Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 456
Birodalmi orszag, teljesen normalis.Nagyot megy ma Frafrika.Egyébként minden bántás és rasszista gondolat nélkül kB ja abszolút így van. Alig van fehér sportoló köztük.
Cubehor
dande
több mint 3 éve
a "pontszerző" helyeknek mi értelme van? megsajnálni azokat akik lecsúsztak a dobogóról?Egy csomó pénz?
Heisman
több mint 3 éve
Akkor ennyi mára?Sztem egész jók vagyunk két nap után, 1A, 1E, 1 4. hely, 4 5. hely és 1 6. hely ha jól számolom.
Kemény lesz nagyon ez a kézi csoport, nem lett volna rossz kibrusztolni egy ikszet...
warr_b
Holnap csajos nap lesz, Hédi és a kardozók szereplésében bízhatunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mondjuknsztem Zsófi alairna a 11. helyet.index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/25/a-tornasz-kovacs-zsofia-dontobe-jutott-az-olimpian/Aha
Na ez viszont nagy dolog gratula! A döntőben nulláról indulnak?
dande
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Akkor ennyi mára? Kemény lesz nagyon ez a kézi csoport, nem lett volna rossz kibrusztolni egy ikszet...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
a "pontszerző" helyeknek mi értelme van? megsajnálni azokat akik lecsúsztak a dobogóról?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Megy még vmi érdemleges?Poirot a galaxy 4-en
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Megy még vmi érdemleges?
több mint 3 éve
a "dream" team 11 pontot dobott a 3. negyedben, azért az combos..Amikor a kedden még döntőző Jrue Holiday a legjobb ember a csapatban, az elég problémás.
Szesze
több mint 3 éve
Nagyot megy ma Frafrika.Egyébként minden bántás és rasszista gondolat nélkül kB ja abszolút így van. Alig van fehér sportoló köztük.
Cubehor
több mint 3 éve
amúgy ez a haj + fejpánt nagyon buzis bookerenSzerintem az, hogy semmi benya nem maradt nála a tankban, sokkal nagyobb gond lesz a torna során.
Sixo
több mint 3 éve
nem volt ez rossz meccs kéziben, szerintem lehet erre építeni, labdaeladásokat meg ki kell küszöbölnimajd ez a többi meccs fényében derül ki
Heisman
ha a franciák teszem azt majd mástól is kikapnak, akkor már lehet nem is olyan szép
több mint 3 éve
index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/25/a-tornasz-kovacs-zsofia-dontobe-jutott-az-olimpian/Aha
Na ez viszont nagy dolog gratula! A döntőben nulláról indulnak?
dande
több mint 3 éve
a "dream" team 11 pontot dobott a 3. negyedben, azért az combos..
több mint 3 éve
index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/25/a-tornasz-kovacs-zsofia-dontobe-jutott-az-olimpian/Na ez viszont nagy dolog gratula! A döntőben nulláról indulnak?
több mint 3 éve
nem volt ez rossz meccs kéziben, szerintem lehet erre építeni, labdaeladásokat meg ki kell küszöbölniMi lenne, ha ennek a csapatnak egy jó HC-je is lenne?...
Heisman
több mint 3 éve
gobert padra ültetésénél jött egy kisbb válsághelyzet, de beállt és onnantól sima.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Cubehor
318
Nagyot megy ma Frafrika.
több mint 3 éve
nem volt ez rossz meccs kéziben, szerintem lehet erre építeni, labdaeladásokat meg ki kell küszöbölnijah, nem volt rossz, de igazság szerint a meccs színvonala rendkívül alacsony volt összességében
Heisman
több mint 3 éve
nem volt ez rossz meccs kéziben, szerintem lehet erre építeni, labdaeladásokat meg ki kell küszöbölni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
De Virányi nem fért be.... 😕Siklósi is igen jó fejű versenyzőnek tűnik, a nyilatkozata is teljesen korrekt, összeszedettebb, mint a riporter 😊azok a riporterek az rendkívül alacsony színvonalú közmédia csapat legalja, azok a kérdések amiket feltesznek arcpirítóak, azon csodálkozom, hogy nem azt kérdezte, hogy ha nyersz akkor megvan az arany?
Kár, hogy nincs itt a csapat..
gabokocka
Sixo
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Majdnem megvolt Bírónak. A Team USA meg ki fog kapni.