Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
holnapra is kell egy kedvenc női 55re, nem tudom emptynek ott ki volt a best neve, de ezeknek annyira nem jó
több mint 3 éve
csakis a mestertől tanulok! 😀Szép jinx, csak így tovább.Jó van Zácsik bejön, egyből kidobja a pályáról a lasztit...Zácsik rettenet a válogatottban, rég lefele megy
empty taxi
petey
iktriad
amúgy most lőtt 2 gólt attól még teljesen vakon van sokszor
több mint 3 éve
Nocandy-t mindenesetre felkészítjük egy Scarface cosplayre.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Inkább apacs vagy csiroki 😁🤣párral lejjebb sziú kolléga is kifejtette nem tetszését a mezzel kapcsolatbanBaromi jól néz ki ez a zöld mez a kézis hölgyeinken.Én épp akartam írni, hogy nagyon ronda! 😀
iktriad
alatriste
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nagyon sima volt az a 187, szóval igen bőven több volt benneérdekes döntés a kínaitól, hogy a biztos 2. hely helyett és 1 próbára az elsőhöz inkább úgy dönt, hogy nem érdekli csak az arany és inkább legyen oda 2 és leszarja ha nem sikerül akkor 5., de akkor meg azt nem értem egyáltalán a 175öt minek csinálta, nem mind1, hogy 5. vagy semmiBiztos vagyok benne, h tudták mire képes/lökött már ilyeneket edzésen...
Sixo
Igor
több mint 3 éve
nagyon durván a mezőny előtt van lökésben, ebben 190 is benne volt
több mint 3 éve
érdekes döntés a kínaitól, hogy a biztos 2. hely helyett és 1 próbára az elsőhöz inkább úgy dönt, hogy nem érdekli csak az arany és inkább legyen oda 2 és leszarja ha nem sikerül akkor 5., de akkor meg azt nem értem egyáltalán a 175öt minek csinálta, nem mind1, hogy 5. vagy semmiBiztos vagyok benne, h tudták mire képes/lökött már ilyeneket edzésen...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ket szep kidolgozott akcio es maris csak minusz 1 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
ez jó nagy mázli volt..
több mint 3 éve
Végülis 170-ről miért ne emeltessünk 187-re... lol.Köszi Chen!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
mire leírom OR-t lökött és megvan az első neki és még van egy kísérlete 😀
több mint 3 éve
érdekes döntés a kínaitól, hogy a biztos 2. hely helyett és 1 próbára az elsőhöz inkább úgy dönt, hogy nem érdekli csak az arany és inkább legyen oda 2 és leszarja ha nem sikerül akkor 5., de akkor meg azt nem értem egyáltalán a 175öt minek csinálta, nem mind1, hogy 5. vagy semmi
több mint 3 éve
A legutóbbi tornán mintha meglepően jó lett volna!Jó van Zácsik bejön, egyből kidobja a pályáról a lasztit...Zácsik rettenet a válogatottban, rég lefele megy
empty taxi
petey
több mint 3 éve
Szép jinx, csak így tovább.Jó van Zácsik bejön, egyből kidobja a pályáról a lasztit...Zácsik rettenet a válogatottban, rég lefele megy
empty taxi
petey
több mint 3 éve
Jó van Zácsik bejön, egyből kidobja a pályáról a lasztit...Zácsik rettenet a válogatottban, rég lefele megy
empty taxi
több mint 3 éve
mekkora gyerek hiba kolumbiaitól, 3. lökésénél eldobta a súlyt mielőtt a zsűri engedte volt, hogy elengedhetett, erre a videóbíró visszaadta neki, ezt nem tudom, hogy hogy szabályos, nem adhatták volna meg, de kínával basztak ki szóval elfogadom, saját wr-jét kell kilöknie a kínainak a győzelemhez, 2 kísérlete lesz rá
több mint 3 éve
Tragikus mit csinált a kolumbiai... és megadták neki, egy kínai zsűrielnökkel, ejha.Na, bajban van Chen...
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Jó van Zácsik bejön, egyből kidobja a pályáról a lasztit...
Madden hates me.
több mint 3 éve
Ugyanezt akartam írni, szörnyű.Baromi jól néz ki ez a zöld mez a kézis hölgyeinken.Én épp akartam írni, hogy nagyon ronda! 😀
iktriad
alatriste
Zsófi nagyon szépen tornazott, simán megvan a döntő összetettben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
holiday meg middleton, már most utálom az amerikai csapatot
több mint 3 éve
Istenem ez a Lacrabere gól de nyomorék volt, utána meg Vica Leynaud-ba lövi a ziccert...Pedig eddig nem is játszottunk rosszul.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Baromi jól néz ki ez a zöld mez a kézis hölgyeinken.Inkább kék az.
iktriad
több mint 3 éve
A francia fal 2/3-a fekete 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
párral lejjebb sziú kolléga is kifejtette nem tetszését a mezzel kapcsolatbanBaromi jól néz ki ez a zöld mez a kézis hölgyeinken.Én épp akartam írni, hogy nagyon ronda! 😀
iktriad
alatriste