Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ki vagyok égve vagy titeket sem kapott el az olimpiai láz?Próbálom elkapatni magam, tegnapról mára például fenn maradtam (felkeltem) az úszás döntőkre, hátha elkap. De délben már elfelejtettem leülni a TV elé, elfelejtettem, hogy le kéne. 😕 Nem tudom a covid-e az oka, vagy kiégtem, de nekem sem jön össze az az érzése (remélem egyelőre), ami kölyök korom óta, egész életemben minden olimpia idején megvolt. 😕 Talán csak tényleg a furcsa kezdés az oka, mert a tavalyi NFL évadot majdnem úgy tudtam élvezni, mint egy normálisat. Úgyhogy próbálkozom, hátha. 😊
Szokol
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Köszi. Akkor Majorost jól írták, reggel 5-től játszik. Ottani idő szerint 12-kor.Hány óra az időeltolódás?Hét.
bcsarli
warr_b
Pont jó, akkor kelek.
több mint 3 éve
Hány óra az időeltolódás?Hét.
bcsarli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nem. 🙄😁Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Onedin családot te is nézted, nem?
warr_b
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hány óra az időeltolódás?
több mint 3 éve
Én marha.Vívásban a csapatverseny el, amelyekben érdekeltek vagyunk, mikor lesznek? Már ha van ilyenOtt van kitűzve az oldal tetején, ki tudod böngészni belőle ezt is és minden mást. Főleg az indexes. 😉 De ha jól emlékszem az első csapatverseny csütörtökön lesz.
Gergőbácsi
dande
Köszönöm szépen!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Vívásban a csapatverseny el, amelyekben érdekeltek vagyunk, mikor lesznek? Már ha van ilyenOtt van kitűzve az oldal tetején, ki tudod böngészni belőle ezt is és minden mást. Főleg az indexes. 😉 De ha jól emlékszem az első csapatverseny csütörtökön lesz.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Ki vagyok égve vagy titeket sem kapott el az olimpiai láz?
több mint 3 éve
Vívásban a csapatverseny el, amelyekben érdekeltek vagyunk, mikor lesznek? Már ha van ilyen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Onedin családot te is nézted, nem?
warr_b
több mint 3 éve
szoktam/szoktunk volt menni évente vitorlázni Adriára, szóval minimális, tényleg kisebb ismeretem van a témábanMost komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Én szívesen belenéznék, és jó lenne tudni, hogy mondjuk egy ilyen sportnál mi dönti el, hogy valaki első lesz vagy harmincadik 😀
warr_b
Hanni
vitorlázás nagyon technikai sport, és egyben nagyon nehéz is
ugyanis az olimpián kapnak a manusok egy vitorlást, amelyen nincs kb. semmi mérő, hogy merről hogyan fúj a szél, van cserébe baszom sok kötél és vitorlaállítási szög
és gyakorlatilag az nyer, aki a szél és szélváltozásokra a leggyorsabban tud a leghatékonyabban reagálni
ez nagyon nehéz technikai sport, mert ezerféle lehetőség van, és kevés automata műszer
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Szóval senki sem nézi, ahogy gondoltam 😆
több mint 3 éve
Ki ér előbb a célba?Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Én szívesen belenéznék, és jó lenne tudni, hogy mondjuk egy ilyen sportnál mi dönti el, hogy valaki első lesz vagy harmincadik 😀
warr_b
Hanni
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Én szívesen belenéznék, és jó lenne tudni, hogy mondjuk egy ilyen sportnál mi dönti el, hogy valaki első lesz vagy harmincadik 😀
warr_b
több mint 3 éve
Én most néztem bele a kekszalagba... Életemben először. De az egy más sport...Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Ha nem dolgozni mennék és adná az m4... why not. Amúgy sose láttam még. 😀
warr_b
alatriste
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?Ha nem dolgozni mennék és adná az m4... why not. Amúgy sose láttam még. 😀
warr_b
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Sajnos nem...holnap Karakas és a 4x100-asok és azon kívül semmi???A lányok esélyesebbek az oroszoknál nem a pólóban?
jah mazochistáknak lesz egy női póló is...
NB2
alatriste
több mint 3 éve
egy Karakas bronz király lenne, lenne így mindhárom színű érmünk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most komolyan, vitorlázást amúgy néz bárki?
több mint 3 éve
holnap Karakas és a 4x100-asok és azon kívül semmi???Női kard 3 induló
jah mazochistáknak lesz egy női póló is...
NB2
Vitorla 3 induló
Úszász 5 előfutam
Triatlon 2
A lányok esélyesebbek az oroszoknál nem a pólóban?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
es1-en most súlyemelést ismételnek
Liverpool Fc
több mint 3 éve
holnap Karakas és a 4x100-asok és azon kívül semmi???jah mazochistáknak lesz egy női póló is...
több mint 3 éve
Lecsúsztunk a kilencedik helyre, nem lesz ez így jó... 😆Akkor ennyi mára?Sztem egész jók vagyunk két nap után, 1A, 1E, 1 4. hely, 4 5. hely és 1 6. hely ha jól számolom.
Kemény lesz nagyon ez a kézi csoport, nem lett volna rossz kibrusztolni egy ikszet...
warr_b
Holnap csajos nap lesz, Hédi és a kardozók szereplésében bízhatunk.
gabokocka
több mint 3 éve
Ha valaki gyűjti, vagy túrórudi ipari zabálása mellett dobálja ki a pöttyös olimpikon kártyákat, írjon már PMet, mert nekem kellene 😃
több mint 3 éve
Kampman
28 722
a "pontszerző" helyeknek mi értelme van? megsajnálni azokat akik lecsúsztak a dobogóról?A szovjetek találták ki 1952-ben, hogy a legelső olimpiájukon - a csak a saját és természetesen onnantól a magyarok képzeletében is létező ponttáblázaton - meg tudják előzni az amerikaiakat, akiknél egyébként kevesebb érmet szereztek.
Heisman
Szerkesztette: Kampman