Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
nincs már csapat az olimpián, pedig mondanom sem kell a vb-t mindkettőben megnyertük 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
oh akkor jol bekivantam a 4 aranyat 😕ottusa csapatban esetleg meg az egywni mellett?Nem lenne szar, ha lenne, de sajna nincs
no
zacknorb
több mint 1 éve
Pedig ha olimpiai bajnok lett volna a srác, biztos sok újszülöttet neveztek volna el Iszmailnak!!!😕
több mint 1 éve
Azért Németh Sziszi biztos nem kevés pénzt intézett. Vettek belőle egy Iszmailt.Akkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni sportágak dúskálnak a pénzben
Európai olimpián az nem túl sok, a befektetett pénzhez képest.
zinedine5
NB2
több mint 1 éve
az miert ne lehetne csapat? De akkor atfogalmazom, parosban?ottusa csapatban esetleg meg az egywni mellett?csapat 2 emberrel? 😊
no
NB2
több mint 1 éve
egyébként az a durva, hogy simán lehetett volna az utolsó 3 nap 6 aranyunk is... 1 lett...Kajak kenuban vártam volna legalább 1 aranyat....
NB2
Carrington széria miatt előzött meg minket 🇳🇿
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Liu testvérek több , mint 100 milliót kaptak.Vagy az még nem számít dúskálásnak?Akkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni sportágak dúskálnak a pénzben
zinedine5
NB2
több mint 1 éve
ottusa csapatban esetleg meg az egywni mellett?Nem lenne szar, ha lenne, de sajna nincs
no
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ottusa csapatban esetleg meg az egywni mellett?csapat 2 emberrel? 😊
no
több mint 1 éve
ottusa csapatban esetleg meg az egywni mellett?
több mint 1 éve
Akkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni sportágak dúskálnak a pénzben
zinedine5
több mint 1 éve
Akkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.Ha így marad. A kajak 7 érme közül 1-2 fényesebb, már jó lenne. Szerintem így sem volt ez rossz
zinedine5
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Ott 🥈 érzekAkkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.öttusa még ott van holnap csajok
zinedine5
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
25-22, újabb szoros szett, de Törökországnak2-1 Brazíl
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
egyébként az a durva, hogy simán lehetett volna az utolsó 3 nap 6 aranyunk is... 1 lett...
több mint 1 éve
az a durva hogy kétszer ő csinálta ezt mások ellen, jó nagy szakadék lehet ott is a versenyzők között
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sajnálom a birkózó gyereket, mert itt most más ligában játszottak sajnos.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
hát ez totális megsemmisítés. kb. mintha én lettem volna ott 😀
több mint 1 éve
dagesztáni, milyen arab?Ez az iráni gyerek azért elképesztő brutális dinamikával nyomta.A végên meg kijött belőle az arab parasztság
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Akkor gyakorlatilag biztos, hogy marad az 5 arany.öttusa még ott van holnap csajok
zinedine5
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Iráni mondjuk elég piszkosan kezdte a meccset ami megfogta a "magyart"Ezt a “megfogta” dolgot a hazai edzők tanították Neki? 😂😂
ThundersNFL a Paraszt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ez az iráni gyerek azért elképesztő brutális dinamikával nyomta.A végên meg kijött belőle a parasztság
Hanni
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
muszukajev amúgy nőtt a szememben, mindkét győzelme után extra sportszerűen viselkedett, mondjuk most elverték mint buzi a fazsát, de nálam átment a szűrőn 😀
több mint 1 éve
Iráni mondjuk elég piszkosan kezdte a meccset ami megfogta a "magyart"Ramosnak is bejött mindig ez a taktika
ThundersNFL a Paraszt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.