NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
nah akkor örülünk vagy pofára esünk?
több mint 1 éve
Summer McIntosh ezt is lesimázta a kesztyűs néni előtt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Reagen Smith egy hatalmasat pillangózott az utolsó 50re, de esélytelen volt.
több mint 1 éve
Jó akkor élő szövet a belső fémvázon😁Biles nem ember...ez elég rasszista kijelentés volt
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Biles nem ember...ez elég rasszista kijelentés volt
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
?Ott jó sok meleg elfér 😁😁😁Lettországnak azért van vagy 500 km homokos tengerpartjaA fura az volt, amikor az előző olimpián Lettországot is többször láttam egész jól játszani.Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.Hát mondjuk az ausztráloknál több az olyan nap amikor homokos strandon süt a nap, mint a kanadaiaknál azt hallottam.
Kampman
Sixo
Kampman
Shilkor
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Biles nem ember...
Draft

több mint 1 éve
Ott jó sok meleg elfér 😁😁😁Lettországnak azért van vagy 500 km homokos tengerpartjaA fura az volt, amikor az előző olimpián Lettországot is többször láttam egész jól játszani.Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.Hát mondjuk az ausztráloknál több az olyan nap amikor homokos strandon süt a nap, mint a kanadaiaknál azt hallottam.
Kampman
Sixo
Kampman
Shilkor
Draft

több mint 1 éve
Ki a szőke spinkó ki a srúdióban?Az a csaj, aki megette Mutina Ágit 😀
Mutina Ági?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ki a szőke spinkó ki a srúdióban?3 szőke nő van a stúdióban. A műsorvezető, az Mérei, a két szakértő meg Mutina és Verrasztó.
Mutina Ági?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Alifnak meg pöcse vanDjoko lesérült..pochettinot meg kirúgták
Szesze
Negritis, a vajda
Draft

több mint 1 éve
Ki a szőke spinkó ki a srúdióban?Mutina Ági?
Draft

több mint 1 éve
Djoko lesérült..pochettinot meg kirúgták
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De egy tizeddel rosszabb már van, az tuti teljesen tiszta, mert Milak úszta? Ne legyünk már teljesen hülyék…Sixo sok sületlenséget írt azóta, mit is mondtál?Hogy Armstrong vagy Ye Shiwen szintű koxolásnak lehettünk szemtanúi, mert ilyen utolsó 50 nincs 200 pillangón.
warr_b
szaba
több mint 1 éve
Japáné a női tőr csapat bronz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Csuszovityina meg idén csak sérülés miatt nem indult, 4 év múlva még 51 évesen szerepelni akar 😂Lili előtt le a kalappal, 17 évesen remekül nyomta tornában17 évesen nőknél tornában már vissza szoktak vonulni.
Chargers LT
Sixo
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lili előtt le a kalappal, 17 évesen remekül nyomta tornában17 évesen nőknél tornában már vissza szoktak vonulni.
Chargers LT
több mint 1 éve
Úristen, de szar, ahogy próbálja magyarázni a szpíker, hogy Kós itthon tanulta a technikáját.Nem akarjuk megsérteni a sok Széchy-utódot.
zinedine5
több mint 1 éve
Djoko lesérült..
több mint 1 éve
Úristen, de szar, ahogy próbálja magyarázni a szpíker, hogy Kós itthon tanulta a technikáját.
több mint 1 éve
amúgy ha már tollas, most van a vegyes páros elődöntő, a két dél-korai páros egymás ellen jó meccset csinál.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Lili előtt le a kalappal, 17 évesen remekül nyomta tornában
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Lettországnak azért van vagy 500 km homokos tengerpartjaA fura az volt, amikor az előző olimpián Lettországot is többször láttam egész jól játszani.Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.Hát mondjuk az ausztráloknál több az olyan nap amikor homokos strandon süt a nap, mint a kanadaiaknál azt hallottam.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Női tőr csapatban úgy néz ki a japánoké lesz a bronz, de még meccsben Kanada
több mint 1 éve
azért nem teljesen. férfiaknál szerintem Axelsen a legjobb, és ő fog nyerni. nőknél jó esélye van az aranyra Marinnak.Nem tudtam, hogy ennyire jó, én ahhoz szoktam hozzá, mint a tollaslabdát olimpián kívül sosem néző ember, hogy a távol-keletiek sokkal jobbak, mint bárki más.Női tollaslabda egyéniben egy spanyol elég jó eséllyel áll, hogy legyőzzön egy kínai-amerikait a nyolcaddöntőben.már az olimpiai bajnok, többszörös világbajnok Carolina Marin?
Kampman
deyell
Kampman
buhloone mindstate