Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Egyébként összességében a jópár brainfart ellenére nem volt ez egy rossz 1. félidő, ha stabilan tudnánk így kézilabdázni, az jó eredményt hozna, a francia azért döntőesélyes csapat.de épp ez az, akkor azért edzőtől nem várnál ekkora faszságot!
empty taxi
3 támadást kivédekezünk, oldalról jövünk, kéziben 3mp alatt felviheted a labdát, simán kijátszhattunk volna egy figurát, a franciák picit gödörben, erre
utálom Eleket mint a ....
több mint 3 éve
2őn mutatják a kosarat, 2őn a kézit, de röplabda vagy strandröpit meg sehol ..
több mint 3 éve
Egyébként összességében a jópár brainfart ellenére nem volt ez egy rossz 1. félidő, ha stabilan tudnánk így kézilabdázni, az jó eredményt hozna, a francia azért döntőesélyes csapat.annyi hibánk volt, hogy erre azért nem tudom azt mondani, hogy nem volt egy rossz félidő.. csak azért nem dőlt már mostanra el, mert a franciák se brillíroztak
empty taxi
több mint 3 éve
Saját magunkat szépen megverjük azért, számolni sem lehet annyi az eladott labda. Ha nincs egyéni villanás, betörés, támadójáték is nulla.
több mint 3 éve
Egyébként összességében a jópár brainfart ellenére nem volt ez egy rossz 1. félidő, ha stabilan tudnánk így kézilabdázni, az jó eredményt hozna, a francia azért döntőesélyes csapat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
No srácok az ezüst is szépen csillog ügyesen kiszurkoltátok 😉 kár, hogy más sportágban nem sikerült jobban, főként a görögök elleni betli fájó mert simán nyerni kellett volna. A kézisektől szűk vereség jól lesz aztán pihi az új napra. 😊
több mint 3 éve
amúgy ki az aki a kosarat közvetíti most, mert ez nem jenő
több mint 3 éve
ennyi elég is volt a női kézibőlmint ahogy a klasszikus tartja, nem hiába rekedt be mocsai, annyit kell ezekkel ordibálni
mindig megfogadom, hogy nem nézem, de mazo vagyok
de tényleg mintha valami serdülő csapatot látnék, idióta edzővel az élén
NB2
több mint 3 éve
Mióta Elek a szövetségi kapitány, egyszerűen nem tudok lelkesedni a női kézilabda válogatottért.
több mint 3 éve
Jó érzékkel kérte az időt elek. Bravó
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ennyi elég is volt a női kézibőlmindig megfogadom, hogy nem nézem, de mazo vagyok
de tényleg mintha valami serdülő csapatot látnék, idióta edzővel az élén
több mint 3 éve
Háfra jó volt míg le nem hozta Elek, mióta visszaküldte azóta szórja a labdát, mind bolond gyerek a lisztet.Taps taps Elek!
Madden hates me.
több mint 3 éve
Jót tett Elek időkérése. Ja nem.
több mint 3 éve
remek utolsó 2 perc volt..
több mint 3 éve
Bejött az időkérés...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Uraim.sajna dartanyan ellen nem sok esély van párbajtőrben.
Most keltem egy pokoli fejfájasos szundiból
A francia srác ennyire jól ment 😟😟😟
Valaki adna egy kis összefoglalót?
Előre is köszönöm 🙂
ThundersNFL
Verte a 3. a 2. és az 1. kiemeltet is, ő volt a legjobb ma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
én inkább mary kini lifu-nak szurkolok solomon szigetekről meg nouha landoulsi-nak tunéziából
több mint 3 éve
faxé kért időt Elek, 8 mp elég lett volna egy figurához, főleg, hogy lendületben vagyunk!!!
több mint 3 éve
Uraim.Igen. Ez az ő napja volt.
Most keltem egy pokoli fejfájasos szundiból
Előre is köszönöm 🙂
ThundersNFL
több mint 3 éve
b csoportos, az csalásholnapra is kell egy kedvenc női 55re, nem tudom emptynek ott ki volt a best neve, de ezeknek annyira nem jóRachel Leblanc-Bazinet (CAN)
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Sokkal jobbak vagyunk mint vartam
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
LOL, nálam 3 különböző csatorna adja a magyar -franciát. Kiemelt sportesemény. 😊 Legyél navajo.Inkább apacs vagy csiroki 😁🤣párral lejjebb sziú kolléga is kifejtette nem tetszését a mezzel kapcsolatbanBaromi jól néz ki ez a zöld mez a kézis hölgyeinken.Én épp akartam írni, hogy nagyon ronda! 😀
iktriad
alatriste
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Uraim.Most keltem egy pokoli fejfájasos szundiból
Előre is köszönöm 🙂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Zaadinak meg kéne mondani hogy csalja a párja hogy összetörjön a második félidőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
holnapra is kell egy kedvenc női 55re, nem tudom emptynek ott ki volt a best neve, de ezeknek annyira nem jóRachel Leblanc-Bazinet (CAN)
Sixo
Madden hates me.