Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
ez mi XD Meki tuti te nevezted el a szenegáli úszót xD Giorgo Armani Nguichie Kamseu Kamogne
több mint 1 éve
adnám ha holnap a 200 mell hamarabb lenne mint a pilleAz egyik a nap elején van, a másik a nap végén.
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most mennek az igazi futamok, ffi 100m, erre nem mutatják. Elsőben Pápua, Mianmar, Bhután, Vanuatu, Komore Szigetek.
több mint 1 éve
adnám ha holnap a 200 mell hamarabb lenne mint a pilleEgy óra különbség de hamarabb lesz a pille
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Századra ennyit ment fukuokai VB-n Ricsi a selejtezőben. Aztán az elődöntőben 1.5 sec-en gyorsult.
több mint 1 éve
Biztos túl mély a medence. Vagy cápák vannak benne.de, de ez akkor is micsodaAusztrália-Szerbia 7-1 férfi poloNem a szerbek szenvedek az előző meccsen is ?
MIAPICSA
zacknorb
Sixo
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Valaki aki nalam jobban benne van.. Olvastam olyat hogy a lassu medence miatt nem latunk jo idoket ami elvileg a 3 meternel sekelyebb viznek koszonheto. Ilyen van egy olimpian? Nincs erre valami szabvany?Minimál van. De annál nagyobb.
JéBé
több mint 1 éve
Most kicsit megzavarodtam az előbb, hogy milyen hülye olasz név az hogy Leader.
több mint 1 éve
de, de ez akkor is micsodaAusztrália-Szerbia 7-1 férfi poloNem a szerbek szenvedek az előző meccsen is ?
MIAPICSA
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eggyel verték JapántAusztrália-Szerbia 7-1 férfi poloNem a szerbek szenvedek az előző meccsen is ?
MIAPICSA
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Ausztrália-Szerbia 7-1 férfi poloNem a szerbek szenvedek az előző meccsen is ?
MIAPICSA
zacknorb
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez így jó.
több mint 1 éve
ez szép volt, csak hát Hubi is így kezdte...
több mint 1 éve
Helmannal egyszerre
több mint 1 éve
Na talán most lesz valami fogalmunk, mi a szitu.Nem hinném. Hubi is nyerte a 100 selejtezőt, hogy mennyi fordult a világ az elődöntőben.
gyurczi
több mint 1 éve
12:20 körül jön a folytatás cselgáncsban
több mint 1 éve
adnám ha holnap a 200 mell hamarabb lenne mint a pille
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na talán most lesz valami fogalmunk, mi a szitu.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Nah végre egy igazi sport.fedettpályás távolbanézés, vagy Chargerskedés? 😀
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt mondja Szobi xDaz még mindig jobb, mint a Szopi, ahogy mi beséztük a Szófia nevű embereket 😀
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Neki épp elég fogyaszthatóvá tenni. Ez talán eddig a legkompetensebb páros az olimpián.Amúgy Újvárinak mi a szerepe a közvetítésben?Kitölteni azt az időt, amikor a szakkommentátor épp pihen.
Sixo
Wester
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz