órát próbálkoztam... szóval Párizsba nem fogok kijutni sajna.)
Abszurd.
Sobri Jóska
Szerintem.
Igor
Csak abszurd volt.
több mint 3 éve
She likes it roughPont ezt irtam. 😀Sokat adott Tusup.És a hiánya sokat (pár érmet, döntőt?) elvett,,,
Stez
iktriad
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
előfutamos idejével 2. lett volna, több mint fél mp-vel rosszabbat úszott, mint tegnap
több mint 3 éve
Pont ezt irtam. 😀Sokat adott Tusup.És a hiánya sokat (pár érmet, döntőt?) elvett,,,
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Ezzel csak egyetérteni tudokEzért kellett volna már Golovint nagyon régen odaengedni.... ahelyett hogy mekkeleket erőltetjükA legjobbjaink nagyon fiatalok még mindigHányinger ez a női kézi, 4-5 név cirkulál egy évtizede.Ambros Martin? Ha már újra itt van.Kire?4-1-rol hulyere vernek a brazilok. Szep.Hátha Eleket leváltják végre.
Stez
iktriad
davemayer
iktriad
Tony Adams
Vagy akik a legjobbak lesznek, azaz kellene majd lenniük
A Klujber, Háfra, Kisfaludy féle korosztály még csak 20 éves múlt
Anno ők mindent is megnyertek a korosztályaikban, össze vissza verték a világot éveken át.
Norvégok se voltak ellenfél.
Ezeket a fiatal lányokat csak elrontani lehet, ennek nem szabad megtörténnie!
Ha rájuk építünk és mindenki fejlődik, beléjük van kódolva az arany.
Chargers LT
dande
Ő ismeri őket és iszonyat motivátor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Katinka betli?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hosszú formája is Elek hibája, mondjonmárle!Nem, az Gyárfásé. 😊
csipkelli
több mint 3 éve
Ez szopó lesz... Wood és Douglass garantáltan előzi, Gorbenko EB-n úszott 2.09.99-cet... a svájcitól és a másik brittől kell félni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Katka megint belefulladt....Fura, hogy rosszabbat úszott mint tegnap, hiába a reggeli baszkódas, neki ez jól szokott menni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Sokat adott Tusup.És a hiánya sokat (pár érmet, döntőt?) elvett,,,
Stez
több mint 3 éve
Ez necces lesz....
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Hosszú formája is Elek hibája, mondjonmárle!
több mint 3 éve
Hosszúnak döntő se lesz meg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz