Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Szóljatok, ha van olyan olimpiai sportág, hogy ülök a tengerparton (árnyékban), nézem a hullámokat és közben borozgatok. Akkor benevezek!
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknakAz m4-től várod, hogy engedje el a "komcsi idiótaságokat"? Furi.
Heisman nádor
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.69, very big, nice
Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
Willie Parker
értjük
Tactful Cactus
Ez a minimum
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknakTényleg nem zavarja őket, hogy külföldön erről még csak nem is hallottak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Megint az olvasom M4-en pontszerző. Ezt a komcsi idiótaságot nem tudom mikor engedjük el. Nem szerzett itt senki pontot. Van egy szép 6. hely a lányoknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tahitiben már megy a szörf hajnalig, miközben Párizsban az éjszakai programot tönkretette az eső.Egy strandröplabda meccs és 3x3-as kosármeccsek vannak felfüggesztve.
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.69, very big, nice
Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
Willie Parker
értjük
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A tegnapi utolsó általam olvasott komment óta 69 oldalt írtatok.Ez egyrész Very Big, másrészt NICE, harmadrészt elkezdem újraolvasni, szóval kellene vmi LOCK a topikra.
több mint 1 éve
holnap lesz egy sima ffi kézilabda meccs, este egy női póló, a lényeg fél2-kor lesz, vívásés három női dinghy futam.
lesz még atlétika és úszás selejtezők
NB2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Tvbe is volt, átmentek kanapé tvbe 😛Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...Pedig a Maxon volt még magyar alámondás pár napja. 😀
Igor
balintbaba
több mint 1 éve
holnap lesz egy sima ffi kézilabda meccs, este egy női póló, a lényeg fél2-kor lesz, víváslesz még atlétika és úszás selejtezők
több mint 1 éve
kurva nagyok a hullámok ma tahitin!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...Pedig a Maxon volt még magyar alámondás pár napja. 😀
Igor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Végre van szörf ASMR amin be tudok aludni, király...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A lanyok valtojanal az elso 70 meter tanulsagos.
több mint 1 éve
Èn is Tahitire akarok menni 🤗🤗🤗🤗🥴🥴
több mint 1 éve
Míg versenyeznek, addig nagyon vigyázni kell mit esznek, meg ugye mozgás van. Miután nem kell annyit úszni, és kedvére zabálhat, gondolom nem tagadta meg magától a sajtbureszt 😀Most, hogy írtad, rákerestem Kenderesire. Jó szarul néz ki, mintha a magyar férfi úszoknak kötelező lenne meghízniuk az pályafutásuk után. 😀Mi ment mellé? Én eddig Kenderesit negatívan nyilatkozni csak erről a doppingügyről hallottam, egyszer sem hallottam panaszkodni Milák miatt, eleve nem is az a karakter, ha vissza is edett, nem látom az ok-okozatot hogy Milák miatt romlott volna a teljesítménye. Azt hogy ebbe a doppingügybe beledöglött azt látom. Pedig még az éjszakai báros dologból sem jött ki túl szarul. Kár érte.mellé. ez 2023 story. kendersi 2016ban nyert ezüstöt az olimpián. azt hitte ( joggal ), hogy jó pár évig ez a story róla fog szólni. aztán berobbant milák, ott rúgott bele ahol tudott, kenderesi meg egyre gyengébben úszott. nemhogy a dobogó nem jött össze, de a döntők is csak vért hugyozva. aztán jött a bunyó, meg a kox stb.... én sajnálomsajnos ebbe:hanem mibe?kenderesi szólt be neki először, kenderesi nem ebbe döglött bele.ok, de ez a kiszólok a társnak nekem külön adja. "nem hagyunk senkit az út szélén" aztán ott van ellen példának a kenderesi vs milák , ahol utóbbi csak alázni tudta előbbit aki mentálisan kb bele is döglött....ilyen szimpatikus nyilatkozatot se sokat hallani. iszok egy hubit ❤️Az úszóktól idén volt pár egész jó, pl Ajna.
peach
Sixo
peach
/Amúgy kenderesi fan voltam/
eaglesmcnabb
peach
telex.hu/sport/2023/04/27/kenderesi-tamas-biologiai-utlevel-birkozo-felmentes
eaglesmcnabb
peach
Mivel rúgott bele Milák? Én csak a Kenderesi kommentre elékszem, egyértelmű hogy innen indult az egész, benne is volt a Milákos dokuban, szerintem egészséges rivalizálásnál ez sohasem volt több, még akkor sem ha sohasem kamázták annyira egymást.
Milák nehéz ember, lehet belegázolt párszor a lelkébe ezt nem vitatom, de hogy ott rúgott bele ahol tudott azt te sem gondolod komolyan. Milák autista, szarik bele hogy mi van a másikkal, nem hogy még vele foglalkozzon, teljesen más karakter mint Kenderesi, emiatt szerintem másképp is kellett volna kezelni a sajtónak is.
eaglesmcnabb
balintbaba
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Most, hogy írtad, rákerestem Kenderesire. Jó szarul néz ki, mintha a magyar férfi úszoknak kötelező lenne meghízniuk az pályafutásuk után. 😀Mi ment mellé? Én eddig Kenderesit negatívan nyilatkozni csak erről a doppingügyről hallottam, egyszer sem hallottam panaszkodni Milák miatt, eleve nem is az a karakter, ha vissza is edett, nem látom az ok-okozatot hogy Milák miatt romlott volna a teljesítménye. Azt hogy ebbe a doppingügybe beledöglött azt látom. Pedig még az éjszakai báros dologból sem jött ki túl szarul. Kár érte.mellé. ez 2023 story. kendersi 2016ban nyert ezüstöt az olimpián. azt hitte ( joggal ), hogy jó pár évig ez a story róla fog szólni. aztán berobbant milák, ott rúgott bele ahol tudott, kenderesi meg egyre gyengébben úszott. nemhogy a dobogó nem jött össze, de a döntők is csak vért hugyozva. aztán jött a bunyó, meg a kox stb.... én sajnálomsajnos ebbe:hanem mibe?kenderesi szólt be neki először, kenderesi nem ebbe döglött bele.ok, de ez a kiszólok a társnak nekem külön adja. "nem hagyunk senkit az út szélén" aztán ott van ellen példának a kenderesi vs milák , ahol utóbbi csak alázni tudta előbbit aki mentálisan kb bele is döglött....ilyen szimpatikus nyilatkozatot se sokat hallani. iszok egy hubit ❤️Az úszóktól idén volt pár egész jó, pl Ajna.
peach
Sixo
peach
/Amúgy kenderesi fan voltam/
eaglesmcnabb
peach
telex.hu/sport/2023/04/27/kenderesi-tamas-biologiai-utlevel-birkozo-felmentes
eaglesmcnabb
peach
Mivel rúgott bele Milák? Én csak a Kenderesi kommentre elékszem, egyértelmű hogy innen indult az egész, benne is volt a Milákos dokuban, szerintem egészséges rivalizálásnál ez sohasem volt több, még akkor sem ha sohasem kamázták annyira egymást.
Milák nehéz ember, lehet belegázolt párszor a lelkébe ezt nem vitatom, de hogy ott rúgott bele ahol tudott azt te sem gondolod komolyan. Milák autista, szarik bele hogy mi van a másikkal, nem hogy még vele foglalkozzon, teljesen más karakter mint Kenderesi, emiatt szerintem másképp is kellett volna kezelni a sajtónak is.
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ajna most még sokkal gyengébb volt mint az elődöntőben ...A váltó meg 1,5 mpt javult 😂
Sixo
több mint 1 éve
Japánt közben sikerült lesimázni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ajna most még sokkal gyengébb volt mint az elődöntőben ...
több mint 1 éve
Az az 1.59-es leg nem az igazi, de nyilván nem múlott rajta semmi, ez egy olyan szám, h kb mindenkit el lehetett helyezni (reménykedtem kínai ezüstben, de a harmadik ember ott is gyenge volt)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jót úsztak a lányok, majdnem magyar csúcs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀