Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Még mindig Erik, az angolna... ő volt Egyenlítői-Guineából. Pedig te jössz itt mindig az afrikaiakkal 😊Már többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=9dNvE5YYjowMár többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Már többedjére lövitek el, de nem értem a memet.Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.A szabadkártyások már kb. a Géza Elemér Q kategória.
Sixo
több mint 1 éve
Azt hittem -1 francia ,de Chirault a szétlövészben egy 10est tolt ... Már a taiwaniakra sem lehet számítani.
több mint 1 éve
Jackl nagyon nem ide időzített. Egyedül máltait tudta megelőzni. Az első futam szabadkártyásai közül is 2en megelőzték a 3ból.
több mint 1 éve
egész jó volt ez a spanyol-görög kosár, jöhet a gyeplabdaa rangadó
több mint 1 éve
Aki képben van a honi állapotokkal, attól kérdezném, hogy annak mi az oka, h jelenleg egyértelműen a tőr a leggyengébb fegyvernemünk? '88 óta nem nyertünk benne érmet olimpián és '87 óta vb címet sem
több mint 1 éve
22 éves, idősebb nálad ...Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ez már így marad.Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
itt ez volt a papírforma sajnos.Ők úgy estek ki egymás után mint a kardosokcsak itt senki nem beszélt aranyesélyről
Heisman nádor
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Sixo miért posztol kislányokról képeket?
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/s/TeUTHYpXEWma velem is szembe jött, csak annyit mondtam hogy bazdmeg geci
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ők úgy estek ki egymás után mint a kardosokcsak itt senki nem beszélt aranyesélyről
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/s/TeUTHYpXEW
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
a boxoló csaj kb mikor kesz?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ungvári nem volt rossz, sőt.. de Casse sajnos más szint, de legalább küzdött vele egy darabig.hát esélye az bőven volt is, uralta a meccset nagyrészt, de a végén sztem elfogyott vagy/és taktikailag is hibázott, még kell a tapasztalat ehhez neki
Özbas Szofi nekem picit csalódás, azt gondoltam a kanadai ellen lehet esélye... bár szépen megkontrázta, de ebben a meccsben/Szofiban azért több volt szerintem.
Igor
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
De jó zenét mennek 😮 Till i collapse, oszt még csak a 3. párnál vgyunk.
több mint 1 éve
Ungvári nem volt rossz, sőt.. de Casse sajnos más szint, de legalább küzdött vele egy darabig.Özbas Szofi nekem picit csalódás, azt gondoltam a kanadai ellen lehet esélye... bár szépen megkontrázta, de ebben a meccsben/Szofiban azért több volt szerintem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Ők úgy estek ki egymás után mint a kardosok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Picsába akkor ez is kuka...😡😡😡