Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mi ment mellé? Én eddig Kenderesit negatívan nyilatkozni csak erről a doppingügyről hallottam, egyszer sem hallottam panaszkodni Milák miatt, eleve nem is az a karakter, ha vissza is edett, nem látom az ok-okozatot hogy Milák miatt romlott volna a teljesítménye. Azt hogy ebbe a doppingügybe beledöglött azt látom. Pedig még az éjszakai báros dologból sem jött ki túl szarul. Kár érte.mellé. ez 2023 story. kendersi 2016ban nyert ezüstöt az olimpián. azt hitte ( joggal ), hogy jó pár évig ez a story róla fog szólni. aztán berobbant milák, ott rúgott bele ahol tudott, kenderesi meg egyre gyengébben úszott. nemhogy a dobogó nem jött össze, de a döntők is csak vért hugyozva. aztán jött a bunyó, meg a kox stb.... én sajnálomsajnos ebbe:hanem mibe?kenderesi szólt be neki először, kenderesi nem ebbe döglött bele.ok, de ez a kiszólok a társnak nekem külön adja. "nem hagyunk senkit az út szélén" aztán ott van ellen példának a kenderesi vs milák , ahol utóbbi csak alázni tudta előbbit aki mentálisan kb bele is döglött....ilyen szimpatikus nyilatkozatot se sokat hallani. iszok egy hubit ❤️Az úszóktól idén volt pár egész jó, pl Ajna.
peach
Sixo
peach
/Amúgy kenderesi fan voltam/
eaglesmcnabb
peach
telex.hu/sport/2023/04/27/kenderesi-tamas-biologiai-utlevel-birkozo-felmentes
eaglesmcnabb
peach
Mivel rúgott bele Milák? Én csak a Kenderesi kommentre elékszem, egyértelmű hogy innen indult az egész, benne is volt a Milákos dokuban, szerintem egészséges rivalizálásnál ez sohasem volt több, még akkor sem ha sohasem kamázták annyira egymást.
Milák nehéz ember, lehet belegázolt párszor a lelkébe ezt nem vitatom, de hogy ott rúgott bele ahol tudott azt te sem gondolod komolyan. Milák autista, szarik bele hogy mi van a másikkal, nem hogy még vele foglalkozzon, teljesen más karakter mint Kenderesi, emiatt szerintem másképp is kellett volna kezelni a sajtónak is.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Titmus, ússzál baszd meg!Úszott bazdmeg
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hármat zárjanak ki előlünk akkor please
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Fél medencére vagyunk az Ausztráloktól 😊Magyarul kurvára messze....
shagi0206
Draft

több mint 1 éve
A 6. hely az nem rossz.
több mint 1 éve
Fél medencére vagyunk az Ausztráloktól 😊
több mint 1 éve
Titmus, ússzál baszd meg!
több mint 1 éve
1-re gondoltunk 😀Megatronos.3-an vannak a wr előtt, vagy épp egy kicsit mögöttakkor az bravúros elkapás lenne
shagi0206
Tactful Cactus
Sixo
több mint 1 éve
Megatronnak való feladat volt3-an vannak a wr előtt, vagy épp egy kicsit mögöttakkor az bravúros elkapás lenne
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Megatronos.3-an vannak a wr előtt, vagy épp egy kicsit mögöttakkor az bravúros elkapás lenne
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 1 éve
2 Hubi után nekem mindegyHol? Ausztrália, Kanada,Usa, Kína akik 100% hogy megvernek minketNegyedikek leszünk....jöhet a meglepi bronz ( ha ajna élete pályájá ússza )Áhh 6-7. hely körül leszünk sajnos
peach
kapitnono
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Draft

több mint 1 éve
3-an vannak a wr előtt, vagy épp egy kicsit mögöttakkor az bravúros elkapás lenne
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
3-an vannak a wr előtt, vagy épp egy kicsit mögött
több mint 1 éve
Hol? Ausztrália, Kanada,Usa, Kína akik 100% hogy megvernek minketNegyedikek leszünk....jöhet a meglepi bronz ( ha ajna élete pályájá ússza )Áhh 6-7. hely körül leszünk sajnos
peach
kapitnono
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Remélem az Ausztrálok meg is nyerikha jól tudom az egyik legkisebb odds az olimpián erre volt. 1,01 vagy ilyesmi.
shagi0206
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Be kell jönni, aztán annyit zárjanak ki előlünk hogy a bronz meglegyen 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csak a 3 fordulón ránk vert az ausszi csaj 10 métert
több mint 1 éve
Remélem az Ausztrálok meg is nyerik
több mint 1 éve
Fél medencére leszünk a dobogótól, ne vicceljetek már, ha hatban vagyunk qrv nagy eredmény.nézd a jó oldalát, nem fognak kapni senkitől a végén már lábvizet 😀
gabokocka
több mint 1 éve
Nekem ez a Pádár kezd terv nem tetszik, az elődöntőben sem tetszett.
több mint 1 éve
Fél medencére leszünk a dobogótól, ne vicceljetek már, ha hatban vagyunk qrv nagy eredmény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Negyedikek leszünk....jöhet a meglepi bronz ( ha ajna élete pályájá ússza )Áhh 6-7. hely körül leszünk sajnos
peach
kapitnono
Draft