NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
71
18
22:30, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Édes Istenem ténlyeg csoda egy év Eagles SB Téli Olimpiai Arany én többet nem kívánhatok a sportról!!!! Kár h élőben nem láttam de ez legyen a legnagyobb gond.Hihetetlen!!!
több mint 6 éve
A köztévé kb első jó megoldása volt ez a bevágott stúdióképjaja, kicsit amcsi stílus, de végre valami kreatív dolog és jópofa
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem hiába MTK-sok na. :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Max ha megnyerne a VB-t.Az évEzt idén nehezen fogja bármi übereleni idehaza. Kvázi max a soccerválogatot lehetne erre képes a VB-n, ha kint lenne...(férfi)csapata díjat ezzel el is vitték...
Chargers LT
iktriad
VB-n voltunk mar, ahogy teli olimpian is... de arany egyik helyrol sem volt. Eddig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Sanyi ötszazon nem is nyert, gyengék voltunk 😊Mondjuk Domracheva azért már nem kellett volna. 😊Ezt már tegnap megjósoltam 😊Így lesz olyan napom mint tegnap somosnak 😊Ezt most nem sajnálom tőled. 😊
gabokocka
somoskovig
gabokocka
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
A top 5 meglepetés között van ez a BLR női biatlon arany.Olyan országos német fix1 volt mint a ház!
több mint 6 éve
Az évEzt idén nehezen fogja bármi übereleni idehaza. Kvázi max a soccerválogatot lehetne erre képes a VB-n, ha kint lenne...(férfi)csapata díjat ezzel el is vitték...
Chargers LT
több mint 6 éve
Mondjuk Domracheva azért már nem kellett volna. 😊Ezt már tegnap megjósoltam 😊Így lesz olyan napom mint tegnap somosnak 😊Ezt most nem sajnálom tőled. 😊
gabokocka
somoskovig
gabokocka
több mint 6 éve
Fizikálisan ugyanolyan, talán jobb is, fejben volt fos ittAzért vicces lesz ez után majd a reklámszünet a szokásos tartalommal. 😀Anyjuk magyar! 😊2 tesó azért leoktatta a végén a mezőnyt.ők akkor most jó migránsok?
Toca
Amadeus
Bruce
Az ifjabbik Liu egyébként még ennyivel gyengébb a bátyusnál, vagy csak gyengébb formában érkezett? (Látva a 3 távot elég nagy különbség volt a két tesó között nem csak fizikálisan, de taktikai érzék, stb. szempontból is.)
peterk2005
több mint 6 éve
Pont ez jutott eszembe.Oeberg baby meg lenyomja a csigásokatVan új kedvencem nekem is női biatlonban 😊
gabokocka
somoskovig
Ha már norvég nincs mostanában akinek drukkolhatnek.
több mint 6 éve
Az év (férfi) csapata díjat ezzel el is vitték...
több mint 6 éve
A zászló nem akart Domrachevával célba érni. 😊
több mint 6 éve
Azért vicces lesz ez után majd a reklámszünet a szokásos tartalommal. 😀Anyjuk magyar! 😊2 tesó azért leoktatta a végén a mezőnyt.ők akkor most jó migránsok?
Toca
Amadeus
Bruce
Az ifjabbik Liu egyébként még ennyivel gyengébb a bátyusnál, vagy csak gyengébb formában érkezett? (Látva a 3 távot elég nagy különbség volt a két tesó között nem csak fizikálisan, de taktikai érzék, stb. szempontból is.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Oeberg baby meg lenyomja a csigásokatVarhato volt, jobb futo elviekben.
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Oeberg baby meg lenyomja a csigásokatVan új kedvencem nekem is női biatlonban 😊
gabokocka
több mint 6 éve
és ezzel 20.-ak vagyunk az éremtáblán! ?előzzük a finneket,"oroszokat" 😊
több mint 6 éve
De jó ezt látni...😊 Mii munka van ebben, te jó ég
több mint 6 éve
Oeberg baby meg lenyomja a csigásokat
több mint 6 éve
Így lesz olyan napom mint tegnap somosnak 😊Az ilyenekkel nyered meg, a "semmiből jött" aranyakkal, amikből neked lesz a legtöbb, de ez legyen a tied 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Ezt már tegnap megjósoltam 😊Így lesz olyan napom mint tegnap somosnak 😊Ezt most nem sajnálom tőled. 😊
gabokocka
somoskovig
több mint 6 éve
Így lesz olyan napom mint tegnap somosnak 😊Ezt most nem sajnálom tőled. 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Anyjuk magyar! 😊2 tesó azért leoktatta a végén a mezőnyt.ők akkor most jó migránsok?
Toca
Amadeus