Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Annyira sajnálom hogy már nem követem az atlétikát, ezen a távon még Gebre, Bekele Farah, Tergat megvan, utána nálam fehér folt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem véletlenül mondtam a 14-et 😊10 megy exportra az oroszokhoz, 4-et meg megeszünk, ahogy Hofi mondaná? 😀14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman
www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE
iktriad
több mint 1 éve
10 megy exportra az oroszokhoz, 4-et meg megeszünk, ahogy Hofi mondaná? 😀14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman
www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE
több mint 1 éve
7 arany és még 10et vesz LölőNa, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
6914.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
több mint 1 éve
'37-re gondolsz? 😐Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A 19. század végén és a 20. század elején modernizációban nagyon elmentek Kína mellett és akkor el is foglalták az északkeleti részeket + Tajvant.Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba
több mint 1 éve
Kína kb olyan volt akkor, mint most a magyarok. Széthúzás olyan szinten, ami már nem is létezik.Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hát az már jóval később volt nem a középkorban szerintem.Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba
több mint 1 éve
Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
dresselnél jól elfogyott a kenőanyag
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nekem maradnak kedvenceim a vikingek. Közelharcban brutálisak voltak.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?nekem marad az 5-5-5 tipp, amit az elején is mondtam 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?5-10 között
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
bmx-ben 3-as francia siker
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?3
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?
több mint 1 éve
mondjuk itt nem lehet lefejezni úgy meg mégse az igazi 😊Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Japán szamurájok azok smafu?
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
meg 1nél több "vágás" kell az se az igazi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Huh, Kaylee nagyon kicentizte, de megvan neki a döntő.
több mint 1 éve
A középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5