Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Mekkora taktika volt basszameg, hogy a végén nem váltottak, és Sanyi beelőzött mindenkit 😀És Olimpiai rekord is van!
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
MEGVAN. Ez mekkora!
több mint 6 éve
AZTAKURVAA
több mint 6 éve
Sanyi visszaadta az egyenít a Kanadainak!
több mint 6 éve
Hihetetlen, araaaaaaaaany 😀 yeeeeeeeeeeee
több mint 6 éve
GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!
több mint 6 éve
Azta qrva!!!
több mint 6 éve
Korea kicsúszik....hohóó
több mint 6 éve
korea elszállt!!!
több mint 6 éve
Gyerünk srácok, kell az az érem 😊
több mint 6 éve
te is átlag user vagy, akkor megnyugodtam😊Nekem nincs jinxerőm 😊Na jó, innen tényleg nem jönnek vissza a németekne légyszi😊
Jakehomer
még az álló bekavarhat
NB2
Jakehomer
de tényleg most francia-belorusz csatának néz ki, ha csak nem lövi el valaki magát állóban
több mint 6 éve
Nekem nincs jinxerőm 😊Na jó, innen tényleg nem jönnek vissza a németekne légyszi😊
Jakehomer
még az álló bekavarhat
NB2
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Na jó, innen tényleg nem jönnek vissza a németekne légyszi😊
Jakehomer
még az álló bekavarhat
több mint 6 éve
Na jó, innen tényleg nem jönnek vissza a németek
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Fehéroroszok is jók lehetnek Domracsevával a végén
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Tényleg a franciák állnak a legjobban, de olyan szél fúj, hogy akárki akármikor elszállhat
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ahogy nézem BLR is simán viheti...Sajnos nem látom.. olyasmi mint az oberhofi verseny idén? Mi az állás?Fúj a szél és esik a hó, nem lehet lőni. Németek 1:40 környékén, olaszok úgy 2-ok, hogy Wierer 2 büntetőkört futott, de a 4. lövészetben senki nem mert lőni, aki meg igen, rontott. FInnek vezetnek, de Makarainen már lement. Franciák állnak legjobban talán.
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gyerünk Braisaz!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Sajnos nem látom.. olyasmi mint az oberhofi verseny idén? Mi az állás?Fúj a szél és esik a hó, nem lehet lőni. Németek 1:40 környékén, olaszok úgy 2-ok, hogy Wierer 2 büntetőkört futott, de a 4. lövészetben senki nem mert lőni, aki meg igen, rontott. FInnek vezetnek, de Makarainen már lement. Franciák állnak legjobban talán.
Igor
több mint 6 éve
Sajnos nem látom.. olyasmi mint az oberhofi verseny idén? Mi az állás?www.olympic.org/pyeongchang-2018/results/en/biathlon/results-women-s-4x6km-relay-fnl-000100-.htm
Igor
több mint 6 éve
Sajnos nem látom.. olyasmi mint az oberhofi verseny idén? Mi az állás?Button meg mindhárom egyéni számban érmet hozott, ejha..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Minden idők versenye ez a biathlon váltó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem voltam gépközelben, Wierer hogy lett 2.?😊Előbb még egy percre volt lemaradva!
Németek 1.44, alakul, alakul!😊
több mint 6 éve
komoly ez a lövészet, ilyet még nem láttam 20 év alatt :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!